Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- Milyen videókártyát?
- DUNE médialejátszók topicja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Aktív témák
-
Spur
tag
Modul mérete 512 MB (2 rows, 4 banks)
Modul típusa Unbuffered
Memória típusa DDR SDRAM
Memória sebessége PC3200 (200 MHz)
Modul szélessége 64 bit
Modul feszültsége SSTL 2.5
Hibafelismerési módszer Nincs
Frissítési gyakoriság Csökkentett (7.8 us), Self-Refresh
Memória időzítések
@ 200 MHz 3.0-3-3-8 (CL-RCD-RP-RAS)
@ 166 MHz 2.5-3-3-7 (CL-RCD-RP-RAS)
@ 133 MHz 2.0-2-2-6 (CL-RCD-RP-RAS)
hát nekem ezt irja
-
orbano
félisten
én azt írtam ugye, hogy pff... nanya... lehet próbálkozni (vagy hasonló). 1. elmondtam a véleményemet, hogy nem tartom sokra. nem fogom visszatartani a véleményem, főleg nem egy ilyen személytelen témában, mint egy ram chip minősége. és írtam azt is, hogy lehet próbálkozni, azaz nem ismerem a chip tuninglehetőségeit: ne várj tőle sokat, de ki tudja, talán még valami értelmes eredmény is születhet. nyilván ez nem olyan, mint ha azt kérdeznéd, hogy hogyan érdemes húzni egy tccd-t, vagy egy d43-at.
sajnálom ha megsértettelek, csupán ''szakmai'' véleménynek szántam... -
orbano
félisten
Én annyit közöltem veled, hogy ne várj sokat ettől a ramtól. Nyilván nem a kisujjamból szoptam, nagyjából tisztában vagyok az összes komolyabb chip képességével és elérhetőségével (milyen modulokba szerelik, hogyan szitázzák, stb). Ha te meg a szivedre veszed, hogy fikázom a ramodat, az egyedül a te gyerekességed baja... nem a barátnődet szidtam, vagy a kiskutyád...
-
orbano
félisten
a cl és a ras to cas delay az ami számít igazán. a többit a ramhoz érdemes optimalizálni, javíthat a stabilitáson, a teljesítményt már nem befolyásolja jelentősen. Általában minden chiphez megvannak azok a beállítások, amiket szeret. Ha gondolod utánanézhetek. Mid is van?
Nálam a tuning így néz ki:
Állítom a cl-t és a ctr delayt, a többit auto-n hagyom. Ezen felül érdemes mindig a CL-el kezdeni, a többit egy elég bő időzítésre állítani, pl az ajánlott gyári értékre (4-4-8-raszoktam leggyakrabban). Ha így stabil, akkor szedem lejjebb (3-4-8, 3-3-6). De ez függ az adott chiptől is.
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Gitáros topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Parfüm topik
- Kés topik
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Beast Black RGB XMP/EXPO - 2 év gari!
- Új, felbontott G.SKILL Aegis 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming - 8 év gari! bolti -
- Új, felbontott Kingston FURY 16GB (2x8GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast Black - 10 év bolti garival! -
- G.Skill Aegis DDR4 DDR4-3000 CL16-18-18-38 1.35V 16GB (2x8GB)
- Patriot Viper Xtreme 5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 8200MHz CL38 - XMP - 120 hó garancia
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 15 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

olvasgass vissza pár oldalt... Ez az alap stílusa nem kell felvenni a kesztyűt