- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Soulfly842 #72895 üzenetére
Na ez jó! Már a második telekomos jó hír a mai nap. Az elsőnek, az adatmennyiség duplázásának még jobban örülök.
Nem tudok mást mondani, csak azt, hogy csak így tovább! -
-
nyuszó
tag
válasz
Soulfly842 #72895 üzenetére
Valóban? Hol van ez leírva? Én nem találtam ilyet. Ez nagyon jó lenne.
-
-
nyuszó
tag
Nagyon szomorú vagyok. Holnap megyek Németországba 10 napra. Az EU100 roaming opciót szerettem volna megrendelni. Egy hétre 1290 Ft volt. Eltűnt.
Maradt az EU Plusz. Next M előfizetésemhez azt csak egy év hűséggel lehet igénybe venni havi 590 Ft-ért.
Olyan lehetőséget nem látok, ami kb. egy hétre biztosítaná a kedvezményes roaming lehetőséget jó áron.
Van a Travel & Surf EU L csomag, de egy hétre 5000 Ft.
Tudtok valami megoldást? -
-
Rusi
senior tag
Nekem az előfizetéses/kártyás árlista kellene, ami elvileg május 17-től volt érvényes. Amit írtatok link az a kártyafüggetlen kisker árlista, ráadásul a június 1-től, tehát mától érvényes.
-
-
Rusi
senior tag
Ha van a topikban Telekom dolgozó, akkor megkérhetném rá, hogy küldje el nekem az előző telekomos készülékes árlistát PDF-ben? A honlap megújulása előtt május 2-ai árlista volt fent, majd jött az újítás és utána az április 6-ai(??) lista volt feltöltve, amit most a június 1-jei váltott fel. Ugyanakkor az összes többi letölthető árlista (mobilinternet és független telefonok, meg a Magenta) május 17-ei dátummal volt fent, így erős a gyanúm, hogy a sima lista is változott 17-én. Mivel most már az 1-jei van fent, így szükségem lenne arra a listára, hogy az Akciófigyelő blogba pontos és helyes adatok kerülhessenek. Előre is nagyon köszönöm!
-
313313
addikt
válasz
vizslakutya #72883 üzenetére
Move s-el meg kb 85-86k...
Ilyen ez, nem kell hűséget aláírni és máshol kell telefont venni. -
Vangelis
félisten
válasz
vizslakutya #72883 üzenetére
Az árazás, már régóta így van.
Már a havi és percdíjakból adnak rendkívüli kedvezményeket
-
vizslakutya
senior tag
Huawei P9 Lite a jelenlegi előfizumra (Move XS) ,két év hűséggel egy összegben 88350 HUF ,Dominóra elhozva egy összegben 89990 HUF !
Gratulálok Telekom !
(ennyit a régi hűséges ügyfelek kezeléséről vagy csak szimplán ennyire hülyének néznek bennünket ? ) -
cris78
őstag
Ha le van lassítva egy net, a korlátlan közösségi opcióval a közösségi oldalak begyorsulnak?
-
Keem1
veterán
válasz
cris78 #72876 üzenetére
Akkor adják az S7 edge-hez a VR szemüveget? Mondjuk, ha a webshop nem működik rendesen, akkor alternatív csatornán is illene biztosítani.
Jó, persze, azt nem tudom, hogy a dínó milyen telefont akar venni, lehet, ő olyat, ami ugyanazokkal a feltételekkel vehető üzletben is.
-
Annyira kedves volt a hölgy reggel, hogy nem volt szívem megkérdezni tőle, mikor az új oldalra terelődött a szó, hogy minek rontották el, ha a régi legalább eddig működött?....
Nem baj, 13-án lejár a hűségem nullára, aztán ha addig sem változik megy Domino-ra a 17 éves előfizetés. Vagy veszek egy Red-et, aztán ingyen pofázok mindig, mindenkivel...
-
bostone
addikt
A huawei mate 8 nincs a független készülék kategóriában, lehet változott valami, eddig független volt.
-
SUPREME7
őstag
válasz
PainKiller13 #72868 üzenetére
Szerintem az A9 még 70K-t se ér meg, de ez részletkérdés, ha valakinek bejön. Szerintem már boltba se lesz, de egy telefon az üfsz-ra és kiderül.
-
SUPREME7
őstag
válasz
PainKiller13 #72866 üzenetére
Már nem rendelhető az A9, de egyébként független volt. Lehet szűrni kártyafüggetlen telefonokra.
https://www.telekom.hu/shop/mobiltelefonok?#/N-10394+4294964995
-
PainKiller13
őstag
Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy a telekom oldalán a HTC One A9 telekom függően vagy függetlenül érkezik ha megrendelem?
-
dptrsk
Topikgazda
-
zoli62
addikt
Csak nekem az az érzésem, hogy az egész új Telekom weboldal stílusa olyan minimalista lett, mint például a Windows 10 Edge böngészője?
Más. Az folyoszámlaszintű jelszóval használható elektronikus hívásrészletező linkjét mgtalálta már valaki?
-
bostone
addikt
Kinéztem magamnak egy készüléket még a múlt hónapban, akkor még 15% kedvezménnyel hozzá lehetett jutni, amikor a megrendelésre került volna a sor már ismét az eredeti árában ragyogott.
Régóta előfizető vagyok, viszont évek óta nem hoztam ki tőlük semmit.
Az lenne a kérdésem, hogy lenne rá valami mód, hogy csökkenteni tudjak a végösszegen?
Pár éve fun társkártya birtokos voltam. Mielőtt felmondtam, mindenképpen rá akartak beszélni, hogy tartsam meg a számot, és akkor kapok mellé ingyen mobilt. -
SUPREME7
őstag
válasz
MaxxDamage #72859 üzenetére
Én is várom, hogy legyen valami korlátlan céges net a T-nél, jelenleg 7GB-os csomagom van, de elég necces minden hónap, melóba túl sok az üresjárat és nincs wifi
Válthatnék 12-25GB-ra, de annyit már csak korlátlanra fizetnék (nem is értem hogyan lehet fél meg 1GB adatkerettel elleni egész hónapban ... )
-
-
PainKiller13
őstag
válasz
MaxxDamage #72856 üzenetére
Van csak másik szolgáltatónál
-
wmati
addikt
válasz
MaxxDamage #72856 üzenetére
Korlátlan éjszakai net opció áll leg közelebb ehhez.
-
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
MaxxDamage #72854 üzenetére
Igen, ez kiegészítő opció meglévő adatcsomaghoz.
-
"Korlátlan böngészés és e-mail opció" Havi díj: 1890 Ft/hó
//////////////
Gondolom ez olyan, hogy alap netnek kell lennie a (sikeres) használathoz?
L
-
válasz
r3dsnake #72852 üzenetére
Tisztában vagyok a külső akkumulátorok árával, és nem szándékozom túlkölteni magamat. Csak nem tudtam,h a Samsung akksi mekkora,mert egy 20 e mah minőségi akkumulátorért adtam volna 10 e ft. A kapcsolat pontjaimat meg sajna nem tudom beváltani platinásként,mert flottás csomagom van.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
cherubion08 #72850 üzenetére
Mondjuk nem logikus, hogy inkább költez 10k fölött, hogy legyen 5ezer kedvezményed olyanért, amiből minőségit kapsz alapból 5ezer alatt, dupla kapacitással: [link]
-
wmati
addikt
válasz
cherubion08 #72850 üzenetére
Kapcsolat pontokat nem tudsz bedobni?
-
-
wmati
addikt
válasz
cherubion08 #72848 üzenetére
-
-
GuruZone
őstag
válasz
cherubion08 #72845 üzenetére
5200 mAh 16 ezerért? Uramisten!
-
Sziasztok. Tudja valaki,hogy mennyi mah a samsung külső akksi,amit 15990ft -ért árulnak? Nem találtam sehol se leírva. Köszi
-
goop
őstag
Nem jól érted. Ha kötsz 1 év hűséget akkor ha előbb elmész/felmondod akkor kell kifizetned, ha eleve nem kötsz hűséget, akkor már a szerződés kötéskor ki kell fizetned az 5000 Ft-ot, de akkor bármikor elmész, már nem lesz több költséged. Belépési díj, vagy milyen néven fut végülis.
-
szabacsik
őstag
Hello.
