Hirdetés
- Milyen joysticket vegyek?
 - Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
 - Házimozi belépő szinten
 - Kompakt vízhűtés
 - Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
 - Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
 - Fejhallgató erősítő és DAC topik
 - Siet tisztázni az RX 5000/6000 sorozat jövőjét az AMD

- 

PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

poero
aktív tag
válasz

r3pl4y

üzenetére
						Teljesen friss rendszer, kb 1 hete tettem újra. A memóriák cserélgetését nem próbáltam még, de őszintén megmondva eddig lusta voltam kibontani a gépet hogy hozzáférjek a ramokhoz. Azt még eddig el is felejtettem írni hogy egy laptopról van szó. JAh és új hardver sem került bele
 - 

zyzzyadi
tag
válasz

r3pl4y

üzenetére
						Köszönöm r3pl4yés Shono!!!

A 2 memóriának nem egyezik a frissítési rátája ezért nemfért össze

beállítottam biosba manuálisan meg kék-kék slotba raktam és tökéletes

Csak régen a kék-kék slotba nemindult a lap egyáltalán. fogtam beraktam single-be beállítottam a frissítési értékeket (3.0,3,3,6)átraktam dualba és tökéletes
Köszi a segítséget

PEACE

- 

zyzzyadi
tag
válasz

r3pl4y

üzenetére
						Köszönöm a választ r3pl4y
A 2 lapba ugyanaz a proci van. meg az egyiken nforce 4 a másikon nforce4 ultra.
Az ultrás lap(asus) nemhajtja a memót dualba de ehhez sztem nemsok köze van a chipsetnek mert a CPU vezérli a memót. Sztem bios probléma lessz. Mind1 azért köszönöm a tanácsokat
  A másik dolog am engem bezavart ezzel a lappal az hogy a 2 channel A-B csatlakozói más színűek(tehát channelenként kék fekete)ezen én is csodálkoztam de az alaplapi könyvben azvan írva hogy az egymás mellett lévő ram foglalatok mennek dualba...  

Valaki esetleg tud választ :S:S mert már naggyonfárasztó hogy ittvan a dualra képes lap meg minden és kevés a memris sávszélesség:S(főleg Photoshop cs4 hez kell) Válaszokat előre is köszönöm

- 

izomhod
őstag
válasz

r3pl4y

üzenetére
						xp sp2van fenn, lehet újrateszem, bár most nincs baja, de egy este alatt megvan a reinstall.
a latencynél nem tudom hogy milyen lehetőségek vannak, meg kérdés, hogy nem sül-e meg a ram, vagy meddig szabad húzni, vagy tuning-e ez egyáltalán, mire figyeljek, nagyon nem vágom

dual akkor ezeks zerint nincs, semmi gond
köszi az eddigieket
 - 

cintula187
addikt
 - 

poero
aktív tag
válasz

r3pl4y

üzenetére
						nem kékhalál és semmi hibaüzenetet nem dob fel, hanem egyszerűen fogja és megáll. egér nem mozdul, nem reagál semmi billentyű kombinációra, és pár másodperc után hallani hogy a wincsiben a fej leparkolja magát. Nekem már nincs ötletem hogy mi kínja lehet.

jah meg 1x-2x újra is indult mostanában magától ilyenkor mikor azt hiszem hogy lefagyott - 

04ahgy
nagyúr
válasz

r3pl4y

üzenetére
						Látom E8500-ad van, a C2D mellett magas FSB-mél én inkább az 1066MHz-es beállítást választanám. Nem tuningolt procival a 800MHz, minél kisebb időzítéssel előnyösebb.
emre33 @ #19406: semmi gond nem származik belőle, hacsak nem gond, hogy mérhetetlenül kis mértékben, de gyorsabb a rendszered.

HGyu

Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
 - Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari
 - Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

fudi2002