- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ZIDOO médialejátszók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Autóhifi
- CPU léghűtés kibeszélő
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vergherizoik
csendes tag
válasz djbahool #15735 üzenetére
Ez lessz ténleg az utolsó kérdésem: http://href.hu/x/6wfj <-ilyen alaplapom van és 32bites Vista, az alaplap lapján a memoriához az van írva hogy Supports PC2 3200 (400 MHz) and PC2 4200 (533 MHz) DDR2-DIMMS, tehát bármilyen de csak 533Mhz-es és 400Mhz-es DDR2-es ramot rakhatok bele? Vagy ha több mhz-s ramot rakoknék bele (mert gondolok a jövőre is) akkor az is csak 533 mhz fog max menni vagy egyáltalán nem fog menni?
-
Vergherizoik
csendes tag
-
Vergherizoik
csendes tag
válasz Vergherizoik #15731 üzenetére
Vagyis azt hogy Hyundai Electronics de a többi adat csont ugyanaz
-
Vergherizoik
csendes tag
Sziasztok! Ramot szeretnék venni a gépembe és eléggé newbie vagyok ezen a területen, az everest szerint ilyen ramom van: 512 MB DDR2-533 DDR2 SDRAM (5-4-4-12 @ 266 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) (3-3-3-9 @ 200 MHz) 2darab. Gondoltam veszek még két egy gigásat hozzá. Ami itt van http://href.hu/x/6wey az jó lessz nekem? Vagy tudtok ennél jobbat ajánlani ami bele megy gépembe (lehetőleg ugyanitt az aquanál, egy linkkel)? Előre is köszönöm a segítséget
-
Vergherizoik
csendes tag
sziasztok! Egy most elég noob lesz: Hol tudom megnézni, hogy milyen ramot rakhatok a gépembe? A közeljövőben tervezek ramot venni, és sajnos fogalmam sincs hogy mikkel kompatibilis a gépen, van erre valamilyen program esetleg? Előre is köszönöm a segítséget!
-
Vergherizoik
csendes tag
i915P, P4 650 3400mhz és már van benne két 512 DDR2 533as ram. Tehát attol hogy az everest nem írja, hogy támogatja a DDR2 800Mhzest még rakhatok bele olyat minden konzekvencia nélkül??? Az ár nem számít DDr400 csak pár ezerrel drágább, ugyhogy olyat veszek valszeg amilyet mondasz
-
Vergherizoik
csendes tag
Haho!
A közel jövőben tervezek ramot venni, de nem tudom milyet vegyek. Az everest szerint a támogatott memóriatípusok: DDR-333 SDRAM, DDR-400 SDRAM, DDR2-400 SDRAM, DDR2-533 SDRAM ezek. Akkor a legjobban akkor járok ha DDR2-533Mhzet veszek ugye? Ilyenböl a vízkompban ezeket találtam: (1Gigás mindegyik)
Infenion 8700FT
Kingmax 9200FT
Kingston 9900FT
Samsung 8600FT
Szerintetek mellllliket vegyem mög?
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingston FURY SO-DIMM 32GB KIT (2x16) DDR4 3200MHz CL20 - sok garanciával
- Corsair SO-DIMM 16GB KIT (2x8) DDR4 2400MHz CL16 Vengeance - sok garanciával
- Corsair SO-DIMM 16GB KIT (2x8) DDR4 2400MHz CL16 Vengeance - sok garanciával - több darab
- Corsair VENGEANCE LPX 8GB (2x4GB) DDR4 2400MHz CMK8GX4M2A2400C14
- RAMAXEL 1Rx8 8gd DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest