- Projektor topic
- Milyen széket vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Léghűtés topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3pl4y
aktív tag
Nem nyultál a biosba semmihez se mostanság?
Ramok, CPU ilyenek?Szerintem próbáld ki azt ha több ramod van, hogy kiveszed őket.. és vagy felcseréled a slotokba a ramot.. (na ezt én se értem, hogy miért van igy de van hogy ez megold néhány ram problémát... nekem volt olyan h nem akarta felismerni meg sípolt a gép mint a ló...megcseréltem és ment... nem értem e z miért van ha vki tudja leirhatná ezt mert erre kiváncsi vok)
Vagy inditsd el a gépet csak 1 rammal... és nézd meg h akkor is kifagy e vagy ujraindul ha nem akkor VALSZEG ram probléma lehet.. de ha ugyanugy ujraindul akkor én a ramokat kizárnám... esetleg vmi uj hardver nem került a gépbe mostanág? uj win telepítést próbáltál? ezeket meg kellene próbálni h kizárhassunk dolgokat... mert másképp nem jutunk közelebb a megoldáshoz..
Új hozzászólás Aktív témák
- Micron SO-DIMM laptop memória 4GB DDR4 3200MHz MTA4ATF51264HZ-3G2J1
- 32GB 3200Mhz DDR4 RAM Kingston Fury Black CL16 2x16GB Garanciális
- DDR4 KINGSTON FURY Beast 3600MHz 32GB - KF436C18BB/32
- Crucial Pro 96GB Kit (2x48GB) DDR5-5600 CP2K48G56C46U5
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- Samsung Galaxy A55 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest