- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Mini PC
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomasvold
őstag
Qru, köszönöm a segítséget ez,most nagyon hasznos info nekem. Mókolgatni azt szeretnék,azért is vettem ROG lapot. De sok dologgal még nem vagyok tisztában, főleg a BIOS-os rövidítésekkel. Sajna magyar nyelvű kézikönyvet nem adnak a BIOS-hoz,hogy mi mit jelent
Nagy vonalakban lehet ezt érezni, de az "apróbetűs" részhez nincs az anyanyelvünkön útmutatás
A legutolsó rendszerem amit tuningoltam pedig még 965-ös chipset volt, ott még nem volt memória vezérlő a prociban 
-
neil_mullen
aktív tag
köszi értem. közben szereztem egy patriot ddr3 masat is, és a honlapjukon azt irják hogy neki is élettartam garija van. (számlám itt sincs) viszont ehhez nem is járt garipapir, és magyar "képviselet" sincs. akkor itt is csak lelevelezem velük és visszaküldöm?
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mesterséges intelligencia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gyúrósok ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z37 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nagy vonalakban lehet ezt érezni, de az "apróbetűs" részhez nincs az anyanyelvünkön útmutatás
fudi2002