-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
acidflux
csendes tag
válasz
acidflux
üzenetére
Annyiban tévedtem,h a lépcsők nem 0,05V -onként mennek, hanem 0,015V -onként. Az első próbálkozásom 1,605V -on volt, majd feljebb vittem 1,710V -ra de még a win logo sem jelent meg és újraindult. Viszont találtam még olyat,h:
DRAM Static Read Control
DRAM Dynamic Write Control
DRAM Read Training
DRAM Write Training
MEM OC Charger
Ai Clock Twister
Ai Transaction BoosterEzek pontosan mik? Nem szeretek olyat állítani amit nem tudom,h mi is az és mit csinál. Érdemes kipróbálni a memória vezérlőt 1,65V -on? Azért kérdezem mert sok helyen az 1,65V -ot írják hivatalos feszültségnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Assetto Corsa EVO
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Pánik a memóriapiacon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megint kristályozik a Motorola
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- DDR5 G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 6000MHz (AMD EXPO) 32GB - F5-6000J2836G16GX2-TZ5
- Kingston FURY 32GB DDR5 5600MHz CL40 - Beast Black - 1x32GB - 99 hó garancia - ÚJ! Bontatlan!
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve (vagy bontatlanul)! Garancia/számla (a Te nevedre kiállítva)! Beszámítás!
- RAM Bazár!!! Corsair, Hyperx, minőségi fémházas DDR4-es RAM-ok kiárusítása 8-32 GB-ig akár KIT-ben i
- Elkelt - HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Airpods Max fülpárna, gyári Apple
- Macbook Pro 2019 Laptop A2141 i9
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

fudi2002