- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- iPad topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgergi
veterán
válasz
mr.bullet #15798 üzenetére
Teljesn mindegy milyen memóriát veszel, mert annak nincs köze a proci órajeléhez. Intelnél van egy fsb, ami itt alapból 333MHz. A proci órajele: 333*9=3GHz, a memória órajele: 333*2,4= 800 MHz. Ha a procit húzod, akkor az fsb-t húzod. Így a proci órajele folyamatosan nő (9-es szorzóval), a memória szorzóját viszont visszaveheted 2-ig, így még mindig 800-on fog menni, így nem ez lesz a korlátozó tényező. 1066-os ramnak az előnye, hogy magasabb fsb-t lehet vele elérni, mert 2-esnél kisebb memszorzó nincs.
-
South Velen
addikt
válasz
mr.bullet #15798 üzenetére
Hát szerintem te nagyon össze vagy kavarodva
Állítsd a szorzót 9x-re, az FSB-t 333-ra, és akkor megkapot a 3 GHz-t.
Ha pedig a RAM-okat 800-on akarod futtatni akkor a DRam: FSB arányt állítsd 2,4x-re, vagy 12:10-re (lapfüggő)
Ja, és ha veszel még ramot akkor nem adódik össze a MHz -
mr.bullet
tag
Sziasztok!
Van egy kis porblémám, remélem tudtok segíteni.
A processzorom Intel Core 2 Duo E8400-as, az van ráírva, hogy 3.0 Ghz-es (mármint a dobozra, meg a neten is). A memóriám Geil Black Dragon 800 Mhz-es DDR-2-es és 2*1GB-os. Nemrég raktam össze a gépet, a BIOS-ban beállítottam ezt-azt. Megnéztem a CPU-t, és az volt kíírva, hogy 2.66 Ghz. Na most. Az órajelét átállítottam 8x-ról 9x-re, így lett 3.0 Ghz. De ha a memóriától "kapó" Mhz-t állítom, akkor is nő a teljesítménye, csak akkor az a baj, hogy többet nem is tud fogadni, mert 800 Mhz a max. és azt szorozza be 333-mal. Szóval valószínűleg ha nem 800, hanem mondjuk 1066Mhz lenne, akkor 1066*333=3.5 Ghz-et lenne képes MAX. befogadni a RAM-tól. Szerintetek most mi lehet a baj?
Ha mondjuk vennék a Geil Black Dragon 800 Mhz, DDR-2, 2*1GB RAM mellé mondjuk valamilyen más RAM-ot, (vagy ugyanilyet...) akkor összeadódna a teljesítménye? Tehát akkor mondjuk a CPU nem csak 800Mhz-t "kap" a memóriától, hanem monjduk 1600Mhz-t? - ha igen, akkor milyen memóriát ajánlotok mellé? (vagy tökmindegy, hogy milyet veszek mellé, csak az alaplapom támogassa, és ígyis-úgyis összeadódik mindenben a teljesítmény?)
Előre is köszönöm a válaszokat!
ui.: elnézést a bonyolult kérdésekért, csak nem tudtam jobban megfogalmazni...
-
törölt tag
Melyik a jobb Corsair vagy Ocz
-
tibigym
tag
Sziasztok
Van 2 egyforma Kingston Sd ramom típusa KTD-PE 2300/512
Igazából Nem tudom milyen ramok ezek olyan mintha 2db 256-os lenne összeműtve.
Az volt a gondom,hogy játékok alatt újraindult a gép.
Gondoltam rátolok egy memtestet hátha a memória, és tényleg 2%-nál már 3hiba :S
Kivettem az egyik modult és így nyomtam egy próbát tökéletes
Kicseréltem a modult Próba Tökéletes :S
Létezik, hogy eggyütt nem megy rendesen a két ram?
Lehet az alaplap hibája? Típusa Asrock G-Pro (Nem lepődnék meg ha igen)
Köszönöm a válaszokat előre is -
hispan
csendes tag
Üdv! E8000-es topikban merült fel a kérdés, de válasz végül is nem született, így talán majd itt a végére járhatok: van egy Gigabyte GA-G31MX S2 lapom, ami támogatja a 667/800-as DDR2-es modulokat. Rá is van vésve meg a weboldalon is írják. No ehhez képest én a minap vettem észre (egy most mellékes probléma kapcsán), hogy az eddig bent levő és hónapokon át kiválóan üzemelő DDR2-es 2x1GB Kingmax modulok 533-asak. Ennyin is futnak mindenféle tesztprogi szerint (Everest pl: 533~266MHz). Mármost ez hogy lehet?
Másik gond, és ez már konkrét dolog: ha kiveszem egyik vagy másik modult, a gép nem indul el, visít, mint a malac pedig közben nyomok CMOS resetet is. magyarul csak az eredeti és változatlan RAM felállással hajlandó menni, külön-külön egyik vagy másik modullal nem. Miért?
Ötleteket köszönöm.
-
Anubis_9
addikt
-
band1103
őstag
válasz
Tails111 #15789 üzenetére
Írd be a boot.ini file-ba ezt a kapcsolót:
" * /3GB
Alapértelmezésben maximálisan 4 GB memóriát támogat az operációs rendszer, ebből 2 GB-ot a felhasználói alkalmazások és 2 GB-ot a rendszer számára oszt ki...optimálisabb teljesítményt lehet elérni a /3GB kapcsolóval, mert a felhasználói alkalmazások számára 3 GB és a rendszer számára 1 GB memóriát nyújt. "
forrás -
MaSzKa
senior tag
sziasztok
ez mennyire jó ram?Crucial Ballistix Tracer 1066mhz CL5 2*1Gb
2 garnitúrát vennék hogy 4 világítson
P45-ös lapba
tuningba jók? azt olvastam hogy 2.2V-on megy 5-5-5-15-be 1150Mhz-t
de ha 4x1Gb-os van akkor is megy P45-be?
-
Attix82
addikt
Kerdes: 4 GB memiroanal, XPt hasznalva ugye kb 3.5 Gigat lat, de azert Dualba mennek? vagyis nincs Memoria lassulas ez miatt, hogy fel gigat lecsip?
-
Sann81
csendes tag
sziasztok!!
Egy kis segítséget kérnék.
Van egy G.Skill F2-8500CL5D-2GBPK ram párom EP35-DS3 lapban
4-5-4-15-n futnak 7147 MB/s memoria másolást mér az everest.
Ez nem kevés egy kicsit??Próbáltam visszaosztani de akkor még kevesebbet mér.
1066-on 5-6-7-20-ban (AUTO-n) annyit mér mint 4-5-4-15-ben (Manual)
Ez normális??Hogy lehetne a másolását feljebb tornázni??
Válaszotokat előre is köszönöm!!
-
band1103
őstag
válasz
Anubis_9 #15777 üzenetére
Igen ez jó hír de úgy gondolom hogy ezek egy jó lapban és kis tapasztalattal akár 1066-on is mennének. A 2.3V az a max. elérhető Mhz-re érvényes. Konkrét tapasztalatom nincs ezzel a rammal ezért csak szvsz 900Mhz-re még nem kellene a maxfeszkót rádobni, mert nem hiszem hogy az lenne a ram vége. Ha nem stabil 2.00V -on csak akkor adj neki többet. Szvsz
-
Anubis_9
addikt
Sziasztok!
Mennyit lehet adni a GEIL PC2-6400 DDR2-800-nak, hogy 900 Mhz-en fusson? Nyugodt szívvel 2.3V-ot?
Köszi!
-
dokee78
félisten
2x1GB GEIL ULTRA 800MHz CL4 DDR2 RAM-om mire érdemes cserélni ezek közül?
Fontos a tuning,a configom ott van alul abba kellene!G-SKILL PC2-6400 CL4 2 x 1 GB DDR2-800 [link]
MUSHKIN HP2-8500 CL5 2 x 1 GB DDR2-1066 [link]
Kingston HyperX CL4 2 x 1 GB DDR2-800 PC2-6400 [link]
Corsair XMS2 Twin2X CL5 2x1024 DDR2 PC2-6400 [link] -
codec
senior tag
Üdv!
1066-os kingmax ramokat szeretném 1066-on kihajtani. A lap alapból 800-asnak ismerte fel, és azon a frekin is használja auto beállításokon.
Kingmax oldala szerint megkapta a +0.2v-t és a megfelelő osztóval 1066-on megy, viszont a memóriakésleltetésekre auton gyalázatos értékeket állított be.
Kérdésem az lenne, hogy a 800mhz-hez tartózó @400 MHz 5-5-5-18 (CL-RCD-RP-RAS) / 23-51-3-6-3-3 (RC-RFC-RRD-WR-WTR-RTP) értékeket beállíthatom manuálisan az 1066-nak? Vagy 1066-hoz másfajta időzítések tartoznak? -
Petya-wh
tag
Sziasztok!
IBM IntelliStation M Pro (Type 6850) szerverben 2 * 128 Mb PC800 (MR181624AF0-CK8) van jelenleg.
Kérdésem az lenne, hogy megy-e mellette NON ECC (MR16xxxxxxx-xxx) 2 * 128 Mb modul?
Természetesen ugy értem, hogy az ECC módtól eltekintve, mert ECC támogatás együtt tuti nem megy.
Vagy csak külön a 2*128Mb non-ECC menne-e a Intellistation szerverben?
PÜ-ben kérek választ, ha lehet.
köszi!
-
BK87
senior tag
-
HarryDEC
tag
Sziasztok!
Mivel lehet vajon a probléma?
-Anno vettem 2x1gb Crucial Ballistix 1066 -os memót. Szépen működött, tuningolgattam is (főként játszottam a géppel), vitte rendesen. Aztán egyik este nem indult a gép (hónapokkal a vétel után), kiderült mindkét memória meghalt. Se nálam, se másnál nem indult egyesével sem. Visszaküldtem a gyártónak, aki szó nélkül cserélte.
-Megjött a két új memória. Semmi tunning (most inkább töltögetésre és filmnézésre használtam). Aztán tegnap mikor hazaértem fagyi volt, de teljesen. Többszöri bekapcsolásra indult csak a gép, sztán már nem indult többet. Gép szétszed - összerak. Sajnos az egyik memória modul megint halottnak tűnik (több gépben próbálva). Ha a rossz van a gépekbe, akkor csak pörögnek a ventilátorok se kép se hang.
- Szerintetek mi lehet a probléma? Olyan szerencsétlen lennék, hogy két különböző gyártásból származó memória is selejtes, ami nálam van? Vagy inkább a táp (Tagan EasyCon 480) vagy alaplap (Asus p5k) tájékán nézelődjek? HogyanHelp please.
-
Fisher77
csendes tag
Köszönöm a segítséget.
-
noncsika
tag
sziasztok
lehet volt mar hasonlo kerdes, ne kovezzetek meg pls
adott egy intel e8400 proci, emelle erezheto gyorsulast biztosit egy 1066os ddr2es ram, vagy ha nem tuningolok meg semmi etxra, jo nekem a 800as is -
szucsinka
őstag
fisher77:nekem 3gb van a gépben vistával és simán megy DC-be
3x1gb 1066-os kingmax -
Viperator
őstag
Most jó áron lehet kapni OCZ DDR2 1000MHz memóriát..... 1066-osat alig lehet találni... Nembaj. Melyik a jobb a kettő közül? Tuningolni lehet az 1000-eset?
-
Fisher77
csendes tag
Sziasztok. Most van 2x1 giga ram a gépemben. Hozzá akarok tenni még 1 giga ramot, csak nem tudom hogyan. Szerintetek 1db 1 gigásat vagy 2x512-set tegyek bele? Számít egyáltalán?
-
Fisher77
csendes tag
Sziasztok. Most van 2x1 giga ram a gépemben. Hozzá akarok tenni még 1 giga ramot, csak nem tudom hogyan. Szerintetek 1db 1 gigásat vagy 2x512-set tegyek bele? Számít egyáltalán?
-
zsolt1129
addikt
válasz
oettinger01 #15755 üzenetére
Szerintem nem sok értelme lenne,ha meg mégis 4Gb memóriát pakolsz bele akkor célszerűbb 64 bitesre váltani a memóriacimkézés miatt.
-
válasz
oettinger01 #15752 üzenetére
32 vagy 64 bites a Vista? Mivel szinte ingyen vannak a DDR2-es modulok, érdemes beruházni, egyes játékok (pl. Oblivion) határozottan kedvelik a nagyobb mennyiségű memóriát.
-
oettinger01
őstag
van értelme szerintetek még 2 giga rammal bővitenem a jelenlegi 2őt? vistát használok, játékra kell a gép főleg.
-
ladlac
tag
Notebook RAM-oknál mennyi különbség van 2x1 GB 533 MHz és 2x1 GB 677 MHz között? Érezhető a különbség?
-
válasz
p0pc0rnp!4y4 #15748 üzenetére
Azonos FSB-n és CPU órajelen, azonos RAM beállítások mellett nem igazán illik nagyban eltérő eredményeket produkálnia, szal fontos szempont, hogy amihez hasonlítod az eredményt, ott is azonos FSB-n mentek-e a modulok, azonos késleltetésekkel, közel azonos konfigban.
-
válasz
p0pc0rnp!4y4 #15746 üzenetére
Ugyanazokon a beállításokon produkálja a gyengébb eredményeket?
-
p0pc0rnp!4y4
csendes tag
koszonom a gyors valaszt
ahha. ertem. ezek szerint ha vert izzadok se fog mast kiirni az Everest.
jolvan.tehat attol ez meg tudja a 1066-os orajelet...igazabol nem is az szamitana nekem, hogy a diag-progik mit irnak ki, hanem hogy a benchmarkok messze elmaradnak egy hasonlo teljesitmenyu masik RAMtol (este tudok tolni screenshotokat), konkretan mindenben (iras-olvasas-masolas) fele akkora erteket produkal, kesleltetes pedig 90ns, mikozben egy nem huzott hasonlo RAMnal 57 korul szokott lenni.
csak ezt furcsalltam... -
válasz
p0pc0rnp!4y4 #15744 üzenetére
Kereső mit mond vajon?
Ehh, szal, ha by SPD-n hajtod őket, akkor 800MHz-en fognak menni, és, ha diagnosztikai programokkal kiolvastatod az SPD-jüket, abban is 800MHz-et találsz, amint tetted azt az Everest-tel ugye. Mindez azért van, mert a legmagasabb DDR2-es szabvány szerinti frekvencia a 800MHz. Slussz. Nincs tovább. Más kérdés, hogy a gyártó kiteszteli 1066MHz-en a moduljait, és ráírja, hogy ez bizony simán megy ennyit, és ez nyilván így is van. Ettől függetlenül az SPD-be nem szokták ezt beírni, mivel ezek a szabványok biztosítják a modulok és lapok kompatibilitását.
-
p0pc0rnp!4y4
csendes tag
sziasztok, segitseget szeretnek kerni - nemreg vettem uj configot - P5Q PRO / E7200 / Ati4850 / 2Gb CSX 1066MHz RAM - viszont a rendszer csupan 800asnak ismeri fel a modulokat.
(everest: DDR2 800MHz (400)
valakinek otlete van esetleg?felteszem ezt a kerdest termeszetesen a P5Q topicban is
koszi
-
djbahool
senior tag
válasz
Vergherizoik #15736 üzenetére
Hú, vazze. Abszolúte nem ismerem ezt az alaplapot.
De 99% hogy működni fog pl. 800MHz- rammal is, de elképzelhető hogy csak 533-on fog menni.
Nekem az előző alaplapom (ASUS P5B), 800MHz-s ramot támogatott, de simán ment benne a 1066-os is, 1066-on, De jelzem az ASUS volt.
Szvsz próba szerencse, meg amúgy is elég padlón vannak a DDR2 árak. -
válasz
Vergherizoik #15736 üzenetére
Fog menni, de max annyin, amennyit a lap támogat, mivel BIOS-ban nincs nagyobb szorzó. Ettől függetlenül, ha húzod a gépet, megy feljebb a DRAM freki is.
-
Vergherizoik
csendes tag
válasz
djbahool #15735 üzenetére
Ez lessz ténleg az utolsó kérdésem: http://href.hu/x/6wfj <-ilyen alaplapom van és 32bites Vista, az alaplap lapján a memoriához az van írva hogy Supports PC2 3200 (400 MHz) and PC2 4200 (533 MHz) DDR2-DIMMS, tehát bármilyen de csak 533Mhz-es és 400Mhz-es DDR2-es ramot rakhatok bele? Vagy ha több mhz-s ramot rakoknék bele (mert gondolok a jövőre is) akkor az is csak 533 mhz fog max menni vagy egyáltalán nem fog menni?
-
djbahool
senior tag
válasz
Vergherizoik #15734 üzenetére
Ezt így nehéz megmondani, mert nem tudom milyen konfigod van.
Egyébként ha WinXP 32bitet használsz, akkor ne tegyél bele 4GB, mert úgysem kezeli le.
De ha mindenképp memóriát akarsz bővíteni, akkor sztem vedd ki ami benne van, és tény bele 2x1GB Kimgmax 800-ast vagy 1066-ost, már persze ha a lapot lekezeli.Ja, de beletehetsz a 2x512 mellé mondjuk 2x1gb más tipust is, és akkor az 3gb, a windóz is elvan vele, csak nem biztis, hogy dual channel mód menni fog.
-
Vergherizoik
csendes tag
-
djbahool
senior tag
válasz
Vergherizoik #15731 üzenetére
-
Vergherizoik
csendes tag
válasz
Vergherizoik #15731 üzenetére
Vagyis azt hogy Hyundai Electronics de a többi adat csont ugyanaz
-
djbahool
senior tag
válasz
Vergherizoik #15729 üzenetére
A CPU-Z is Hynix-et ír ki?
-
djbahool
senior tag
válasz
Vergherizoik #15727 üzenetére
Akkor olyan, vagy olyat (pl. kingmax), amin ez a mem.ic van.
De még azért megnézheted CPU-Z vel is. -
djbahool
senior tag
válasz
Vergherizoik #15725 üzenetére
Nem a megfelelő helyen nézted az Everestben.
Ott nézd meg, ahol a márkát, és a tipusszámot is kiírja.
Szvsz pont olyat kellene venned 2dbot. -
Vergherizoik
csendes tag
Sziasztok! Ramot szeretnék venni a gépembe és eléggé newbie vagyok ezen a területen, az everest szerint ilyen ramom van: 512 MB DDR2-533 DDR2 SDRAM (5-4-4-12 @ 266 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) (3-3-3-9 @ 200 MHz) 2darab. Gondoltam veszek még két egy gigásat hozzá. Ami itt van http://href.hu/x/6wey az jó lessz nekem? Vagy tudtok ennél jobbat ajánlani ami bele megy gépembe (lehetőleg ugyanitt az aquanál, egy linkkel)? Előre is köszönöm a segítséget
-
Viperator
őstag
Mennyire megbízható a CSX memória? // 4GB 1066MHz DDR-II RAM CSX + Metal cooler Xtreme (2x2GB) //
-
Fix
tag
Sziasztok
Valaki help mi a jobb: OCZ DDR3 2x2GB 1600MHz Gold
OCZ DDR3 2x1GB 1600MHz Platinum
A válaszokat előre is kösz. -
webdeejay
aktív tag
Hali!
