- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Asztali PC-s teljesítményt ígér az AYANEO közelgő kézikonzolja
- Steam Deck
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Home server / házi szerver építése
- Haladó fotósok digitális fényképei
- Fujifilm X
- Milyen TV-t vegyek?
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
poero
aktív tag
válasz
r3pl4y
üzenetére
Teljesen friss rendszer, kb 1 hete tettem újra. A memóriák cserélgetését nem próbáltam még, de őszintén megmondva eddig lusta voltam kibontani a gépet hogy hozzáférjek a ramokhoz. Azt még eddig el is felejtettem írni hogy egy laptopról van szó. JAh és új hardver sem került bele
-
zyzzyadi
tag
válasz
r3pl4y
üzenetére
Köszönöm r3pl4yés Shono!!!
A 2 memóriának nem egyezik a frissítési rátája ezért nemfért össze
beállítottam biosba manuálisan meg kék-kék slotba raktam és tökéletes
Csak régen a kék-kék slotba nemindult a lap egyáltalán. fogtam beraktam single-be beállítottam a frissítési értékeket (3.0,3,3,6)átraktam dualba és tökéletes
Köszi a segítséget
PEACE

-
zyzzyadi
tag
válasz
r3pl4y
üzenetére
Köszönöm a választ r3pl4y
A 2 lapba ugyanaz a proci van. meg az egyiken nforce 4 a másikon nforce4 ultra.
Az ultrás lap(asus) nemhajtja a memót dualba de ehhez sztem nemsok köze van a chipsetnek mert a CPU vezérli a memót. Sztem bios probléma lessz. Mind1 azért köszönöm a tanácsokat
A másik dolog am engem bezavart ezzel a lappal az hogy a 2 channel A-B csatlakozói más színűek(tehát channelenként kék fekete)ezen én is csodálkoztam de az alaplapi könyvben azvan írva hogy az egymás mellett lévő ram foglalatok mennek dualba...
Valaki esetleg tud választ :S:S mert már naggyonfárasztó hogy ittvan a dualra képes lap meg minden és kevés a memris sávszélesség:S(főleg Photoshop cs4 hez kell) Válaszokat előre is köszönöm

-
izomhod
őstag
válasz
r3pl4y
üzenetére
xp sp2van fenn, lehet újrateszem, bár most nincs baja, de egy este alatt megvan a reinstall.
a latencynél nem tudom hogy milyen lehetőségek vannak, meg kérdés, hogy nem sül-e meg a ram, vagy meddig szabad húzni, vagy tuning-e ez egyáltalán, mire figyeljek, nagyon nem vágom

dual akkor ezeks zerint nincs, semmi gond
köszi az eddigieket
-
cintula187
addikt
-
poero
aktív tag
válasz
r3pl4y
üzenetére
nem kékhalál és semmi hibaüzenetet nem dob fel, hanem egyszerűen fogja és megáll. egér nem mozdul, nem reagál semmi billentyű kombinációra, és pár másodperc után hallani hogy a wincsiben a fej leparkolja magát. Nekem már nincs ötletem hogy mi kínja lehet.
jah meg 1x-2x újra is indult mostanában magától ilyenkor mikor azt hiszem hogy lefagyott -
04ahgy
nagyúr
válasz
r3pl4y
üzenetére
Látom E8500-ad van, a C2D mellett magas FSB-mél én inkább az 1066MHz-es beállítást választanám. Nem tuningolt procival a 800MHz, minél kisebb időzítéssel előnyösebb.
emre33 @ #19406: semmi gond nem származik belőle, hacsak nem gond, hogy mérhetetlenül kis mértékben, de gyorsabb a rendszered.

HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Revolut
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- eBay
- További aktív témák...
- 2x8GB Kingston Fury HyperX DDR3 ram
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- RETRO RAMok, DDR2-DDR3 laptop-asztali
- MINDIG VAN ÚJ és Jönnek MÉG! - 1GB (13db) - 2GB (13db) - 512MB (0db) DDR2 RAM-ok (és Kitek)
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

fudi2002