Hirdetés
- Letarolná a kínai AI igényeket a Huawei CloudMatrix 384
- Az USA elzárta Kínától az NVIDIA legnépszerűbb AI gyorsítóját
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Laptop takarítás otthon? Így csináld biztonságosan!
- Ne várd meg, míg kikapcsol! Laptop hőproblémák röviden - Tech Percek #2
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- iPad topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Letarolná a kínai AI igényeket a Huawei CloudMatrix 384
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinkoxid
senior tag
Köszi a válaszokat. Azért 2003, mert azt használtam a legtöbbet és arról tudok a legtöbbet. Viszont egy ideje már motoszkál bennem a gondolat, hogy 2008 vagy 2012 környezetben csinálom meg. Tegnap este letöltöttem mindkettőt, illetve ma elolvastam egy server 2008 könyv 30 oldalát, ami a különbségekkel/előnyökkel foglalkozik. Szóval a szerver 2008 r2 sp1 lesz, a kliensek pedig windows 7-ek. Úgy tervezem, hogy felrakom simán a szervert, a klienseket pedig wds-en keresztül.
Már csak a hardverkörnyezet kialakítása az, ami kérdéses. 50 gép megfelel egy közép vállalatnak?
Nézegettem switcheket, illetve extendert, amivel távolabbról tudok csatlakozni a switch vezérlőjéhez. Hogy szokott általában kinézni egy ilyen felállás, illetve milyen kábelezési fajták a legelterjedtebbek? Olyat választok majd, amiről könnyű írni/jó vele dolgozni.Ismét megköszönök minden segítséget. Közben rakom is fel vmwaren keresztül a 2008ast.
(2012-est majd akkor kezdem kitanulni, ha profi szinten kezelem már a 8-ast. )Illetve exhange kiszolgálót is szeretnék használni, valamint ftp szervert, normális tűzfal beállítást, lehetőleg saját szotfverekkel. Ezekre majd idővel rájövök/olvasok róluk, illetve 2003ban is volt ilyen, bár gondolom azóta sok minden változott. Most főleg a hardveres része érdekelne. Valamint 2008-ban van alkalmazás szerver igaz? ha jól tudom teleneten keresztül lehet elérni? Úgy szeretném megvalósítani, hogy van egy erős szerven, amin pl office 2010-van, és ezt gyengébb kliensek tudják használni távolról.
Akkor ha jól tudom a backup is nagyon fontos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch Ultra L705 47mm LTE - Titanium Grey
- ThinkPad T490 27% 14" FHD IPS i7-8665U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Magyar ThinkPad T490 - 14"iPS, i5-8365, 16DDR4 / 512 SSD, kevés üzemidő, Thunderbolt3 GARi +SZLA
- Latitude 7450 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Magyar LENOVO THINKPAD T495 - 14"iPS MATT, R5 Pro ! 16/256 SSD, RadeonVEGA8 ujl.olv +SZÁMLA +GARI
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Jabra Speak 410 MS - PHS001U 7410-109 és 7410-209 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest