Hirdetés
-
PROHARDVER!
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Landsmann
addikt
válasz
megyeri #5348 üzenetére
Ez már évek óta úgy van, hogy bizonyos idő eltelte után törlődik a szolgáltatás ha nincs használva. Én egyébként egyből kiirtom a hangpostát, mert nem fizetek azért, hogy nem szólnak bele, vagy csak szuszognak, várva azt, hogy megszólaljak. A telefonom meg sosincs kikapcsolva, így aztán teljesen fölösleges is.
-
megyeri
tag
Az ÁSZF Díjszabás részében van egy lehetséges magyarázat (05.18-tól érvényesben például a 90. oldalon):
"Amennyiben az Előfizető a hangposta szolgáltatást 60 napon keresztül nem veszi igénybe (nem kezdeményez hívást a hangposta irányába), a Szolgáltatónak jogában áll, hogy az Előfizető számára automatikusan aktivált hangpostafiókot előzetes bejelentés nélkül megszüntesse. Az Előfizetőt e rendelkezés nem korlátozza abban, hogy kérhesse a hangposta szolgáltatás lemondását, illetve aktiválását." -
ByB
addikt
Egyik napról a másikra megszűnt a hangposta szolgáltatásom a Pannonnál. Esetleg van ötletetek, hogy ennek mi lehet az oka? Ugye egy új készülék (HTC Desire) kizárt, hogy hibát okozzon a rendszerben?
-
ALI_G
veterán
Na majomparádé!
Nem tudták megmondani a 1220-on, hogy miért nem tudom megrendelni az elektronikus számlát. Azt kérték, hogy hívjam fel őket holnap.
besz@rás -
szpon86
csendes tag
Az fajin de én nem telon tapasztaltam ezt hanem egy huawei E220 modemen....
-
Micuir_M
tag
válasz
Packersbay #5323 üzenetére
Én tudom, hogy igen, mert csinálom én is. Annyi kell hozzá, hogy a telefonban megfelelő internet beállításoknak kell lenniük.
-
szpon86
csendes tag
Sziasztok.
Volna nekem egy nagy gondom..Ki akartam kódolni a huawei E220 modememet vodáról pannonra sikerült is csak valamijért ki ir egy hiba üzenetet és nem tudok kapcsolodni az üzenet : usim/sim card does not exist or unavailble.
Ez miért lehet vagy mit lehet vele csinálni kérlek segitsetek nagyon kéne...Ha tudtok segiteni akkor vagy itt vagy e-mail-ben vagy msn-en cimem: szpon86@citromail.hu ez az msn és e-mail cimem is..
Elöre is köszike a segitséget. -
BlacKSouL
addikt
válasz
Landsmann #5336 üzenetére
Kérdés, hogy ha én soha nem választottam magamtól, mert sosem kérdezték, akkor vajon áttettek-e önkényesen valamelyik újabb csomagba, amiről persze értesítést nem kaptam, vagy az ősrégi djuice csomag díjazódik továbbra is? Tehát volt-e olyan hogy a régi sima djuice-osokat átpakolták valami új alá? Mert ha nem, akkor a válasz, hogy a tarifacsomagom: djuice.
ÁSZF-ben meg ezt így nem igazán találtam, de persze kereshettem rossz helyen vagy felületesen. -
törölt tag
Bonzsur,
Én csak arról érdeklődnék, h ha most van djuice reload net simkártyám (tavaly vettem), de rég nem vagyok már 26, akkor fog e é változni az eddigi 5 Ft/MB díjazás (ha nincs megrendelve külön díjcsomag, akkor ez a tarifa érvényesül). Arra jó volt, h bármikor lehetett használni (netbookban van benne a kártya, a hozzáadott modemet rég nem használtam már), a 10-20-50 MB netforgalomra amit ilyenkor generáltam/ok, nem érné meg külön csomagot venni, csak ha hosszabb ideig drótosnettől távolabb kell dolgozni.
Nyilván ha a 26 feletti embereknek viszont emelik a díjat akkor már nem érdekel. Az ÁSZF ami a djuice.hu honlapon van, nem szól erről, vagy csak nem olvastam el elég figyelmesen.A megújult a djuice topicba meg nincs humorom belemerülni, a hsz-számból, meg az utsó oldal utsó pár hsz-ából ítélve gondolom a pár megszokott flamehuszár "él az alkotmányos jogával", hogy "kifejezze véleményét"
-
BlacKSouL
addikt
Nos, következő lenne a kérdésem, mivel nem nagyon találtam még erre választ:
Kb 2000-2003 között Pannon Praktikum Privát kártyás voltam, majd 2003-tól djuice kártyás.
Semmi extra, utónév, előnév, brending, vagy légyszar nem volt előtte vagy utána, csak simán djuice. A percdíjai mindenhova csúcsban 49, csúcson kívül 25 Ft volt. Közben változtatták, 47 és 24 is volt, aztán megint több, és aztán eltűnt a süllyesztőben, és most én nem tudom hogy jelenleg hivatalosan milyen percdíjakért beszélgetem le a kártyáimat. Se a djuice, se a pannon oldalán nincs erről infó a tarifák között.Ki tud ehhez valami linkelhető infót mutatni, mely szerint jelenleg is a 49/25 körüli percdíjak vannak esetleg még érvényben?
-
csab2
veterán
A POL-on a választható tarifák között van egy olyan, hogy "dolgozói előfizetés". Nem tudja valaki, hogy ez mit takar?
-
csab2
veterán
Nekem csak egy számom van. Arra egyértelmű volt a dolog. Már nem emlékszem, hogy konkrétan hová kellett kattintani, de azt tudom, hogy minden magától értetődő volt. Egyszerűen megrendeltem POL-on és kész. A csoportos beszedés nekem már előtte is megvolt. Annyi változás történt, hogy amióta váltottam már nem küldik a papír számlát.
-
ALI_G
veterán
Nem értem, hogy lehet ezt megrendelni?
Rámegyek az elektronikus számlára, hogy megrendelem. Belépek pannonline-ra. Megkérdezi, hogy melyik telefonszámommal akarok eljárni. Kiválasztom, tovább. Itt mutatja, hogy milyen számláim voltak visszamenőleg, meg egy csomó adatot.
De itt most mire kell menni? -
Sas madár
őstag
válasz
Packersbay #5323 üzenetére
Azt gondolom igen.
Ugyanis velem a stickből pont a telefonba rakatták át a kártyát,amikor kísérleteztünk az ügyfélszolgálattal a kapcsolat gyengeségén. -
taltos
senior tag
Van még a Pannonnál ez a "régi telefon -10 000 -et ér" akció? Ha igen, akkor ez csak új előfizetőkre érvényes?
Köszönöm a választ!
-
Nem rossz ötlet, de attól tartok, hogy a folyamatos szerelgetés a térerő rovására fog menni. Amúgy sem olyan már, mint régen. Egyre több a vak folt...
Megvárom, mi lesz a névváltás után, hátha beújítanak legalább traifacsomagokkal, de ha így maradnak a dolgok, én bizony váltok.
A Djuice kb. jó lenne, ha nem múltam volna el 26...
pl. miért nincs olyan előfizus tarifa, ami du. 2, vagy 3 óra után és/vagy hálón belül olcsóbb (mint a T-mobile Kaméleon)? Kitörölték a "csúcsidőn kívül" fogalmát a szótárukból? -
Licitálni lehet a Pannon bázisállomásaira
Nekem elég kétségbeesett lépésnek tűnik. Van valakinek valami infója?
-
Packersbay
tag
Sziasztok!
Nemsokára lejár a mobilnet előfizetésem amit a telefonhoz rendeltem.(5G csomag) és ha telefonon szeretnék netezni akkor nincs valami nagy választék
vagy választom az 50-200MB-os csomagokat ami sajna nekem kevés,vagy választom a korlátlan csomagot 5k-ért. Általában 600-700MB szokott a forgalmam lenni. De úgy tudom,hogy van 1G csomag is,viszont csak USB stick-el. Ha jól tudom ezekbe a stick-be is betesznek egy sim kártyát?? Ha most ezt a kártyát kiszedném a stick-ből,ha lehet egyáltalán?
és betenném a telefonomba, szerintetek tudnék rajta netezni??
-
aphra2
senior tag
Szerintem vegyél egy djuice complete előfizetést , ha nem vagy még 26 éves, a havidíja olcsóbb mint egy feltöltés, és lebeszélhető mind, jóval kedvezőbb áron mint amit írtál. A számodat pedig simán tudod vinni,csak be kell menni egy üzletbe, és még készüléket is vehetsz
.
Csekkes fizetés estetén havidíj+125 ft, még így is olcsóbb mint egy feltöltés, én ezt javasolnám.
-
SLYM
veterán
köszi. eddig kb 1 db 3000-es kártya 2 hónapig bírta nálam. szóval keveset használom a telóm. sosem küldök SMS-t, vagy MMS-t. csak telefonálok a mobilommal, semmi mást. hívok t-mobilos, pannonos meg vodafonos telókat is vegyesen, szinte bármilyen időpontban. hát ennyi lenne. tudom, hogy nekem kéne dönteni, de nagyon nem vagyok ebbe benne, semmit sem értek ehez. szóval tudnátok ajánlani egy nekem megfelelő csomagot? köszi
-
SLYM
veterán
hali. pannonos, kártyás telóm van. kb 6-7-8 éves csomagom van, amivel kb 80 forint 1 perc
. szóval csak a telókat cserélgettem. hallottam, hogy úgy is lehet olcsóbb csomagra váltani, hogy nem kell megváltoztatni a számomat, meg, hogy ezt itthon a telefonomon is meg tudom csinálni, csak fel kell hívjak valami számot. ezt hogy tudom megcsinálni? illetve milyen csomagot lenne célszerű választanom? melyik most a legjobb? SMS nem érdekel, csak a telefonálás. köszi
-
Blaze71
őstag
Elvileg van 1 hónap, de általában ilyenkor a Pannon szokott rá tölteni 250 Ft-ot, hogy ne szűnjön meg a szám. Ha be van kapcsolva a SIM, akkor lehet, hogy tölteni is fog rá. Ha nem volt bekapcsolva mostanában, akkor hívd fel róla a 1741-et és várd meg a menüt. Ha kaptál feltöltést, akkor mondani fogják, hogy a "személyes menü a 9-es gomb megnyomásával érhető el". Nekem van olyan kártyám, amire évekig nem töltöttünk egy fillért sem, mert arra használtuk, hogy a fiamat elérjük rajta, ha kell. Ő meg nem hív jóformán senkit. Az évek alatt több, mint 1000 Ft-ot töltött rá a Pannon.
-
benc3000
csendes tag
szerintetek vajon megéri megvárni ezt a nagy brand váltást az új előfizüm megkötésével? más szóval hozhat ez érdemi válozást a telefon kínálatban vagy előfizetési konstrukciókban? elrőre is kösz a válaszokat köszi?
-
kpal
nagyúr
Sziasztok !
Az lenne a kérdesem meddig lehet feltölteni a pannon sim karit ? Mert nekem van itthon 1db elfekvőben és most láttam ,hogy apri. 10.-én lejár .Én ugy tudom még van utánna 1hónap haladék ,vagy az már megszünt ?
-
D4rkm4n
őstag
Miért lett telenor a topic címe?
-
ALI_G
veterán
van valakinek elektronikus számlája? [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AliExpress tapasztalatok
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Megérkezett az Android 15
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- További aktív témák...
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest