- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
hacki87
senior tag
Kedves Ügyfelünk! Tàjékoztatjuk, hogy az ön àltal hasznàlt dìjcsomaggal müszaki okok miatt jelenleg nem elérhetö Telekom alkalmazàsunk. Kollégàink dolgoznak a hiba elhàrìtàsàn, addig is egyenlegét egyszerüen megnézheti honlapunkon a belépést követöen, vagy a *102# kòd beütésével, majd a hìvàsindìtàssal telefonjàn. Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: Telekom
Domino fix + most opcio -
jozsi968
tag
válasz
RoSSo3 #87790 üzenetére
A neten rendelt kártyát már aktiválva kapod meg, ingyenes házhoz szállítással. Nem lesz adategyeztető levél, sms-ben kód visszaküldés stb... De, ha mégis az üzletben történő vásárlás mellett döntesz, akkor azt tudd, hogy ott ugyanazért a 990 Ft-ért feleannyit kapsz.[link] Percből is és adatból is. Arról nem is beszélve, hogy az üzletben megpróbálhatnak rábeszélni az előfizetésre, mert azzal sokkal jobban járnál /szerintük/.
-
TomPack
őstag
válasz
AliasB #87755 üzenetére
Előtte be kell kapcsolni a bónuszt! A 1430-ra kell elküldeni a +BONUSZ -t! -BONUSZ -al pedig kikapcsolhatod, ha idgesít hogy amikor lefogy percekig bénázni kell a telóval hogy újra legyen neted. Repülőmód, kikapcsolás, aztán pár perc múlva elkezdi használni a Maratont. Én inkább kikapcsoltam.
-
bgunne
tag
válasz
dragon1993 #87792 üzenetére
Biztos, hogy ez volt a probléma. Kikapcsoltam a QUIC használatát, így már teljes sebességgel töltenek a korábban problémás oldalak. Köszönöm
-
szlibud
tag
válasz
grafikus17 #87783 üzenetére
A nem publikus kormányzati csomagban Te nem is kérheted sztem se a netet se semmit, a vállalati kapcsolattartónál kell kérni, az kéri a NISZ-től, és az kéri a T-től(legalábbis nálunk).
-
dragon1993
őstag
válasz
bgunne #87791 üzenetére
Nem lehet, hogy a Chromenál a QUIC okozta a problémát ?
-
RoSSo3
senior tag
válasz
thomas77 #87789 üzenetére
Köszi az infót! Azt hiszem, ezt néztem én is - csak nem tiszta, hogy erre mehet-e a maratoni 4GB utána. De ha jól gondolom, igen, mert ez az előbbiekben tisztázottak alapján már nem csak netes kártya. De erősíts meg kérlek!
Egyszerűbb lenne bemennem, mert ott rögtön gondolom a szerződést i meg lehet kötni, nem kell telefonálgatni, meg postai levelet várni a kóddal, amit sms-ben vissza kell küldeni. Hamarosan utazom, és jobb lenne még itthon lerendezni a dolgot. Viszont félek, hogy az adategyeztetés miatt tele vannak a T-pontok
Itt van kettő, ahol lakom, teszek egy próbát azért szerintem.
-
RoSSo3
senior tag
-
4Grider
nagyúr
válasz
RoSSo3 #87784 üzenetére
Attól, hogy egy sim beszédcélú vagy adatcélú előfizetést tartalmaz, még használhatod modemben és telefonban is arra a célra, amire alkalmas. Magyarul, egy beszédcélú sim is betehető és használható modemben (ha van rajta előfizetett mobilnet opció) és egy adatcélú sim is használható telefonban (logikusan csak netezésre).
-
CHIPman
nagyúr
válasz
grafikus17 #87780 üzenetére
Számtalan megoldás van a problémára, és igen, a root miatt van.
-
RoSSo3
senior tag
válasz
4Grider #87779 üzenetére
Köszönöm!
Elbizonytalanodtam: ha megveszem az új SIM-et, fogom tudni ugyan olyan módon használni, mint eddig? Tehát beteszem a SIM-et az USB-s modembe, azt bedugom a routerbe. Azon keresztül meg tudom majd osztani az internetet wifin keresztül? Nem vagyok nagy hálózati zseni, így csak ha nagyon nem jár macerával, akkor vágnék bele.
-
grafikus17
senior tag
megjelent a webes felületen a korlátlan nyári adat opció. de se Mobil L vagy XL csomagom nincs, csak egy nem publikus kormányzati csomag. Bekapcsoltam, de semmi. Nincs net a csomagomban. Lehet hogy be kellene kapcsoltatni a tehnikai netet?
-
wiggen123
senior tag
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem, hogy sima domino előfizetős kártyára ha töltök fel mobilinternet egyenleget, azt tudom-e használni usb stick-el, vagy le van tiltva, hogy pc-hez használjam?
-
4Grider
nagyúr
válasz
RoSSo3 #87778 üzenetére
Mivel a meglévő kártyád adatkártya (csak netezésre alkalmas), és a maraton csak beszédcélú kártyára rendelhető, én a helyedben nem ragaszkodnék az adatkártyához, ha szeretnél maratont használni.
Szerintem nem olyan nagyon bonyolult egy új Domino sim-et beszerezni és aktiváltatni. -
RoSSo3
senior tag
Sziasztok!
Kérdésem lenne: egy internetezésre használatos Domino Net&Roll Quick feltöltőkártyás sim-kártyám van, amit routeren keresztül használok, így csatlakozik hozzá hol egy telefon, hol egy laptop. 2 éve vásároltam, eddig 500 MB-onként 1000 Ft-ba került az adatforgalom. Most viszont látom ezt a maratoni 4 GB-os opciót, ami csak 4000 Ft. Szeretném megkérdezni, hogy ezt a maratoni opciót tudom aktiválni erre SIM kártyámra? Vagy újat kellene vennem hozzá?
Köszönöm a segítségeteket!
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
jozsi252 #87766 üzenetére
Chrome-ban esetleg nincs bekapcsolva az adattömörítés? Lehet az lassíthatja le a betöltést. Nálam pedig időnként a google hirdetései miatt áll össze nagy nehezen egy-egy oldal. Mondjuk nálam be van amúgy kapcsolva a tömörítés, bár én is használom a korlátlan böngészést. (Minek is van bekapcsolva?)
-
jozsi252
veterán
Úgyis régi csomagom van, lehet váltok erre az új csomagokra, aztán 4GB net talán elég lesz egész hónapba, ott meg nincs korlátozás. Tartok tőle hogy ez a korlátlan opció szarakodik velem.
Most hűségem van T-nél óra vásárlás miatt. Tavaly Novemberbe vettem, 1 év hűség van rá ami idén Nov közepén jár le. Elvileg ha most váltok díjcsomagot, akkor a hűségem nem fog hosszabbodni nem? Csak abból gondolom mivel jelenleg is hűség alatt vagyok, illetve fentebb váltok így megengedett a váltás.
-
jozsi252
veterán
válasz
r3dsnake #87767 üzenetére
Nem tudom mégis mi a franc okozhat ilyen hibát nálam. Ha a telefonnal lenne valami akkor az összes weboldal rossz lenne, illetve akkor se javulna meg amikor bentről lecsatlakoztatnak a hálózatról, márpedig amikor lecsatlakoztatnak és a telefont újraindítom, akkor tökéletesen megy a böngészés.
Elég érdekes formák vannak azért a T-nél bent.
- Mikor először felhívtam őket, akkor az emberke próbálta bemagyarázni nekem hogy a korlátlan böngészési opció csak addig él amíg van adat egyenlegem. Ha lefogy akkor lassítva lesz a netem, ezért nem tudom használni. Mondom a T oldalán le van írva hogy akkor is tudok rendes sebességgel böngészni amikor lefogy az egyenlegem. De hogy úgy van ahogy mondja, jól van rendben.
- Ma meg a hölgy azzal jön hogy a multimédiás tartalmak miatt nem jönnek be weboldalak. Mondom ha már arról van szó, akkor épp a youtube-on miért tudok filmeket nézni?? Jó hogy bent sincsenek tisztában a dolgokkal.
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Megőrülök ettől a korlàtlan böngészési opciótól.
Már egy ideje szenvedek azzal hogy egyszerűen a böngészés belassul. Van pár oldal ami jó, de a nagyobb oldalak mint pl. híroldalak blogok stb. nem jönnek be. Ügyfélszolgálatot felhívom, ügyeskednek valamit bentről, és akkor 2-3 napig jó.
Múlt héten SIM kari csere volt, azt mondták ez hátha megoldja. Hàt kurvára nem oldotta meg.Van akinek még ilyen szarul megy? Hónapok óta használom de a legutóbbi hetekbe kezdett el szarakodni, eddig tökéletesen ment.
Ma vetettem fel hibajegyet hogy valamit csinaljanak vele. -
313313
addikt
Honlapot éppen "heggesztik" vagy csak nállam tünt el a teljes menü, semmit nem nyit meg, csak a reklám banner van...
Szerk.: közbe megjött a válasz is előttem, szóval heggesztik.
-
SUPREME7
őstag
válasz
zsoltzsolt #87763 üzenetére
Ez a normál működés
Egyébként ja, megint elkeféltek valamit.
-
zsoltzsolt
addikt
Telekom oldala megy nálatok?
403 Forbidden - egy csomó mindenre csak ezt írja -
törölt tag
Üdv!
A telekomnál még mindig van bünti abban az esetben, ha dominot a hívószámlekötési időben (ami talán 90 nap) töltöm fel. Korábban 300 Ft volt, ha jól emlékszem.
Illetve ebben az időszakban is hordozhatok?Köszi, B
-
AliasB
senior tag
Sziasztok!
Lenne 2 kérdésem
Az első, hogy más is kapott olyan SMS-t, hogy "korlátlan, belföldi díjmentes hétvégi beszélgetés kedvezményét aktiváltuk..."?
mert én adategyeztetés utáni hétvégére kaptam már ilyet de most megint jött. Nem akarok úgy járni, hogy nekiállok hétvégén telefonálni aztán az van, hogy jaj bocs az elírás volt mert kaptam már ilyet és visszavontuk.A másik pedig a domino kártya feltöltésével kapcsolatos. Fel akarom tölteni a kártyám, hogy megrendelhessem a 4GB-os maratont de itt régebben volt szó arról, hogy hogyan lehet kicsit okosabban tölteni a feltöltési bónuszok végett.
Nem tudom már pontosan de ha jól tudom 1500al is fel tudom tölteni az alkalmazásukon keresztül és akkor is jár valamennyi feltöltési bónusz és ha azt használom amíg lejár aztán megint feltöltöm 1500al és megint azt használom és végül még egyszer akkor az 3x felhasználható bónusz egymásután (ami nem tudom mennyi lenne mert nem tudom ahhoz mennyi a feltöltési bónusz) de ez így akkor működhet? Ha valaki le tudná írni mennyi bónusz van 1500 után és mennyi ideig használható fel azt megköszönném
-
4Grider
nagyúr
Jó buli lenne, ha a limitig a szolgáltató vagy az EU állná a számlát. De sajnos nem így van, a limit csak azért van, mert azt az összeget nem lépheted túl havonta, így ha hazaérsz, nem kapsz talán infarktust a számla láttán. Kártyásoknak azonnal, az egyenleget csökkentik a roaming során.
-
-
k-adi
nagyúr
1 gyors hülye kérdés: a World GPRS díjat (amit kiszámol az adatforgalom után) a kártyán lévő összegből vonja le ugye?
vagy hogy megy a számlázás?
ameddig nem éri el a 19 170 Ft-os limitet addig nem is számláz ki? -
-
gaben1000
tag
válasz
dptrsk #87748 üzenetére
A sim kártyám még a Westeles időből való, szóval nem hinném, hogy 4G képesként szerepelne a rendszerben. Az adategyeztetésnél mondjuk elég sokat kellett várnom, de már 1 hete megjött az sms róla, meg az ingyen hétvégéről is, szóval szerintem az is befejezettnek tekinthető.
Mindegy, talán majd sikerül egyszer. -
gaben1000
tag
Sziasztok
Online szeretnék 4g-s sim kártyát rendelni, de nem engedi, azt írja ki, hogy a telefonszám nem regisztrálható. Valakinek esetleg ötlet?
Adategyeztetés sikerült, jött e-mail és sms is. -
TomPack
őstag
válasz
jbnd-007 #87736 üzenetére
Csak a neve GPRS. Én horvátban voltam vele, ott 4G-n volt végig. Ha nem lett volna ez az opció, akkor simán megrendeltem volna egy 1Gb-os roaming csomagot, sokat netezek itthon és nem akartam elvonási tüneteket. De így végül csak párszáz forintot neteztem el, mert több helyen volt wifi mint gondoltam, és a telót sem nyomkodtam annyit.
-
Atos23
senior tag
Sziasztok,
Elég nehezen érintett, hogy a Telekom eltörölte az netes csomagban foglalt adatmennyiség letelte utáni 32/32-es további netezési lehetőséget. Messengerre, Viberre, levelek fogadására ez még nekem bőven elég volt.
Nagyobb csomagra nincs kedvem költeni
Sajnos éppen lejár a hűségideje a régi Next előfizetésemnek, így mindenképpen váltanom kell olyan díjcsomagra, amiben már nincs ilyen belassított net lehetőség. (Ha jól tudom, a Next M csomagot nem hosszabbíthatom meg...?)Van-e valami kiskapu arra, hogy olyan netem legyen a Telekomnál, ami tudja ezt a 32/32 kbit-es lehetőséget?
Arra gondoltam, hogy vásárolok egy olyan SIM-kártyát hardveraprón, amin aktiválva van egy régi net csomag.A saját, jelenleg rendelkezésre álló eszközöm egy teljesen új Domino SURF SIM-kártyás csomag, amit készülékkel együtt vettem egy éve, de nem aktiváltam be. Azóta erre a Domino csomagra sem lehet új előfizetőként szerződni.
De vajon ha ezt az új csomagot kibontom, és aktiválom, akkor a SURF előfizetés fog rajta bekapcsolódni, vagy választanom kell egyet az új Domino csomagok közül?Esetleg van belassított lehetőség a Vodafone vagy a Telenor kártyás csomagjai között?
Köszi!
-
mecsek20
tag
sziasztok,
jelenleg Move XS díjcsomagban vagyok, október elején jár le a 2 év hűség (csak előfizetésre), az a kérdésem, ha átváltanék mobil L-re, akkor rám is vonatkozik a korlátlan nyári mobilnet?Úgy értem az átváltást, hogy erre a 3 hónapra, nem újabb 2 évre.
-
jbnd-007
tag
válasz
szabogabor10 #87729 üzenetére
Elolvastam ezt a World GPRS izét, de a szöveg alapján azt se tudom eldönteni, hogy ez most egy internetcsomag opció, vagy ez csak a forgalmi limitfigyelő, amit internet csomag mellé lehet rendelni.
-
TomPack
őstag
válasz
szabogabor10 #87729 üzenetére
Ami teljesen jó szvsz! Nem kell bohóckodni, hogy most mekkora csomagot is vegyek, megrendeléssel bajlódni, stb. Amikor megveszed a sim-et, bekapcsolod ami ingyenes, és nincs havidíja sem.
-
B.i.L
senior tag
ADAT EGYEZTETÉS :egy kis segítség : apósom bement megcsinálták neki !
Aztán jöttek az sms-ek, hogy menjen regisztrálni...bement megint, és kiderült, hogy az első hivatalos regisztrációt nem fogadta el a rendszer.A másodikat sikeresen lezárták. -
-
jbnd-007
tag
Rendeltem egy Domino Fix-et, elsősorban itthonra, alkalmi használatra (Maraton erre ideális), gondoltam, hogy majd jó lesz Horvátországba is. Aztán megtaláltam a HWSW-s cikket. Mit vegyek EU-ba, ami egy évben csak 2-3x egy hétig használnék, nem olyan pofátlan az ára, mint a Travel&Surf-nak és nem jár le 30 naponta, mint a Voda csomagjai?
-
St3ven
addikt
válasz
Black_Raven #87717 üzenetére
Nekem is újra elszállt a Telekom fiókom, mint amikor anno aktiváltam a Maratont. Karbantartás, technika hiba, blabla. Akkor emlékeim szerint hónapokig nem működött, miközben minden más számmal meg vígan beengedett.
-
tyuli76
tag
Én is még májusban egyeztettem online,de még semmi.
Most ez jött
A(z) számom azonosítóval elérhető előfizetést leválasztották a(z) ...@index.hue-mail-címmel elérhető Telekom fiókról.
Ez mit takar? -
válasz
Black_Raven #87705 üzenetére
Én 2x adategyeztettem, egyszer online, egyszer telefonon, semmi nem jött egyikről se. Annyira nem izgat, mert csak egy mondhatni harmadlagos számom dominós, és ha ezek ellenére megszűnne a szám, akkor azt majd lemeccselem a szolgáltatóval, hogy visszaadják a pénzt, de simán benne van a pakliban, hogy nagy felháborodások lesznek itt jövő hónapban.
-
Black_Raven
veterán
2 napja aktiváltam Maratont és a Telekom appom rögtön megdöglött. Úgy látom megy a régi játék, hogy a 2 nem dolgozik össze.
-
feriapó
csendes tag
Üdv!
Új simkártyánál az ajándék 1Gb hány napig használható fel?
-
Igen, köszönöm! Közben utánaolvastam a Telekom honlapon, és meg is csináltam. Megpróbáltam belépni a telefonszámommal és azzal a jelszóval amit "ezer éve" adtam meg a telefonos ügyfélszolgálaton, de nem fogadta el. Aztán kértem emlékeztetőt, kaptam egy kódot, amivel tudtam beállítani új jelszót, és már láttam is az adategyenlegem. Már csak egy dolog van hátra, állítólag kapok majd pár órán belül valami megerősítő SMS-t, addig csak korlátozottan elérhető a fiókom, pl. személyes adatok nem látszanak. Remélem ez az SMS majd hajnali 3-kor jön.
OK tudom, le lehet némítani a telefont, de én itthon sosem szoktam.
Köszi még egyszer mindenkinek!
-
válasz
Intruder2k5 #87711 üzenetére
Egyetlen profilja mindenkinek van, a telefonszámhoz tartozó, viszont ha még nem hoztál létre jelszót, akkor a 1777-en tudsz.
-
-
k-adi
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #87709 üzenetére
Telekom profilodba nem mutatja neten?
-
-
válasz
Intruder2k5 #87707 üzenetére
Nekem sem mutatja ott.
A telekom app-ban és a weben ott van, szóval számomra nem baj.(#87709) Intruder2k5: Ha nem akarsz telepíteni, megpróbálhatod böngészőből is a telekom weboldalt mobilon.
-
Üdv!
Akinek van Domino Maraton net csomagja, próbálta már a *102# kóddal lekérdezni az adatforgalmát? ITT azt írják lehet, de nekem nem mutatja, csak a szokásos forint egyenleget.
Ez csak nálam gond, vagy senkinek sem mutatja?
-
Wind-Storm
őstag
válasz
Black_Raven #87705 üzenetére
Nem szüntetik meg, csak átmenetileg ki lesz kapcsolva a forgalomból az újabb állás szerint, minden esetre dühítő lesz, hogy a szolgáltató hibájából újra adategyeztetni kell, és addig még használni sem tudja újra a számát.
Közben hihetetlen módon egyből sikerült adategyeztnem az én nevemre szerződött számot.
A másik számomra éppen problémázott az SMS kód kiküldésével, amikor egyszer küldött, akkor pedig véleltenül visszaléptem az oldalon, aztán inkább hagytam. Taktikai várakozásba fogok hétfőig, amúgy sem az én nevemre lett szerződtetve és gyanítom, nem fogják már a hétvégén ellenőrizni. -
Black_Raven
veterán
válasz
Wind-Storm #87704 üzenetére
Ez szép. Kiváncsi leszek hány embernek szüntetik meg a számát, miközben csinált adategyeztetést.
-
Wind-Storm
őstag
Köszi a válaszokat.
Felhívtam az adategyeztetős számot, ott először az ügyintéző úgy látta hogy a két telefonszámom közül egyik sincs adategyeztetve, viszont megnézte egy "másik" rendszerben is, ott sikeresnek látja. Azt tanácsolta, hogy végezzem el online még egyszer az egyeztetést... -
Gabesz1019
senior tag
válasz
Wind-Storm #87701 üzenetére
Én hétfőn csináltam meg, rögtön küldték az sms-t és az email-t is. Csütörtökön pedig jött az sms, hogy az ingyen hétvégét aktiválták.
-
SPF
senior tag
válasz
Wind-Storm #87701 üzenetére
Én június 5-én csináltam, és még semmi...
-
Wind-Storm
őstag
Helló!
Már hetekkel ezelőtt, vagy egy hónapja végeztem online adategyeztetést, de azóta sem jött visszaigazoló SMS, az ingyen hétvégét is várhatom azóta...
Melyik számot hívjam, ahol esetleg meg tudnák mondani a státuszát a dolognak?
Más is vár már ennyi ideje?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest