Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• wolfman

veterán

Persze hogy lessz külső festés is! Nem feketére gondoltam hanem valamilyen sötétszürkére. A belsejéről meg annyit hogy le szeretném krómoztatni (ha le lehet egyáltalán). Csakhát ennek az ára is ismeretlen számomra:F De persze egy szép valamilyen szín is jól mutatna. Azt szeretném hogy a ház leginkább Fekete, piros, és még valamilyen színből(talán króm) álljon. Sok fénytechnikát nem akarok, max. 2 neon. Fennt lennt. A ventik inkább a csendességet funkcionálján ne a dizájnt. Az oldalára meg lennt az elején valszeg egy Papst venti lessz. Annak tetszik a narancssárga ventije (megy az egyik IDE kábelemhez :) ). Az alaplap kábelét meg talán el lehet vezetni az alaplaptartó fém lap mögött.
    Na és most jön a nagy kérdés. Milyen anyagot ajánlatok a ház belső beborítására zajszűrőnek? Bocs mindenkitől hogy ide írom ezt de itt kezdtem el a gépem kivesézését. Sorry. Olvastam hogy az egyik srác parafát rakott bele. Állítólag neki bevállt. De én a csendesség szintjén szeretném a maxot kihozni a gépemből. Szal megfordult a fejemben a szivacs is. DE MILYEN? És hol lehetne ezeket beszerezni? :F

Új hozzászólás Aktív témák