- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- RAM topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv uraim!
Kérdésem lenne online rendelésről!
Tegnap este 8 és 9 között rendeltem telót, előfizuval. Gondoltam ma olyan 13 óráig úgyis visszajeleznek, de nem így alakult. Esélytelen, hogy ezek után péntekre kihozzák a pick-pack pontra ugye? (Budapest)
Válaszokat, tapasztalatokat előre is köszi!
-
Sziasztok! Egy "kis" segítséget szeretnék kérni T-Mobilos tapasztalaitokból adódóan.
Szolgáltatót készülök váltani (T a jelenlegi Voda helyett), és előfizetés telefont készülök vásárolni érdekelne, hogy a BIS-el járó 500 mega felhasználása után (amit szerintem rohadtul nem fogok egyébként túllépni), hogy működik a túlforgalmazási díj?
Ha pl. úgy gondolom, az 5400 Forintos előfizu elég és ehhez a 3 email fiókos BIS (690 Ft), akkor a BIS-be való belépésnek van e még ezen felül bármi extra költsége, vagy tényleg csak 690 Forint havonta? Tényleg megkapnám 6090 Forintért havonta, vagy nagyon nem olvastam el valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest