- Gaming notebook topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos fejegységek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Milyen széket vegyek?
- HDMI topic
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomasvold
őstag
Qru, köszönöm a segítséget ez,most nagyon hasznos info nekem. Mókolgatni azt szeretnék,azért is vettem ROG lapot. De sok dologgal még nem vagyok tisztában, főleg a BIOS-os rövidítésekkel. Sajna magyar nyelvű kézikönyvet nem adnak a BIOS-hoz,hogy mi mit jelent
Nagy vonalakban lehet ezt érezni, de az "apróbetűs" részhez nincs az anyanyelvünkön útmutatás
A legutolsó rendszerem amit tuningoltam pedig még 965-ös chipset volt, ott még nem volt memória vezérlő a prociban 
-
neil_mullen
aktív tag
köszi értem. közben szereztem egy patriot ddr3 masat is, és a honlapjukon azt irják hogy neki is élettartam garija van. (számlám itt sincs) viszont ehhez nem is járt garipapir, és magyar "képviselet" sincs. akkor itt is csak lelevelezem velük és visszaküldöm?
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Nagy vonalakban lehet ezt érezni, de az "apróbetűs" részhez nincs az anyanyelvünkön útmutatás
fudi2002