- Azonnali notebookos kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Szélsebes portok az MSI legfrissebb, MAG szériás alaplapján
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
- Házimozi belépő szinten
- VR topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr-Pamacs
senior tag
Szerintem a plexi egyáltalán nem drága (1 oldallap max 1000 Ft) . Inkább a harisnyák meg a világítós molexekért sajnáltam kiadni 7 Eft. Még a ventikre (2 db 12 cm-es (LED) meg 3 db 9 cm-es (LED) Thermaltake) nem is sajnáltam annyira, legalább azok ''csinálnak'' valamit (11 e Ft). Meg a két (UV és hangérzékeny) cső is (3500 FT).. Ha megnézed akkor a harisnyák ára a leg irrálisabb,de kell mivel egy chieftec BA-01-bbb házban van, aminek a tápja nem egy Codegen. Inkább harisnyázok egy komoly tápon mint egy komolytalan miatt égjen le a gépem. Mint az előző. Nekem pl ezért van benne nem opcionális táp meg azért is mert drága lenne egy ilyen opciós Chieftec táp. Jah a plexis oldallapot mintával meg a cd helyére építhető kapcsolótáblát kihagytam, de ez nekem ugyis csak anyagköltségben van.

Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear 39GS95QE-B OLED Monitor! 39" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- Samsung Galaxy Z Fold 7 512GB,Átlagos,Dobozaval,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite 128GB használt karcmentes 100% új akku 6 hónap garancia
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest