- Vezetékes FEJhallgatók
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazon Kindle
- NVIDIA® driverek topikja
- Androidos tablet topic
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fudi2002
Topikgazda
válasz
Dave567
üzenetére
Az a gond, hogy minden mindennel összefügg. A training függ a vddtől, vddqtól, tx, sa, vdd2 feszektől és némelyikek egymáshoz viszonyított feszültség különbségétől is. Senkit nem bíztatok az Y cruncher használatára, de én csak azzal tudtam normálisan belőni a jó SA feszt. Viszont azt nagyon visszafogott cpu oc mellett szabad csak. AVX offsettel, vagy visszafogott frekivel szabad csak mert megfőzöd vele a cuccot. A két végletet megközölni esetleg a benchmate->y-cruncher 0.7.10-> PI 2.5B "gyorstesszttel tudod, amit lefuttatsz mondjuk 5x egymás után (kb 1 perc a futási idő). De ezt se használd azért eszetlen cpu beállítás mellett, jót ez sem tesz annak ellenére, hogy rövid terhelés.
Én javaslatom cpu kérdésben (14900k): 250A alatt maradni, 280w alatt maradni, 1,45v alatt maradni, nyilván ez 1szálas peakben értve. Van aki ennél kevesebbet mond, azzal is tudok azonosulni. Nálam elég komoly épített víz van, ezért kicsit "bátrabb" vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- iPhone topik
- E-roller topik
- Battlefield 6
- Meggyi001: A kérdés...
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- HP Omen Kingston HyperX Fury 2x8GB 3733MHz DDR4 kit
- Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6000MT/s CL30 Beast Black EXPO (garanciális, Alza)
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 100% Akkumulátor
- PocketBook Touch Lux 5 (PB628) /hibás/
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

fudi2002