- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Célegyenesben a Yettel TV
- Autós kamerák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen egeret válasszak?
- Apple notebookok
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ősember
őstag
válasz Chosen #16395 üzenetére
ki beszélt itt crucialrol? a srác azt irta a dominator a csucsok egyiket... erre meg azt irtam, hogy ez marhaság, mert a mostani dominatorok tuningban saját maguk alá sem finganak ugy általában és sajnos nem akármilyen spéci ramhoz mérten gyengék, hanem mindenhez mérten.
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok
már harmadszor fogad ez az üzenet win indításakor.
ez ram lehet? és ha igen mi a teendő?
CEC-CSX 2*1GB 800MHz KIT(1.95V, 5-6-6-18)
köszi
Aurea mediocritas
-
G4ga
őstag
válasz audi100td #16391 üzenetére
a dominátor egyértelmüen a a csúcsok egyike! ha megteheted mindenféleképpen azt vegyél! - ennél szvsz nem kell több indok!
azért érdemes továbbá magass mhz ramot venni, mert igy legalább a memória terén nyomatékosul az a tény, hogy nem az a leggyengébb láncem! minimális tunningal is feltudod majd zárkoztatni egy esetleges "extrém" proci tunningnál[ Szerkesztve ]
-
Killer man
tag
válasz Geri Bátyó #16376 üzenetére
Sajnos a rejtett beállításoknál sem tudok feszültséget állítani!
Kem: Mindketten Ultimate-val mértünk!
-
Ősember
őstag
válasz audi100td #16381 üzenetére
hello
ha csak ezek közül lehet választani, akkor geil vagy corsair (erröl lehet tudni hogy chipváltás ota gyenge). de ha nem bánod mutatnék mást is[ Módosította: Racecam ]
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
-
-
audi100td
nagyúr
Sziasztok,
Jól tuningolható DDR2-es ramot szeretnék Gigabyte P35-DS3 lapba.
Ezeket néztem ki, melyiket ajánlanátok?
- DDR2 RAM 2 GB/800 GEIL ULTRA hűtőbordás CL4 3 év gar: 9990,-/KIT
- DDR2 RAM 2 GB/800 GEIL Black Dragon 800+ CL4 3 év gar: 9990,-/KIT
- DDR2 RAM 2 GB/800 CORSAIR DHX hűtőb. 800+ CL4 3 év gar: 9990,-/KIT
- DDR2 RAM 2 GB/1066 GEIL ULTRA hűtőbordás CL5 3 év gar: 11.990,-/KIT
- DDR2 RAM 2 GB/1066 Corsair Dominator CL5 hűtőb. 3 év gar: 12.990,-/KITEsetleg még ez a 2 jöhet szóba, kérdés hogy Dual Channel-re lehet-e ezeket bírni:
- DDR2 RAM 1 GB/800 Kingmax Mars 3 év gar: 3990,-/db
- DDR2 RAM 1 GB/1066 Kingmax Mars 3 év gar: 4500,-/db -
Chosen
addikt
válasz Pubszon #16371 üzenetére
"A világ egyik DDR2-es RAM-ja sem fog neked 800Mhz-től nagyobb órajelen indulni alapon, mert ez a maximális JEDEC szabvány, és e mellett az 1.8V is az." ,
Barátom , fogalmand nincs ezek szerint , hogy én miről írtam feljebb , ha bele-bele kóstoltál az utolsó pár hsz-embe lehet az jött le , de mielőtt írsz
"Tehát előbb tájékozódj, aztán írj." -
kem
addikt
válasz Killer man #16372 üzenetére
hehe ez jó...
Te Everest Home-mal mértél, ő meg Everest Ultimate-val...
Próbáljátok meg ugyanazzal a kiadássalKöszi!
-
Geri Bátyó
addikt
válasz Killer man #16372 üzenetére
Gigabyte-nál a BIOS-ba belépve Ctrl+F1-et nyomva előjönnek a rejtett beállítások, így a feszültségállítás is.
"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
G4ga
őstag
válasz Killer man #16374 üzenetére
én úgy tudom a 2*2Gb kitek java részt 5-5-5-15 alapidözitéssel kerülnek piacra! kevés ojan van, vagy joval drágábbak amiknek jobb az idözitése!
Prbáljátok ki a haverod ramjait!án most 800 ramom 533 járatom 4-4-4-12 -öm. sajnos, ahogy nézem minnél nagyobb a GB egy ramon annál rosszabb az idözités!
-
G4ga
őstag
válasz shteer #16370 üzenetére
az se rossz telejesitmény azért egy 800 ramtól... - szvsz ár/érték arányban verhetetlen a CSXO CEC!
Killer man:
szvsz biztos hogy függ a procitól is! hogy ennyire drasztikusan azt nem hiszem! de van köze hozzá! probáljátok meg kicserélni a ramokat! ha a te ramod az Ő procija mellet ugyan azt az értéket produkálja és forditva, akkor a proci a gyenge láncszem![ Szerkesztve ]
-
Killer man
tag
Hali! Jelenleg van 2*2Gb 800-as ramom. Az everest szerint 3900 környékén olvas és ír alap beállításokon. (5-5-5-18). Mindegy hogy osztom vissza, akkor is csak pici az eltérés. A procim Athlon64 X2 4000+ Brisbane. Én ezeket az olvasási és írási értékeket nagyon keveslem még alapbeállítások mellett is. Havernak ugyanezek a ramok 8000 MB/mb körül teljesítenek 5600+ -os procival. A kérdésem az lenne, hogy mennyire függ a ramok teljesítménye a procitól és az alaplaptól. A deszkám sajna Gigabyt-os, így semmilyen feszültségállítást nem enged Bios-ból. Köszi a választ előre is!
-
Pubszon
veterán
válasz Chosen #16358 üzenetére
A világ egyik DDR2-es RAM-ja sem fog neked 800Mhz-től nagyobb órajelen indulni alapon, mert ez a maximális JEDEC szabvány, és e mellett az 1.8V is az.
Ha megnézed ezt a két tuningramot, mind a kettő 800Mhz 5-5-5-16 és 5-5-5-15-ös időzítésekkel indul "alapon".
CSX DIABLO
CORSAIR DOMINATOR
De ezeket lehetne még sorolni.
Tehát előbb tájékozódj, aztán írj.Mod: amúgy az én Black Dragonom is vitte CL4 800Mhz-et 1.9V-al, a 910Mhz CL4-et meg 2.1V-al. És nem éreztem, hogy átb@sztak volna.
[ Szerkesztve ]
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
-
Ragadozó
Ármester
válasz AMDKiller567 #16349 üzenetére
Kingstont ne...szívnak vele rendesen páran...
OCZ Reaper, Corsair, Geil...Mozgó autójavító szolgálat - autóvillamosság, autószerelés
-
G4ga
őstag
válasz dave93 #16360 üzenetére
nm!
nem tartom valószinünek hogy hazavágja a rendszered! ami történhet, hogy nem indul el, menet közbe lefagy... ha nem megy nem kell eröltetni.
ebben az esetben 100%-an kiszürhetö a hibája!
annyi hogy nagyon ne állitgass semmi, nehogy a windows megzavarodjon és szétessen!TheChos3nOne :
szerintem meg gari alap! nem azt kaptad ami rá van irva! azt nem kell tudni hogy tunningolni akarod. én ugy gondolom ha nem azt kapom ami rávan irva akkor verném az asztalt! tény hogy ami a garival jár, idö ami kiesik nem szivesen válalánám be!
én ugy tudom a geil ramok vége valahol 900 és 1000 között van!
nekem ultrám volt, az 1000 még bootolt, volt cimbim akinek dragonja van ö 900 használja!
ha jól tudom 2.1v a max amit kaphatnak! de ebbe nem vagyok biztos! nézz utána, csak ha elkezdek keresgélni megint kifutok a mod idöböl[ Szerkesztve ]
-
Chosen
addikt
bátyám sokkal tuningosabb lapban mint az enyém egy giga p45 ben , betolta a cl4-et ujraidulások sorozatát kapta ajándékul , (neki is ez van) , gariba nem hiszem , hogy visszavennék , baja nincs, marketing, lecserélni amugy sem szeretném , tuningban mit tud egyébként stabilan ? mert most nekem 840-en jár 1,95V környékén , ( 1,8 V -al az én lapom nem komálja)
-
G4ga
őstag
válasz Chosen #16358 üzenetére
szerintem betudod állitani a 4-4-4-12, és elfog indulni! -
ha nem tetszik vidd vissza, igazából jó gari alap! oc esetében viszont mindegy, mert amugy is cl5re kell raknod, mert szvsz cl4 esélytelen!
ugyan ez volt nálam, én is bepánikoltam, de megkérdeztem Ösembert és ö azt mondta gyárilag szarabb idözitést állitanak a ramnak, de viszi azt ami rá van irva! beprobáltam és ment -
-
őstag
Hali!
1066mhzes Kingmax ramot ha beleteszek egy lapba ami csak 667mhzes RAMokat kezel akkor a memória képes csak 667mhzen működni vagy ez így nem fog működni. Köszi
mod: ASUS P5LD2 SE alaplap[ Szerkesztve ]
-
Rockybro
tag
a Corsair Dominator Airflow ventijét miképpen lehet szabályozni? azokkal a pöckökkel amik a képén látszanak?
-
G4ga
őstag
válasz szimcsi #16353 üzenetére
ha jól tudom a kettö között pusztán annyi a különbség, hogy az ultra hütöbordás, a dragon meg ledes... te teljesitményben ua-zok!
ált ami rá van irva azt teljesitik! nekem 4*1 gb geil ultráim voltak, 2.0V vitték a 900-at, és 1000 is bootolt még - ugyan cl5-be, de cl4 be 1.9 vitte a 800-at! -
shteer
titán
válasz Chosen #16351 üzenetére
nem a kiírt 800MHz KIT termék órajelén , hanem 667-en
ezt miből gondolod?ha csak az spd adatokra támaszkodtál, attól még nem marketing humbug
rá van írva: 2V techpowerup tesztben 1,95 is elég voltszerintem jónak tűnik..
-
Chosen
addikt
Hello!
Először is közölni szeretnék egy tényt:
A geil BlackDragon "cl4" egy átvágás , marketinges szar, ugyanis a ramok tényleg teljesítik a cl4-et , de nem a kiírt 800MHz KIT termék órajelén , hanem 667-en , ennyi erővel a CL5-ötöset is meg lehet venni.... Na tehát a kérdés: Blackdragonnal lehetséges a Cl4 800 ban ? ha igen milyen fesszel? -
DAMIEN1899
csendes tag
válasz AMDKiller567 #16349 üzenetére
vegyél corsair dominatort énis azt fogok
-
AMDKiller567
csendes tag
Helló Mindenkinek!
Elég buta kérdéssel állok elő,de mivel nem értek a ramokhoz ezért kis segítséget kérek,hogy milyent is vegyek.
Egy Gigabyte GA-EP45-DS4-es alaplapba lenne 2 giga DDR2-es 1066MHZ-es ram (2x1giga). Mindenképpen Kit-es kiszerelést szeretnék,csak azt nem tudom,hogy Kingston-t vagy GEIL-t vegyek,tovább bonyolítva GEIL Ultra-át vagy Black Dragon-t.
Mivel tud többet vagy kevesebbet ez a 3 egymásnál. Illetve miben használható ki esetleg vagy miben vehető észre ezek tudása.
Lehet alaptalan a feltételezésem,de a gigabyte oldalán megnéztem az alaplaphoz ajánlott memóriákat, geil csak 512-ben szerepelt,viszont a Kingston szinte mindegyik típusban és méretben támogatott.Továbbá megnéztem a kington és a geil oldalát is A geil oldalán ez az alaplap és egyáltalán p45-ös lapok nincsenek is a keresésben, ellentétben a Kingston oldalon ahol frankón ajánl ehhez a laphoz megfelelő memóriákat. Ezét vagyok tanácstalan a GEIL memóriával kapcsolatban nehogy valami ram-os probléma legyen esetleg.Szóval egy kis fejmosás kéne nekem
Remélem valaki tud segíteni. Előre is köszi! -
G4ga
őstag
válasz DAMIEN1899 #16346 üzenetére
szerintem mindenféle képpen megéri! egyrészt hüti a ramokat, másrész pici levegöt kavar azért... ami pedig ajándék ...
-
DAMIEN1899
csendes tag
válasz DAMIEN1899 #16345 üzenetére
ha már dominator Airflow Fan-t vegyek hozzá megéri?
-
DAMIEN1899
csendes tag
válasz Geri Bátyó #16344 üzenetére
köszi a gyors választ
még valaki valami tapasztalat esetleg?
a buffalokkal kapcsolatban valami tapasztalatra kíváncsi lennék -
Geri Bátyó
addikt
válasz XbandX #16342 üzenetére
A mostani egyáltalán nem rossz. A 4x1GB rosszabb tuning szempontjából, de ugyanez elmondható a 2x2GB-ról is, tehát szerintem anyagilag a mostani bővítése a jobb megoldás (ha kapsz ugyan olyat), tuning szempontjából majdnem mindegy.
DAMIEN1899
: Buffalo-val nincs tapasztalatom, de a dominator kegyetlen jó.[ Szerkesztve ]
"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
DAMIEN1899
csendes tag
1 kérdés
corsair xms2 dominator 2*1 gb 1066 vagy
buffalo firestix-ből ugyanennyi?
ti mit vennétek?
köszi a válaszokat előre is -
XbandX
tag
Hali mindenkinek!
Annyit kérdeznék csak, hogy vajon érdemesebb venni egy cl4-es Geil BD Evo one 2*2GB-os 800-as kitet...vagy Inkább csak + 1 ugyanolyan rampárt mint amim most van?...mondjuk hogy hely és pénz nem számít...ami hazugság, de tegyük fel...
Van valakinek tapasztalata ez elsőnek említett ramokkal?
Tuning az elég fontos szerepet játszik, tehát érdekelne ki mire ment vele...Előre is köszi.
"Az a szóbeszéd járja Amerikában, hogy két intelligens faj létezik a Földön: emberek és magyarok."- Isaac Asimov
-
hugobossi
csendes tag
na nem tom annyira nem értek én hozzá
megvettem a ramot, kivettem a régit, betettem az újat és remegő kézzel megnéztem mit lát a rendszer (mert sokat olvastam itt arról h uccse fogja látni). és látja mind a 4 gigátha érdekel a gépem videovezérlője akkor megadom a típusszámot inkább és válaszold meg a kérdést Te magad
Egy számítógép néhány másodperc alatt képes akkora hibát csinálni, melyet csak egy csomó ember több hónapos munkájával javíthatunk ki.
-
hugobossi
csendes tag
válasz romero28 #16269 üzenetére
Szia!
én a notimba a napokban vettem 2*2gb ramot. 32bites vistám sp1-el és folyamatos frissítéssel látja a teljes 4gb memóriát!
[ Szerkesztve ]
Egy számítógép néhány másodperc alatt képes akkora hibát csinálni, melyet csak egy csomó ember több hónapos munkájával javíthatunk ki.
-
kem
addikt
válasz szimcsi #16331 üzenetére
Az előbb ezt írtad:
Bios szerint:
DDRII1: 512MB/266mhz(DDRII 533)
DDRII2: 1024MB/266mhz(DDRII533)Ezek szerint az 1-es és 2-es foglalatban van egy-egy nem egyforma ramod.
Így van? Úgy kéne, hogy a 2db 1Gb-osat beteszed 2 ugyanoolyan szinü foglalatba.Vagy nagyon benéztem valamit?
szerk: Na most látom csak 2db ddr2 foglalatod van, akkor lényegtelen amit az előbb írtam.
Csak a 2db 1Gb-os ram van a gépedben?[ Szerkesztve ]
Köszi!
-
Chainsaw
tag
válasz Hawk1979 #16327 üzenetére
Elég jó érték,nekem az Everest 4.60.1500 adta ezeket az értékeket(A fennt leírt értékeim.)
De aztán megnéztem a Memset nevü progival, s azzal a ramok 540.6Mhz-val mennek(effektive 1080.2Mhz),s szerintem alapon elég jó értékek!
Meg 667ddr2 után lényegessen érezhető a külömbség, ja és Win Pista Ultimate 32 bit alatt értem ezt.Segíts azonkon kik nem Gyengék, csak Hátrábról indulnak mint mások!!!
-
Hawk1979
őstag
válasz Chainsaw #16321 üzenetére
Hmmm,szeintem ha nem is tuningolsz,próbáld meg minél kisebb szorzóval,minél magasabb fsb-vel elérni a gyári 2,66ghz-t.
Viszonyításképp én egy E2180-as procit 3Gigára rántva (8*375),sima névtelen ramokkal (800as Ncp) 900Mhz-en járatva 5-5-5-15 pl8 mellett az alábbi értékeket kaptam.Everest 4.50 ramtest -
szimcsi
senior tag
Most raktam be a 2x1gb geil ddrII 800 mhz memóriákat dualba.
De indításkor single-nek ismeri fel a gép, bios-ban is.
Bios szerint:
DDRII1: 512MB/266mhz(DDRII 533)
DDRII2: 1024MB/266mhz(DDRII533)CPU-z szerint : channels: dual
Alaplaphoz kéne újabb driver, vagy netán új bios?
Alaplapom 667mhz-es memóriákat támogatja max., ezzel tisztában vagyok, de csak nem ez a baja?!XP
-
balazs_t
tag
válasz Chainsaw #16321 üzenetére
Ha jól emlékszem nekem is pont ez a verzió volt egy Asus P5N32-E 680i-s lapban.
Csak viszonyításként nekem egyszer sikerült Read: 9000-et elérni (bár sz..rrá volt tuningolva minden), szóval a RAM talán még tudna picit többet. Sajnos a beállításokra nem nagyon emlékszem, de ha nem felejtem el és érdekel, talán meg van még valahol. Asszem elmentettem valahova, mert én is annyira meglepődtem. Bár nem hiszem, hogy a P35-nél tudnád használni. -
shteer
titán
válasz --Disztroj-- #16323 üzenetére
vagy nem pont a megegyező vagy a duplája kell az fsb-nek?
ahogy veszük
[ Szerkesztve ]
szerintem jónak tűnik..
-
--Disztroj--
senior tag
válasz shteer #16322 üzenetére
..hát ha azt nem is, legalább a tudat legyen meg hogy összejött, de ennek semmi jele...
szerk: hopp az új cpuz szimmetriát mutat (ver. 1.41--->1.4.7), pedig most elvileg nem is úgy futnak...(270 fsb, 450 Dram)...vagy nem pont a megegyező vagy a duplája kell az fsb-nek?
[ Szerkesztve ]
A jó bor is megárt, ha sok! Hallgasd meg Sono Matto Bozo
-
shteer
titán
válasz --Disztroj-- #16319 üzenetére
mit vársz? tüzijátékot?
everest majd kiírja, ha megnézed az alaplap>alaplap alatt a DRAMSB arányt
szerintem jónak tűnik..
-
Chainsaw
tag
Sziasztok!
A ram-ok kihajtásához kellene egy kis tech support. 2x1Gb Geil Ultra 1066Mhz 2.2-2.4 V
E6700 alapórajelen nem huzzom.
A ram-mok 5-5-5-15-n CR2.(A gyári értékek amin mennek is! bár hozzá teszem be kellett állítani,mert alapon 800Mhz mentek) Tehát 1066Mhz-n. Gyári Volt állítási lehetöség 2.2-2.4 V
Fesz: 2.11 V (Auto-n jelenleg)
Lap:GA-P35-S3G
Performance Enhance: Turbo-n
SPD beállítottam 4.0-ra igy megy 1066-on
DRAMFSB Ratio:16:8
A többit Auto-ra állítottam!!!
Ezen a beállításon stabil,a fejebb állításhoz kérnék imfot(még nem probáltam),mert akitől vettem elmondása szerint az alábbi értékeknél megy jóval többet!
Az Everest szerint ennyit tud(jelenleg):Read:7421MB/s
Write:4859MB/s
Copy:5412MB/sSzerintetek tud többet is???? Proccit nem akarom huzni ,mert igy az 8800 Ultra mellet 1280x1024-ben nekem böven elég. Még ezt lehet Performance Enhance:Extreme-re állítani.Meg manuálissan a DDR2 Overvoltage-ban 0.1V-0.4V-ig.
Mennyit mehet még???S ezek közül mit mire kell állítani:
Memória időzítések
CAS Latency (CL) 5T
RAS To CAS Delay (tRCD) 5T
RAS Precharge (tRP) 5T
RAS Active Time (tRAS) 15T
Row Refresh Cycle Time (tRFC)52T
Command Rate (CR) 2T
RAS To RAS Delay (tRRD) 3T
Write Recovery Time (tWR) 14T
Read To Read Delay (tRTR) Same Rank: 4T, Different Rank: 6T
Read To Write Delay (tRTW) 8T
Write To Read Delay (tWTR) Same Rank: 11T, Different Rank: 5T
Write To Write Delay (tWTW) Same Rank: 4T, Different Rank: 6T
Read To Precharge Delay (tRTP) 5T
Write To Precharge Delay (tWTP) 14T
Precharge To Precharge Delay (tPTP) 1T
Refresh Period (tREF) 4151T
DRAM Read ODT 3T
DRAM Write ODT 6T
MCH Read ODT 8T
Performance Level 4
Read Delay Phase Adjust Neutral
DIMM1 Clock Fine Delay 7T
DIMM2 Clock Fine Delay 4T
DIMM3 Clock Fine Delay 8T
DIMM4 Clock Fine Delay 4TÜdv. s köszönöm a segitséget előre is!
Chain.[ Szerkesztve ]
Segíts azonkon kik nem Gyengék, csak Hátrábról indulnak mint mások!!!
-
--Disztroj--
senior tag
Hi All!
Megpróbáltam szinkronba hajtani a ramjaimat, de hiába futtatom őket az fsb-vel megegyező (270 4-4-4-12) v. annak a dupláján (540 5-5-5-18) semmi szinkronos felvillanás...legalábbis cpuz nem írja...
Hol a hiba?
[ Szerkesztve ]
A jó bor is megárt, ha sok! Hallgasd meg Sono Matto Bozo
-
Rockybro
tag
Alienen néztem, ilyet szeretnék venni: "Corsair 4096MB 1066MHz Dominator /2x2048MB Kit/ (TWIN2X4096-8500C5DF) DHX Hűtés + Venti,CL 5-5-5-15 3 év garancia"
Milyen az a DHX hűtés + ventillátor? ugye nem hangos?
-
Danecay
addikt
válasz AMD Power #16303 üzenetére
Szerintem a 64 bites VISTA képes komolyabb és néha kevésbé komolyabb alkalmazások alatt is felemészteni 2GB RAM-t. Nekem, sokszor a 3+ éves rFactor játék alatt is SWAP-ol, igaz gondolom ez felbontástól is függ és látszik is szépen a HDD visszajelző LED-jén, hogy bizony írja olvassa a winchestert. Kilépés után alig bírtam észhez téríteni a rendszert. Most készülök én is venni +2GB-ot, az már csak elég lesz és azt a 64 bites VISTA le is kezeli.
-
Tinky
tag
válasz shteer #16302 üzenetére
Köszönöm a segitségeteket
Néztem más márkákat is
CSX 2048MB DDR2 1066Mhz CEC FAN KIT 11k
KINGSTON HyperX 2048Mb DDR2 1066MHz CL5 KIT 11k
OCZ 2048Mb DDR2 1066Mhz Reaper KIT 13k
GEIL Ultra 2048Mb DDR2 1066Mhz KIT 13kCSX teccik de nem ismerem egyáltalán
de ahogy olvastam ár/teljesitményben jóKingston-t ismerem meg használtam is, de inkább a megbizhatóság maradt meg bennem mint a teljesitmén. De lehet hogy én vok a hülye
Geil ... szeretem ezt a márkát és bizok benne
OCZ rosszat még nem hallotam róla...
Teccik és a jelenlegi favoritomKeresek valami össze hasonlitást ahol ez a nég szerepel.
De nem hiszem hogy találokA helyes írási hibákért felelőséget nem válalok.
-
AMD Power
titán
Mennyire van értelme manapság a 4GB Ramnak egy gépben? Pl az enyémbe? Olyan jó árban vannak csak azért kérdezem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megoldások IBS/IBD-re
- Facebook és Messenger
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tesla topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Bestbuy játékok
- Politika
- Célegyenesben a Yettel TV
- További aktív témák...
- Kingston Fury Renegade 2x8 GB RAM DDR4 3600MHz - garanciás, ingyen szállítás
- 16GB DDR4 memória (RAM) modulok (több típus)
- DDR4 Notebook RAM Bazár 8GB 16GB (Foxpost:+1200Ft)
- G.SKILL 32GB KIT DDR5 6400MHz CL32 RGB Black. 90 hónap Garancia
- Kingston HyperX FURY 16GB (4x4GB) DDR3 1866MHz HX318C10FB/4 Memoria!
- Kingston FURY 16GB (2x8GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast Black - sok garanciával
- Ddr3 ram
- Kingston FURY SO-DIMM 32GB KIT (2x16) DDR4 3200MHz CL20 - sok garanciával
- Corsair SO-DIMM 16GB KIT (2x8) DDR4 2400MHz CL16 Vengeance - sok garanciával
- Corsair SO-DIMM 16GB KIT (2x8) DDR4 2400MHz CL16 Vengeance - sok garanciával - több darab
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest