- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
Aktív témák
-
DigitXT
félisten
Tényleg örült neki.
Lol!
Én úgy értettem, hogy te örülsz neki!
De így is jó!
megszünt a szaggatás és már nem fordul a winchihez
Na ez a lényeg!
Jobban néz ki a sajátgép->tulajdonságoknál az 1GHz mint a régi 256Mb
Meghiszem azt, pláne, hogy GB!
De bocs a kötözködésért.
Amúgy én is ugyanilyen ramokat vettem, ugyanott, mert készülök az A64-re, ezért megszabadultam (a szekrénybe raktam, ilyen árak mellett nincs értelme meghirdetni) a 333-as modulomat. Viszont a 400-ast megtartottam, így most mind a három slot tele: 1,5GB RAM, csak minek...
Amúgy írták, hogy meg lehet tölteni az 1gigát is, és valóban: videószerkesztésnél beleszaladtam ebbe, úgyhogy utólag mégis engedélyeztem egy kis swap fájlt: így 2GB a korlát.
így már érthető, hogy miért szaggatott néhány játék
És mi ezt már a kezdet kezdetén megmondtuk!
Amúgy örülök, hogy sikerült a váltás: én paráztam egy kicsit az új ramok miatt (fél éve ennyiért egy modult kaptál, most kettőt: gyanúsnak tűnt
), ezért memteszteltem: semmi gubanc!
Aktív témák
- Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Vengeance LPX - 1 év bolti garival! -
- Új, bontatlan Kingston 8GB DDR5 5600MHz CL40 - 2 év garancia
- Kingston Fury Beast 128GB (4x32GB) DDR5 RAM eladó ( külön akár 2x32GB is)
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, Bontatlan, Gari 2028.10.15. -ig -
- Corsair Vengeance RGB DDR5 6000Mhz 2x16GB (32GB) DDR5 Memória
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Én úgy értettem, hogy te örülsz neki!
De így is jó!

Amúgy én is ugyanilyen ramokat vettem, ugyanott, mert készülök az A64-re, ezért megszabadultam (a szekrénybe raktam, ilyen árak mellett nincs értelme meghirdetni) a 333-as modulomat. Viszont a 400-ast megtartottam, így most mind a három slot tele: 1,5GB RAM, csak minek...
Amúgy írták, hogy meg lehet tölteni az 1gigát is, és valóban: videószerkesztésnél beleszaladtam ebbe, úgyhogy utólag mégis engedélyeztem egy kis swap fájlt: így 2GB a korlát.
Amúgy örülök, hogy sikerült a váltás: én paráztam egy kicsit az új ramok miatt (fél éve ennyiért egy modult kaptál, most kettőt: gyanúsnak tűnt