Van egy nagy problémám, már pedig a következő:
Van 512 ramom, dual-ba mennek ddr1, ASUS A8NE-FM/s lapom van 4 ram hellyel, első kettő kék, második kettő fekete. Az első kettőbe mentek idáig a ramok. Nos, most kaptam 2 ramot kaptam ajándékba, használtak voltak, az előző tulaj rég nem használta őket, nem tudja mi van velük, ezért nekem adta. Nos beteszem mindkét ramot és bekapcsolom a gépet, akkor a gép sípol, amíg ki nem kapcsolom. Tudom melyiket sípolja ki(bár nem tudom miért) és a másik ramra azt hittem hogy működik. Nos elvileg működik is, de nem tudom, hogy miért csinálja azt, hogy....
...az eddig meglévő ramok az első és a negyedik helyen volt, az egyik "új" amelyiket nem sípolta ki, az a 2. helyen volt és érdekes módon, ahogy a kép mutatja: [kép] 256! mb memóriát jelez ki az everest 3 ramra, megnéztem, a BIOS se többet.
aztán a második szituáció, hogy a negyedik helyen lévő ramot a harmadik helyre tettem, így már 512 memóriát írt ki, 3 ramra: [kép]
egyébként ha egy régit és az újat hagyom benne, akkor megint 512 memóriát ír ki.szóval valami nagyon nem klappol, segítsetek
ja és miért sípolja ki a másik ramot?
köszönöm a választ
-
tomic
addikt
Igen tudom csak jelenleg külföldön vagyok es egy ideig maradok is , ugyhogy csak ezeket tudom venni.De ha esetleg tudtok nemetb boltot ahonnan lehet rendelni megköszönöm.
-
tomic
addikt
Oke köszönöm, ha esetleg nem tudnek ilyet szerezni az alabbiak közül melyiket valasztanatok?
Corsair dominator, Adata vitesta extrem, Geil ultra , black dragon, -
tomic
addikt
Sziasztok!
Milyen OCZ ramot lenne erdemes venni ket szer ket gigaba?
Pl. Reaper, Titanium . stb., esetleg meg valami mäs tipust?
Pontos tipusok erdekelnenek lehetöleg 1066osak legyenek, elöre is köszönöm. -
Pukkancs
aktív tag
Akkor viszont ez volna megfelelő, hiába, beleszeretem ezekbe a bordákba
, meg a dizájn is fontos a plexi oldal miatt, de persze csak a teljesítmény után, meg az OCZ-röl még rosszat nemigen hallottam. De ha ez nem éri meg, vagy valami jobban megéri, akkor légyszi ajánljatok valamit ipon-ról, mert onnét rendelünk most egy rakat cuccot.
mod: ja meg tetszik a 10 év garancia is
-
Pukkancs
aktív tag
Üdv, ez megéri? Kettőt vennék belőle (4 gigát). Vagy ha nem, akkor melyiket válasszam?
-
Hivatalosan a gyári ajánlást szabad nekik adni max. Az én CellShock-jaimnak 2.3V volt megadva gyári fesznek, de kaptak 2.65V-t is tesztek erejéig. Abból persze jött VDrop miatt egy kevés, de 2.6V valós fölött kaptak. Néha kicsit megkergültek, és megnőtt a feszigényük (CMOS reset után a deszka 1.8V-vel indítaná agépet, na azon ők nem indultak el többet
) de ezen kívül a mai napig is vígan üzemelnek a szomszéd szobában.
-
rybank
senior tag
sziasztok!
egy AMD Sempron LE-1200 ( 2.1GHz 512KB L2 Cache)-hez milyen sebességű ddr2-t tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Bittorrent topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Router gondok
- Formula-1
- Sekiro: Shadows Die Twice
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
- További aktív témák...
- több db DDR4 laptop ramok 2x4Gb (3e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Crucial Ballistix Sport LT 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz
- Silicon Power 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz SP032GBLFU320X02 RAM
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest