- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LG LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bluetooth hangszórók
- Mini-ITX
- Új működési profilozást kapott a DLSS 3.8.10
-
PROHARDVER!
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabro0
őstag
Sziasztok!
Tavaly vettem egy Domino kártyát, járt hozzá 80 lebeszélhető perc és 1GB mobilnet. Netből 800MB, a hanghívasból 41 perc maradt. Elvileg 2 nap múlva lejár. Ha feltöltöm a kártyát addig, akkor ezek meghosszabítódnak?
[ Szerkesztve ]
-
gabro0
őstag
Akinek rootolt telefonja van, ne rakja fel a legújabb 15.3.1-es verziójú Telekom appot, nem fog működni
[ Szerkesztve ]
-
-
gabro0
őstag
Az adategyeztető form megint nem működik, van ötletetek miért? Tavaly ugyanez volt a problémám, 5x próbáltam itthonról, feladtam, bementem a Telekomhoz és ott se tudták megcsinálni csak 4. próbálkozásra a belső rendszerből.
-
gabro0
őstag
Megvan a megoldás. Nem kell odaírni a település mögé, hogy (Magyarország)... Eszem áll meg, pedig világosan leírták, hogy ugyanúgy kell megadni. Az eredeti megoldást itt találtam
SMS persze azóta se jött és ugyanúgy 4 nap múlva lejár. Kész öröm ez az adategyeztetés
Szerk2: megjött az üzenet is laza 20 perc után.
[ Szerkesztve ]
-
gabro0
őstag
válasz Teodor52 #121271 üzenetére
Nekem is jött nemrég üzenet Pixel 2 XL-re, de semmi nyoma a beállításokban a VoLTE-nek. A telefon fórumába bemásoltam korábban, ezt írták.
Nekem a te telefonodon azt jelenti, hogy pontosan azon a készüléken, amire az SMS jött. Tudom, hogy a Pixel széria ilyen szolgáltatói support terén elég problémás és csak hack-el megy, de akkor ne írjanak ilyet
-
gabro0
őstag
-
gabro0
őstag
Rokonnak rendeltem 4G képes kártyát a régi ki tudja hány G-s helyett, ami ma meg is jött. Ő nem ért hozzá, így rám marad, viszont nem tudom mikor találkozunk. Van ennek valami limitideje amin belül aktiválni kell, különben elévül?
-
gabro0
őstag
Járt itt valaki úgy mostanában, hogy a saját telefonszámára kiküldött adategyeztetésre figyelmeztető SMS-ben nem a saját száma van?
Két szám van hozzárendelve a fiókomhoz, de ez valaki másé, még a lejárat se stimmel[ Szerkesztve ]
-
gabro0
őstag
válasz Nikaré #127505 üzenetére
&kovacsmi_74 Köszi a tippeket.
Az a helyzet, hogy Androidos telefonom van és a Névjegyek alkalmazás aktuális verziója valamiért nem tud számrészletre keresni. Merthogy lusta voltam és csak három számjegyet írtam be, így nem dobta ki, ami amúgy... fateromé Pár éve új száma van, a régit tudom, az újat még nem.
További érdekesség, hogy ezt írja az SMS:
"(...) Elérkezett az éves, kötelező adategyeztetés ideje a 3630xxxxxxx telefonszámod megtartásához. (...)"
Rejtély hogy lett az én számom, a fiókomban nincs hozzárendelve, soha nem is volt. Tavaly ilyenkor megcsináltam neki az adategyeztetést, de emlékeim szerint nem írtam be értesítéshez az enyém és a régi SMS-ek közt se látok erre utaló nyomot.Lehet írok a Telekomnak ezt miért, a Google pedig már megkapta a hibajelentést.
-
gabro0
őstag
Sziasztok!
Az normális, hogy az SMSC csupa számokból álló azonosítójában szerepel egy kérdőjel? Nem tudok SMS-t küldeni, ez az egyik tippem, hogy valamiért hibás konfigot kap a telefonom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Subaru topik
- BestBuy ruhás topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elektromos cigaretta 🔞
- BMW topik
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül