Hirdetés
-
PROHARDVER!
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
karlkani
aktív tag
válasz
Danecay #17923 üzenetére
Köszönöm a megosztást!
Tegnap délután telepítettem, aktiváltam (2022.04.05-én jár le). Még közel négy hónapom volt a seed4.Me hat hónapos promójából (előtte egy éves volt, szintén promóban), de ez jobban bejön, le is cseréltem. Lehet csak egyes programokat is (pl.: csak Firefox) elrejteni vele, ami számomra fontos.
Aki esetleg kipróbálná a seed4.Me-t hat hónapig, itt megtalálja (nem tudom, működik-e még, a promóciós kód megadása után kiírja a hat hónap ingyenességet a regisztrációs űrlapon).
Új hozzászólás Aktív témák
- Iqos cigaretta
- Politika
- Projektor topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G5: i7-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- HP szerverek áron alul
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest