Aktív témák
-
smfb
csendes tag
hmm...ha a cpu-z a memória gyártójánál csak egy csomó 0-t ír ki akkor az azt jelentené, hogy noname???
elméletileg én ezt samsungnak vettem és mivel a chipek mellett egy külön matricán is rá volt írva s samsung logo nem igazán gyanakodtam, de mostmár bűzlik a dolog. amúgy a cpu-z is zgyanazt méri, mint amit az everest kidobott.
akkor most mit is higgyek??? -
kavboy
tag
De jó hogy ezt beírtad, mert éppen a dual móddal szenvedek meg a cpu-z-vel. 2x256 MB samsung memóriám van, különböző időzítésekkel, valamint az egyik memória ténylegesen samsung, a másikon csak a chippek. Szóval az a gond, hogy a CPU-Z-ben megnézem az a fület, amit a screenshot-od is mutat, és egyedül a Modul size-hoz van odaírva, hogy 256 MBytes, az összes többi rész szürke és üres!!!!! Ez mi a fenéért van???
-
Monya78
veterán
Memtesztet nem futattam...
Másik lapban az Én memóriám is ment akár 440Mhz-is...
Boltban átcserélték... /bár ismerős volt a boltos/
''Úgy értem mit mondjak nekik a boltban?''
Ez attól függ milyen rendesek a boltan...esetleg megmondod hogy nem kompatibilis a lapoddal a memória, és szeretnéd kicserélni egy másik tipusúra.../abban biztos jobban benne lennének ha egy drágább fajtára cserélnéd le...hogy legyen egy kis hasznuk.../ -
Monya78
veterán
Hasonló képpen jártam én is...
Gigabyte 7n400-L vs. 400Mhz-es HynixD43 csak ott már 180Fsb környékén elszállt...
sajnos ....nem kompatibilis az alaplapoddal
Megoldás: csere...Én is egy Samsungra cseréltem...amivel totálisan meg vagyok elégedve még az időzítése is jobb a D43-nál... -
sz.j
nagyúr
Nem ismerem ezeknek a memóknak a CL értékét, mivel nem konkrét tipust adtál és pl a Geil-ből akár 3-4 féle is szóba jöhet. Ezért én azt javaslom, hogy törekedj arra hogy az új memónak a CL érték minnél kisebb legyen, míg az órajele minnél magasabb!
Tudom, hogy ez nehéz dió, de olykor síkerülni szokott.
-
sz.j
nagyúr
Ha jó memóriát akarsz venni, akkor ajánlom figyelmedbe az A-DATA Vitesta PC4500 566MHz-es memóriáit, ezek 400-on 2-2-2-5-el, 500-on 2,5-3-3-5-el képesek működni! Az ára sem vészes, 19.000Ft+Áfa/db
Bővebben: link -
maszat
senior tag
A Kingston Value ramok annyit mennek, mert value.
Nem, a 3-as CAS nem lassú 400-on (szerintem nem sok különbség van CAS 2 és 3 között)
Ezt olvasd el, benne vannak a ramjaid is: Bővebben: link -
Rez_Grof
őstag
Gyakorlatilag EEPROM-ok
Bővebben: link
Bővebben: link
Aktív témák
- Spórolós topik
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Mobil flották
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 6
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hardcore café
- További aktív témák...
- 27% - ÚJ G.SKILL Trident Z5 RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz F5-6000J3040G32GX2-TZ5RK
- Asus Strix Z270F GAMING eladó! OEM
- ÚJSZERŰ MSI PRO Z790 A MAX WIFI 7 PCIe gen5
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz CL30 Vengeance RGB Grey AMD EXPO / XMP
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steelseries Arctis Nova pro vezeték nélküli gamer fejhallgató
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tegnap beszart a lap