- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini-ITX
- Micro Four Thirds
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lefty
addikt
válasz
Hurkaleves #15899 üzenetére
hm, okés, köszi a választ
-
dokee78
félisten
válasz
Hurkaleves #15896 üzenetére
Gyorsabb is? vagy csak azért jobb,mert igy még belefér 2xGB!
-
ZakRob
senior tag
válasz
Hurkaleves #15890 üzenetére
Jelenleg 1,8V-on megy (auton van az alaplap beállításoknál) és nem tapasztalom, hogy instabil lenne, de szért kicsit emelek rajta.
-
TTomax
félisten
válasz
Hurkaleves #15885 üzenetére
ettől féltem...
-
moma
őstag
válasz
Hurkaleves #15881 üzenetére
aha jártam. auto-ra van rakva és azt írja a dram clock, hogy 800. mellesleg olyan, hogy 700 mint alternatíva nincs is. bocs, hogy úgy kell ezeket az infokat kihúzni ezeket belőlem. ez egy ilyen nap
ja és amit eddig elmulasztottam: nagyon köszi a segítséget
egyébként ott hibáztam a legnagyobbat, hogy nem itt vettem a ph-n banditánál. ő biztos cserélte volna.
-
moma
őstag
válasz
Hurkaleves #15879 üzenetére
ez is azt írja, hogy single. de közben átraktam a ramokat a másik két slotba és észre vettem amit eddig a sötétben nem, hogy a másikon mindkét oldalán vannak a ram modulok, az újon meg már csak az egyiken... kíváncsi vagyok a bolt hogy fog állni a csere ötletemhez
remélem cserélik elvégre nekik ez tök mindegy gondolom.
a ha nem kites lehet nem megyet úgy érted, hogy akkor sem, ha tényleg tök ugyan olyan típusúak lesznek?
egyébként a cpuz is 350mhz re írja a dram frequencyt. ez vajh nem 400 kellne hogy legyen?
-
moma
őstag
válasz
Hurkaleves #15877 üzenetére
erre a HWmonitorra gondolsz? mert néztem a cpuid honlapot, hogy mit kéne leszednem és van ott több szoftver is.
-
moma
őstag
válasz
Hurkaleves #15875 üzenetére
nem értelek. azt írom, hogy jó slotban vannak. mást nem ír az alaplap könyve.
szerk a szerkre: igen támogatja. nagyjából ugyanolyanok csak. 800asok és márka is egyezik és a mértet is de az a hosszú típus szám nem. mielőtt vettem kicsit rákerestem weben és úgy tűnt csak egy féle van ebből forgalomban itthon. ehhez képest kaptam egy olyan számút amit még a gyártó honlapja sem ismer és sajna ezt a boltban nem vettem észre... remélem kicserélik. -
Osiris
őstag
válasz
Hurkaleves #15855 üzenetére
Ha október 5.-e környékén még meglesz akkor vevő leszek rá.
-
tomy_cz
senior tag
válasz
Hurkaleves #15814 üzenetére
és azt mi okozza hogy változik a freq ?
-
nygma
addikt
válasz
Hurkaleves #13952 üzenetére
"A RAM-ok 800-on mennek, és amikor átállítja 1066-ra játékok alatt (cod4, Crysis) kékhalál jön be neki." - talán ezért hagyta 800-on, nem lehet?
Nem lehet,hanem biztos...
Csak kár,hogy a gyárilag 1066 MHZ-es ramok nem mennek neki gyári értékeken ami meg van adva...
Hanem adni kell nekik 2,1V-ot (ha nem többet),hogy szerencsétlen ramok menjenek 1066 MHZ-et normálisan,stabilan...
-
ashot
tag
válasz
Hurkaleves #13179 üzenetére
Hello,
MSI P7N platinumom van (nforce750i). Honlapjan olvastam,hogy le lett tesztelve par ddr3 1333Mhzes memoval es mukodott kompatibilis volt.
Majd otthon lecsekkolom, everstel. Amugy mi szmitana ott jo erteknek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezetékes FEJhallgatók
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Futás, futópályák
- sziku69: Szólánc.
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- További aktív témák...
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- SK Hynix 16GB / 32GB 5600MHz Laptop RAM!
- FURY 32GB Beast RGB DDR5 6000MHz CL36 KIT Memória!
- DDR3 DDR3L 4GB 8GB Notebook RAM Bazár (Samsung, SKHynix, Micron, Kingston)
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest