- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen házat vegyek?
- OLED TV topic
- iPad topik
- Amazon Fire TV stick/box
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
Sziasztok! Én is ebben a lázban égek mióta leérettségiztem! Plexit a bal oldalra! Van nekem egy nagy házam aminek az oldala jó is lenne erre a célra de sajna nem tudom hogy hogy a fenébe csináljam meg! Jobbnál jobb ötletek jutnak az eszembe és egytől egyik hiúsulnak meg!
Itt van egy kép hogy a legegyszerűbb dolog ez lenne.
[url=http://www.kepfeltoltes.hu/view/050704/../050704/eg_sz2.JPG][/url]
Nem a legjobb képminőség de a lényeg látszik.Valahogy így képzelem az oldalát. Persze a sarkok lekerekítve lennének. Ami a ventinél van vonal az a plexi kivágása lenne persze lekerekítve. De nekem ez nem igazán tetszene hosszútávra. Valami egyedire gondoltam. De sajna ami eszembe jutott mind elég pénzes üzlet lenne. De nem adom fel!
[url=http://www.kepfeltoltes.hu/view/050704/eg_sz3.JPG][/url]
Ezen a képen egy részletesebb bővítési gondolatom látszik! akkor most elmagyarázom mi micsoda. A fehér csík funkcióját tekintve nem változott, csak kibővült. Gondoltam látszódjon a táp is egy kicsit. A tápnál látható kék nyíl azt jelenti hogy a tápot feljebb szeretném pakolni, hamár egy nagy ház tulajdonosa vagyok. Kb. 7-8cm.-re gondoltam. Így elfér a legnagyobb Zalmah hűtő is!
A nagy piros ovális csík helyére pedig valami karc alapú rajzot gondoltam a plexibe. Ez a karc neonfényre kirajzolódik. De még el tudnék gondolni egy még a számítógép oldalából kivágott figurát (mint az egyik srác pókja). Szal nehéz a döntés.
Kérdésem is lenne. Ti milyen rajzot vagy figurát tudnátok elképzelni a plexin? Leginkább játékra gondoljatok. Köcce! De hozzászólásokat, észrevételeket is várok!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- LIAN LI Hydroshift II LCD-C 360CL - használt, garancia: iPon 2027.10.29-ig
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- Antec 900 Számítógépház
- ASUS ROG STRIX 1000W GOLD Moduláris Tápegység
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- Samsung Galaxy A13 64GB /Független/Hibátlan/Új állapot/Számlával!/
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Itt van egy kép hogy a legegyszerűbb dolog ez lenne.