Hirdetés
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
 - Vezeték nélküli fülhallgatók
 - Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
 - Kompakt vízhűtés
 - Vezeték nélküli fejhallgatók
 - iPad topik
 - Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
 - OLED TV topic
 - TCL LCD és LED TV-k

- 

PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

koko52
nagyúr
 - 

Qru
MODERÁTOR
válasz

Crytek

üzenetére
						Folyamatos lesz az ár esés. Akkor vedd amikor szükséged lesz/van rá. Egyedül a forint gyengülés kavarhat be a csökkenő ártendeciába.
mod:
noxon: Északi hídnak ha adsz +0,1V-ot [(G)MCH] néven fut a BIOS-odban az szokott ilyenkor segíteni ha nem a modulok döglöttek. Azt meg memtest-el tudod kizárni.
 - 

polonic
félisten
válasz

Crytek

üzenetére
						Ez egy érdekes dolog. Van ugye az alaplap gyártójának a holnapján a QVL lista, amiben szerepelnek a ramok, amikkel működnek a lapok, elvileg. . .
Gigabyte lapom van. Én vettem 2x1 giga geil value ddr2 ramot, ami benne volt ebben a QVL listában, pontosan ugyanazzal a sorozatszámmal, ezt betettem 2x1 giga goodram mellé, paraméterei ugyanolyanok voltak. Hiába adtam pluszt feszt már kb mindennek, akkor is memóriahibát jelzett a memtest. Aztán csak a 2 geil ramot hagytam bennt, így semmi hibát nem jelzett a memtest, de a windows néha kékhalálozott. Aztán eladtam az összes ramomat, a geil, akinek ment, működik normálisan. Vettem 2x2 giga 1066 mhz-es kingmax ramot, alapfeszültségen mennek a megadott sebességükön. Ez viszont nincs benne a QVL listában és mégis működik normálisan.
Elmondható az, hogy a giga lapok a ddr2-ből nem szeretik a geil-t, a kingmaxot viszont igen. Ezt már más is leírta.
Ebből azt akarom kihozni, hogy leginább a tapasztalatokra kell hallgatni, hiába ez a QVL lista. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Kuponkunyeráló
 - AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
 - Vezeték nélküli fülhallgatók
 - Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
 - Kompakt vízhűtés
 - Lexus, Toyota topik
 - Kerékpárosok, bringások ide!
 - Vezeték nélküli fejhallgatók
 - iPad topik
 - További aktív témák...

- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
 - G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz F4-3600C18D-64GTZR
 - BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
 - MINDIG VAN ÚJ és Jönnek MÉG! - 1GB (13db) - 2GB (13db) - 512MB (0db) DDR2 RAM-ok (és Kitek)
 - BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
 - Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
 - Új Asus 16 Vivobook WUXGA IPS Nano Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest