-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atimester
aktív tag
válasz
Henker2
üzenetére
Bios frissítés segíthet, de kicsi az esélye. Legalább el kéne indulniuk!

Először érdemes a régi RAM-okkal indítva a gépet, belépni a bios-ba, és vagy beállítani az új RAM adatait (fesz, késleltetés, és 1333MHz) vagy ha így nem indul, akkor „auto” beállításokkal próbálkozni.Ha így sem indul, akkor inkább kérd meg az eladót, hogy vegye vissza, mert ez a te alaplapoddal nem kompatibilis!
Én is jártam így i7-2600 procival: az egyik 2x2GB Corsair RAM-om, ami gyárilag 1333MHz-es volt, még 2000MHz felett is ment, egy másik típusú új 2x4GB 1600MHz-es Corsair RAM-om meg párban még 1333MHz-en is hibázott, csak egyesével volt stabil. Aztán vettem egy harmadik típust, ami egyből elindult, és még jóval az üzemi feszültsége alatt is stabilan fut.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Óvodások homokozója
- VGA kibeszélő offtopik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Automata kávégépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER!! 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
- CPU: 2 x Intel Xeon(R) E5-2650L v2 1.70GHz, 40 vCPUsvv, 256 GB DDR3 RAM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

fudi2002