- Újabb patch, újabb hiba – ezúttal a videólejátszásban
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS ROG Ally
- Fujifilm X
- Nem, nem szünteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
proximus
senior tag
Az a baj, hogy egyáltalán nem lehet átkapcsolni auto-ról manual-ra az időzítési táblázatot, mert már el is dobja magát. Ekkor még nincs kézzel beállítva semmi, egyszerűen csak "átmásolja" a szürkével mutatott általa automatikusan az adott RAM-szorzóhoz jónak látott időzítéseket. Szóval már azt sem tudom elérni, hogy egyáltalán kézzel beírhassak bármit is. Ez a gond. Szerintem ez állati nagy BIOS bug, de félő hogy az én deszkámhoz már nem lesz többet újabb ver. Gondolom hogy nem a processzor nem kompatibilis a rammal, mert akkor mindenféle deszkában előjönne ez a nyavaja, hanem egyszerűen az IMC és RAM közötti kapocs a probléma és ez szerintem a BIOS magában.
Valószínűleg vehetek új alaplapot, de az biztos hogy nem giga lesz. Nem mondom, nagyon jók a deszkáik, de szoftver/megfelelő támogatás nélkül kuka az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Újabb patch, újabb hiba – ezúttal a videólejátszásban
- Yettel topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- World of Tanks - MMO
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Borderlands 4
- Nintendo Switch 2
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- 2x Kingston FURY Impact 2x32GB DDR4 3200MHz KF432S20IB/32 összesen 64GB notiram
- Focusrite Scarlett 2i2 2. gen. // Számla+Garancia //
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest