- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Acer notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS notebook topic
- MSI notebookok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
moonguru
őstag
válasz
titkoktudoja #34211 üzenetére
Igen!
-
moonguru
őstag
válasz
titkoktudoja #34202 üzenetére
Jó a reklám (kezdete) csak ne lenne az a fránya folytatás:
"A Vodafone mobilod a pénztárcáddá alakítja, igy az összes kártyád állandóan veled lehet.
Szuper, van vagy 10...
Csak ne lenne a következő mondat:
OTP bankkártyáidat egyszerűen, gyorsan és biztonságosan hozzáadhatod és használhatod.
Az nekem nincs és nem is lesz!
Kártya hozzáadása:
És erre mi jön fel:
AZ otpbank hogy igényeljek!
Nem, nem a reklám nem ezt írja!
Azt irja hogy:
"összes kártyád állandóan veled lehet"
Még csak "Bankkártyát" se ír...
Tehát az összes meglevő kártyámat is használnia kellene az alkalmazásnak!
Mondjuk nem kell hogy "egyszerűen, gyorsan és biztonságosan" adhassam hozzá, csak használhassam őket!
Ui:
Kár hogy nem Amerikában élek, ebből a kártérítési perből nem lenne gondom a megélhetésre!
Mivel a második mondattól az első mondat még érvényes marad!
-
Bozek
nagyúr
válasz
Vodára nyomva nem lehet kiválasztani a Z1 Compact-ot, de ha a Telekom-ra nyomok, akkor igen.
Mondjuk nem érint a dolog, mert a root kilőtte azt a lehetőséget, hogy használjam a mobiltárcát, mindenesetre érdekes.
-
Soma01
veterán
válasz
Kár, hogy csak OTP.
-
nyuszó
tag
válasz
titkoktudoja #34195 üzenetére
Úgy történt, ahogy mondod. Vettem egy napos Mobilweb napijegyet külföldi használatra és úgy aktiváltam. Amíg wifin voltam, azt írta: Lépjek ki a wifiről és váltsak 3G-re az aktiváláshoz.
-
Bozek
nagyúr
válasz
titkoktudoja #34190 üzenetére
Na, azért nem egészen erről van szó. Általában a router kezeli a DHCP-t, szóval igenis tudja, hogy kinek kell "címezni" az üzenetet. Fura is lenne, hogy ha Te elkezdesz valamit letölteni a NET-ről és az egy másik gépen jelenne meg.
Egyszerűen arról van szó, hogy külföldön volt, a külföldi WiFi pedig nem Magyarországhoz tartozik, ezért utasíthatja vissza a letöltést az áruház. Ilyenkor vagy kell egy VPN, vagy megvárni, míg hazaér. Itthon biztos vagyok benne, hogy WiFi-s hálózaton is letölthetővé válik az alkalmazás.
-
nyuszó
tag
válasz
titkoktudoja #34190 üzenetére
Biztosan igazad van, nem értek hozzá. Csak szerettem volna használni, kipróbálni mihelyst hazaérek.
Mindegy, túl vagyok rajta, csak tájékoztatásként írtam le, hátha más is jár majd hasonló cipőben.
Nagyon tetszik ez a mobil paypass dolog. El is tehetem a bankkártyám, nem kell magammal hordani. A telefon mindig nálam van, vele a "pénztárcám" is. -
eami
veterán
válasz
titkoktudoja #34102 üzenetére
Végül valóban ez volt a megoldás. A 2 éves NFC SIM már nem kompatibilis a mostani appal. Tegnap kicseréltettem és megigényeltem a Mobil Paypass kártyát is. Mára kész is lett, amit az app jelzett is. Elvileg így már működik is a mobilos fizetés. Viszont úgy látom egyelőre csakis bankkártyát lehet hozzá adni. Supershop NFC kártyát még nem lehet igényelni Vodásoknak. Gondolom csak idő kérdése (főleg hogy formálisan a vodafone wallet start még ki sem lett dobolva).
-
Bozek
nagyúr
válasz
titkoktudoja #34098 üzenetére
Köszi. Sajnos egyelőre nem tudom kipróbálni, mivel a root nem tetszik neki (bár ezt nem csodálom), a RootCloak után meg leáll az alkalmazás. Marad a PayPass-os kártya, mert a root-ot nem adom.
-
eami
veterán
válasz
titkoktudoja #34102 üzenetére
Ezt nem írta sehol eddig, csak annyit hogy NFC képes SIMnek kell lennie. De ezen nyilván nem fog múlni semmi, majd kicseréltetem akkor egy újabbra.
-
eami
veterán
válasz
titkoktudoja #34100 üzenetére
valóban, csak hogy nekem NFC-s SIMem van, kb 2 éve kaptam és használtam is már erre.
-
eami
veterán
válasz
titkoktudoja #34098 üzenetére
azt mondja a SIM kártyám nem kompatibilis... wtf.
Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- Parkside Performance dekopírfűrész PPSTKA 12 A1
- ÁRON ALUL! Sok darab 8 GB-os DDR4 (Samsung, Micron, Kingston, SK hynix) PC RAM!
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DAC kártya ES9038Q2M Raspberry PI-hez
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest