-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cifu
félisten
-
Daert
őstag
Megjöttek a ram-ok,kipróbáltam a régiekkel hogy működnek együtt:
Az új 2×2Gb-ot bepakoltam az 1+2GB mellé-de így nagyon prüszkölt a gép menni sem igen akart.Elkezdtem variálni őket.
Jelen felállás a következő:2×2GB 1600(CL9)+2GB 1600(CL7).Így most szépen megy,op rendszer felismeri,nagy gebaszt nem tapasztaltam.Memtest-et nem futtattam,nem akarok ilyen boot-olós akármivel szórakozni,de jó lenne lecsekkolni.Létezik valami Win alatt futtatható memória tesztelő progi? -
Qru
MODERÁTOR
-
FehérHolló
veterán
Az előtted lévő hozzászólások alapján az is előfordulhat, hogy el sem indul. De ez chipsettől, alaplap gyártótól, alaplap modelltől és memória moduloktól is függ. Jósolni meg tapasztalatok híján nem hiszem, hogy bárki is szeretne neked. (Olyan embert meg kis valószínűséggel találsz itt a fórumon, aki a te lapoddal próbálta az 1-(2)-2-2GB felállást.)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ! 2db.KIT! DDR4 Kingston HyperX Savage 2400MHz 2x16GB Kit - HX424C12SB2K2/16
- 2x8gb 3600MHz CL16 Gigabyte aorus memória eladó! +2 DEMO modul
- Új, felbontott Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 Beast Black - 10 év bolti gari! -
- Corsair Vengeance White RGB 2x16Gb 6000 cl36 bontatlan/új eladó (XMP/Expo)
- G.SKILL Flare X5 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - EXPO - 120 hó garancia
- magyar billentyűzet - 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A54 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

fudi2002