Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• wolfman

veterán

Na cső! Kérdem én hogy miért nem lehetne ezt megoldnai vékony üveglapból? Az biztos nem töltődik fel statikusan és nem is karcolódik annyira! Na meg olcsóbb is!

• wolfman

veterán

Na igen! De ezek a dolgok elég érdekesek. Itt vannak pl. a vízhűtések! A TT nagyon hangos és állítólag a hatásfoka se a legjobb. A Zalman Reserator meg nagyon halk. 0dba. De az meg a 3,2es prescott procit 80C-ra hűti csak??? :Y Azért lehet hogy nem erős a mostani procim de a jövőre gondolnom kell. A többi Vízhűtőt nem ismerem. De most őszintén, miért nem szép a parafa!? Nem szabad összegányolni és akor nem lessz csúnya! Láttam egy srác gépében. Olyan otthonos lett az egész tőle! :D DE TÉLLEG!!!

• wolfman

veterán

Persze hogy lessz külső festés is! Nem feketére gondoltam hanem valamilyen sötétszürkére. A belsejéről meg annyit hogy le szeretném krómoztatni (ha le lehet egyáltalán). Csakhát ennek az ára is ismeretlen számomra:F De persze egy szép valamilyen szín is jól mutatna. Azt szeretném hogy a ház leginkább Fekete, piros, és még valamilyen színből(talán króm) álljon. Sok fénytechnikát nem akarok, max. 2 neon. Fennt lennt. A ventik inkább a csendességet funkcionálján ne a dizájnt. Az oldalára meg lennt az elején valszeg egy Papst venti lessz. Annak tetszik a narancssárga ventije (megy az egyik IDE kábelemhez :) ). Az alaplap kábelét meg talán el lehet vezetni az alaplaptartó fém lap mögött.
    Na és most jön a nagy kérdés. Milyen anyagot ajánlatok a ház belső beborítására zajszűrőnek? Bocs mindenkitől hogy ide írom ezt de itt kezdtem el a gépem kivesézését. Sorry. Olvastam hogy az egyik srác parafát rakott bele. Állítólag neki bevállt. De én a csendesség szintjén szeretném a maxot kihozni a gépemből. Szal megfordult a fejemben a szivacs is. DE MILYEN? És hol lehetne ezeket beszerezni? :F

• wolfman

veterán

Sziasztok! Én is ebben a lázban égek mióta leérettségiztem! Plexit a bal oldalra! Van nekem egy nagy házam aminek az oldala jó is lenne erre a célra de sajna nem tudom hogy hogy a fenébe csináljam meg! Jobbnál jobb ötletek jutnak az eszembe és egytől egyik hiúsulnak meg! :( Itt van egy kép hogy a legegyszerűbb dolog ez lenne.

[url=http://www.kepfeltoltes.hu/view/050704/../050704/eg_sz2.JPG][kép][/url]

Nem a legjobb képminőség de a lényeg látszik.Valahogy így képzelem az oldalát. Persze a sarkok lekerekítve lennének. Ami a ventinél van vonal az a plexi kivágása lenne persze lekerekítve. De nekem ez nem igazán tetszene hosszútávra. Valami egyedire gondoltam. De sajna ami eszembe jutott mind elég pénzes üzlet lenne. De nem adom fel! :D

[url=http://www.kepfeltoltes.hu/view/050704/eg_sz3.JPG][kép][/url]

Ezen a képen egy részletesebb bővítési gondolatom látszik! akkor most elmagyarázom mi micsoda. A fehér csík funkcióját tekintve nem változott, csak kibővült. Gondoltam látszódjon a táp is egy kicsit. A tápnál látható kék nyíl azt jelenti hogy a tápot feljebb szeretném pakolni, hamár egy nagy ház tulajdonosa vagyok. Kb. 7-8cm.-re gondoltam. Így elfér a legnagyobb Zalmah hűtő is! :D
    A nagy piros ovális csík helyére pedig valami karc alapú rajzot gondoltam a plexibe. Ez a karc neonfényre kirajzolódik. De még el tudnék gondolni egy még a számítógép oldalából kivágott figurát (mint az egyik srác pókja). Szal nehéz a döntés.
    Kérdésem is lenne. Ti milyen rajzot vagy figurát tudnátok elképzelni a plexin? Leginkább játékra gondoljatok. Köcce! De hozzászólásokat, észrevételeket is várok!

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák