- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Gaming notebook topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- LED / LCD TV topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
Na cső! Kérdem én hogy miért nem lehetne ezt megoldnai vékony üveglapból? Az biztos nem töltődik fel statikusan és nem is karcolódik annyira! Na meg olcsóbb is!
-
wolfman
veterán
Na igen! De ezek a dolgok elég érdekesek. Itt vannak pl. a vízhűtések! A TT nagyon hangos és állítólag a hatásfoka se a legjobb. A Zalman Reserator meg nagyon halk. 0dba. De az meg a 3,2es prescott procit 80C-ra hűti csak???
Azért lehet hogy nem erős a mostani procim de a jövőre gondolnom kell. A többi Vízhűtőt nem ismerem. De most őszintén, miért nem szép a parafa!? Nem szabad összegányolni és akor nem lessz csúnya! Láttam egy srác gépében. Olyan otthonos lett az egész tőle!
DE TÉLLEG!!! -
wolfman
veterán
Persze hogy lessz külső festés is! Nem feketére gondoltam hanem valamilyen sötétszürkére. A belsejéről meg annyit hogy le szeretném krómoztatni (ha le lehet egyáltalán). Csakhát ennek az ára is ismeretlen számomra
De persze egy szép valamilyen szín is jól mutatna. Azt szeretném hogy a ház leginkább Fekete, piros, és még valamilyen színből(talán króm) álljon. Sok fénytechnikát nem akarok, max. 2 neon. Fennt lennt. A ventik inkább a csendességet funkcionálján ne a dizájnt. Az oldalára meg lennt az elején valszeg egy Papst venti lessz. Annak tetszik a narancssárga ventije (megy az egyik IDE kábelemhez
). Az alaplap kábelét meg talán el lehet vezetni az alaplaptartó fém lap mögött.
Na és most jön a nagy kérdés. Milyen anyagot ajánlatok a ház belső beborítására zajszűrőnek? Bocs mindenkitől hogy ide írom ezt de itt kezdtem el a gépem kivesézését. Sorry. Olvastam hogy az egyik srác parafát rakott bele. Állítólag neki bevállt. De én a csendesség szintjén szeretném a maxot kihozni a gépemből. Szal megfordult a fejemben a szivacs is. DE MILYEN? És hol lehetne ezeket beszerezni?
-
wolfman
veterán
Sziasztok! Én is ebben a lázban égek mióta leérettségiztem! Plexit a bal oldalra! Van nekem egy nagy házam aminek az oldala jó is lenne erre a célra de sajna nem tudom hogy hogy a fenébe csináljam meg! Jobbnál jobb ötletek jutnak az eszembe és egytől egyik hiúsulnak meg!
Itt van egy kép hogy a legegyszerűbb dolog ez lenne.
[url=http://www.kepfeltoltes.hu/view/050704/../050704/eg_sz2.JPG][/url]
Nem a legjobb képminőség de a lényeg látszik.Valahogy így képzelem az oldalát. Persze a sarkok lekerekítve lennének. Ami a ventinél van vonal az a plexi kivágása lenne persze lekerekítve. De nekem ez nem igazán tetszene hosszútávra. Valami egyedire gondoltam. De sajna ami eszembe jutott mind elég pénzes üzlet lenne. De nem adom fel!
[url=http://www.kepfeltoltes.hu/view/050704/eg_sz3.JPG][/url]
Ezen a képen egy részletesebb bővítési gondolatom látszik! akkor most elmagyarázom mi micsoda. A fehér csík funkcióját tekintve nem változott, csak kibővült. Gondoltam látszódjon a táp is egy kicsit. A tápnál látható kék nyíl azt jelenti hogy a tápot feljebb szeretném pakolni, hamár egy nagy ház tulajdonosa vagyok. Kb. 7-8cm.-re gondoltam. Így elfér a legnagyobb Zalmah hűtő is!
A nagy piros ovális csík helyére pedig valami karc alapú rajzot gondoltam a plexibe. Ez a karc neonfényre kirajzolódik. De még el tudnék gondolni egy még a számítógép oldalából kivágott figurát (mint az egyik srác pókja). Szal nehéz a döntés.
Kérdésem is lenne. Ti milyen rajzot vagy figurát tudnátok elképzelni a plexin? Leginkább játékra gondoljatok. Köcce! De hozzászólásokat, észrevételeket is várok!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- Horgász topik
- World of Warships
- Autós topik
- További aktív témák...
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- LIAN LI Hydroshift II LCD-C 360CL - használt, garancia: iPon 2027.10.29-ig
- BESZÁMÍTOK!! Thermaltake TH 360 V2 Ultra ARGB Sync
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- Thermaltake Overseer RX GAMER ház
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Azért lehet hogy nem erős a mostani procim de a jövőre gondolnom kell. A többi Vízhűtőt nem ismerem. De most őszintén, miért nem szép a parafa!? Nem szabad összegányolni és akor nem lessz csúnya! Láttam egy srác gépében. Olyan otthonos lett az egész tőle!
DE TÉLLEG!!!
De persze egy szép valamilyen szín is jól mutatna. Azt szeretném hogy a ház leginkább Fekete, piros, és még valamilyen színből(talán króm) álljon. Sok fénytechnikát nem akarok, max. 2 neon. Fennt lennt. A ventik inkább a csendességet funkcionálján ne a dizájnt. Az oldalára meg lennt az elején valszeg egy Papst venti lessz. Annak tetszik a narancssárga ventije (megy az egyik IDE kábelemhez
). Az alaplap kábelét meg talán el lehet vezetni az alaplaptartó fém lap mögött.
Itt van egy kép hogy a legegyszerűbb dolog ez lenne.