NetplusL-ről XL-re váltottam most úgy hogy 8. án van a fordulóm. Ilyenkor hogy van a számlázás? A maradék 10 napra ugyan úgy a teljes összeget kell majd kifizessem vagy időarányosan esetleg felhasznált mennyiség függvényében?
-
dptrsk
Topikgazda
Lehet kihozni hűség nélkül.
Ki kell fizetni az 5000 forint belépési díjat.
Jobban jársz, ha kihozod 1 év hűséggel, s ha felmondod akkor kifizeted a belépési kötbért(5000 ft).
Ha véletlen 1 évig használod, nem kell kifizetni.Move esetén belföldi hívás, SMS van a lebeszélhetőségben.
Like esetén Telekom mobil hívás, SMS van benne.
Fun esetén úgy viselkedik, mint egy feltöltés, internet csomagok, hívás, sms is benne van.Remélem jól írtam.
-
btz
addikt
Üdv!
Az érdekelne, hogy új előfizetést SIM kártyával hűségidő nélkül ki lehet hozni, személyesen? Mert online felületen csak 1-2 év hűségidő opciók vannak.
Az lenne a kérdésem még, hogy mint jelent az, hogy egy előfizetés 100%-ban felhasználható? Le lehet beszélni vagy mobil net adatkeretet is lehet igényelni belőle? -
Beca1990
senior tag
válasz
Soulfly842 #72835 üzenetére
azt lehet tudni mikortól lehet majd részletre vásárolni meglévő előfizetéssel készüléket?
-
gabor20
tag
T-től vett telón csak úgy lehet tesztelni, hogy független-e, hogy beteszek egy vodás vagy telenoros sim-et? valami kód beütésével nem tudható meg?
-
goop
őstag
válasz
flegga92 #72826 üzenetére
Várható volt, lehet hogy inkább belepakolják egy fehér listába az userek által látogatott https oldalakat, legalábbis amit az emberek döntő többsége használ, ami viszont nem is olyan sok. A maradék meg a hibahatáron belül van, írják is aszf-ben, hogy nem biztos, hogy tökéletes a rendszer, mármint a korlátlan böngészős opció.
Vagy B verzió, az ismertebb vpneket tették fekete listára. -
válasz
azigazimoris #72818 üzenetére
IOS-on most működik.
-
Daffni2
addikt
válasz
Earl_Muttley #72822 üzenetére
Szerintem a kettőnek semmi köze egymáshoz.
-
Earl_Muttley
őstag
Üdv!
Egy ismerősöm kérdését továbbítom, mivel érdemi tájékoztatást nem kapott.
Adott egy telefon, ami törött. és van rajta biztosítás.
Illetve egy 2 hónappal későbbi kedvezményes készülékcsere lehetőség.
Ha elintézi a biztosítást és neadjisten cserélik a telefonját javítás helyett (nincs már olyan a kínálatban ugyanis egy ideje), akkor még 2 hónapra rá ugyanúgy kihozhat kedvezményesen másik telefont az előfizetésére? (2 év hűség)Remélem érthetően írtam, elvégre este van.
Köszönöm -
wmati
addikt
válasz
azigazimoris #72818 üzenetére
Nekem nem Android teló " Valami hiba történt. Kérjük próbáld újra"
-
azigazimoris
aktív tag
Nektek működik perpill a Telekom app ?
Semmimódon nem tudom elindítani androidon.
Cache, data törlés megvolt ... -
pana0017
senior tag
Sziasztok. Még mindig a korlátlan böngészés és email opcióval kapcsolatban lenne kérdésem. Tudom, hogy meg is köthetném és kipróbálhatnám de azért rákérdeznék.
A honlapon ez áll: Böngészésnek interneten keresztül a böngésző program használatával web oldalak megtekintése, azaz a web szervereken tárolt szöveg és kép formátumban elérhető tartalmak valós idejű elérése és megjelenítése minősül. Nem minősül böngészésnek a web oldalakon megjelenített vagy azokhoz kapcsolt egyéb formátumok és forgalmak, különösen online játékok, FTP, P2P file megosztás, hang és videó tartalmak letöltése vagy megtekintése. A http video, audio és egyéb (pl. beágyazott multimédiás) tartalmak nem részei az opciónak.Viszont ennek ellent mond egy fentebbi hsz., miszerint a torrentezésen kívül szinten minden elfogadott. Most akkor melyik lehet a valós? Nem lehet hogy az említett opció már régebben lett kötve, vagy valamilyen egyedi pozitív probléma csak nála?
-
Keem1
veterán
válasz
bandi20 #72813 üzenetére
Na az királyság. Mi az, hogy idénre? Idén már nem lesz részletfizetés a weben? Megőrültek?
Én is akarok telefont venni, de ehhez menjek be akkor? És nem úgy van, hogy a webes ár csak weben érvényes?Az jutott az eszembe, hogy mivel ez az ő hibájuk, más módon kellene biztosítaniuk a webes feltételeket, pl. telefonon. Aki érintett és fel tudja hívni a 1430-at, megtenné, hogy ide is beírja a kapott választ? Olyan helyen vagyok most, hogy leghamarabb csak holnap délután - este tudnék rákérdezni.
-
bandi20
aktív tag
-
bandi20
aktív tag
válasz
Soulfly842 #72810 üzenetére
Szia kettő van egy move xs , es amire most lehet az move m Atk! A chates srác azt mondta technikai hiba !
-
bandi20
aktív tag
válasz
Onderon #72789 üzenetére
En most cserélnek kedvezményesen telefont ! Részletre! De amióta meGujitottak eZt a sz@rt azóta nincs a meglevő elofizetes fülnel a reszleTfizeTes opció ! Ez azért bosszantó mert s7 et neztem ki a neten vr szemcsi is jár hozza, de ugye itt nem megy a rendelés csak üzletbe, ott meg nincs hozza szemüveg! Gratulálok telekom !
-
KZP
őstag
válasz
Soulfly842 #72807 üzenetére
A cégnek nyilván az az érdeke, hogy az előfizetője továbbra is használja az ő szolgáltatását. Azt meg nem gondolom, hogy valakinek az lenne a szórakozása/kedvenc időtöltése, hogy folyton új SIM-et kér.
-
Soulfly842
addikt
válasz
Laca1212 #72806 üzenetére
Nyilván mivel ingyen van, emiatt fogyó termék
Ezért is írtam, hogy ha van készleten...
(#72805) KZP
Nem a negatív előfeltételezés miatt, hanem a tények vizsgálatának objektív behatárolhatósága miatt így lehetne megfelelő evidencia
(
) (Ajjaj, egy kis szabadság, egy kis kipihentség és egy kormányzati információátadás a köztévén és máris hajlíthatóvá válik a verbális tér-idő kontinuum
)
-
Laca1212
őstag
válasz
Soulfly842 #72802 üzenetére
Nekem adtak anno T-ben ingyen adaptert csak szólni kellett, hogy még nem az új telefonnal használnám.
-
KZP
őstag
válasz
Soulfly842 #72804 üzenetére
Értem én, csak a tapasztalataimat írtam le.
De nem szép dolog rögtön a rosszat feltételezni a szolgáltatás használójáról. -
KZP
őstag
válasz
Soulfly842 #72800 üzenetére
Cseréltettem már párszor kártyát, de tőlem még sosem kérték a régit, sehol sem. De leírva sem láttam még, hogy a régit be kellene ilyenkor mutatni.
-
Soulfly842
addikt
Elvileg nem lesz vele gond.
De azzal számoljatok, hogy ha Sim adapterrel nem rendelkeznek, akkor nagy valószínűség* szerint olyan Simet kap, amit már nem tud visszarakni a régi készülékébe és a kártyacsere azonnal megtörténik.
Ergo, addig nem lesz elérhető, amíg az új készülékbe be nem rakja a kártyát (Sim adapterrel a probléma áthidalható, de előfordulhat, hogy ilyen az üzletben nincs raktárkészleten.
*A kártyáknak tucatnyi, alttípusokat is számolva több tucatnyi verziója van (eltérő technikai HLR-rel rendelkezők) és ezek közül csak néhány altípusnál létezik még csak 234FF-es kártya (ami kitröhető normál, micro és nano méret szerint is)
-
madle
őstag
válasz
Soulfly842 #72800 üzenetére
Az ő nevén van, és modernizálás végett kellene. iPhone 4-ről iPhone 6s-re váltás. Viszont az új telefon nem lenne nála, csak a régi teló régi SIM. De gondolom így akkor kicserélik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest