Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr-Pamacs
senior tag
Szerintem a plexi egyáltalán nem drága (1 oldallap max 1000 Ft) . Inkább a harisnyák meg a világítós molexekért sajnáltam kiadni 7 Eft. Még a ventikre (2 db 12 cm-es (LED) meg 3 db 9 cm-es (LED) Thermaltake) nem is sajnáltam annyira, legalább azok ''csinálnak'' valamit (11 e Ft). Meg a két (UV és hangérzékeny) cső is (3500 FT).. Ha megnézed akkor a harisnyák ára a leg irrálisabb,de kell mivel egy chieftec BA-01-bbb házban van, aminek a tápja nem egy Codegen. Inkább harisnyázok egy komoly tápon mint egy komolytalan miatt égjen le a gépem. Mint az előző. Nekem pl ezért van benne nem opcionális táp meg azért is mert drága lenne egy ilyen opciós Chieftec táp. Jah a plexis oldallapot mintával meg a cd helyére építhető kapcsolótáblát kihagytam, de ez nekem ugyis csak anyagköltségben van.

Új hozzászólás Aktív témák
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Apple iPhone XR 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Slim 5 16APH8 Gamer notebook - R7 7840HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest