-
PROHARDVER!
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
D4rkm4n
őstag
Sziasztok!
Február 14-én lejár a hűségnyilatkozatom és ezt megünneplendő függetleníttetni szeretném a telefonomat és a jelenlegi számommal együtt át szeretnék menni a Yodafone-hoz. Mindez kb. mennyibe fájhat?
-
D4rkm4n
őstag
Miért lett telenor a topic címe?
-
D4rkm4n
őstag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy ha bemegyek valamelyik Pannon szaküzletbe és kérem, hogy tiltsanak le egy telefonszámot, hogy ne tudjon hívni, akkor később rejtett számról sem fog tudni keresni engem ugye?
Lehetséges ilyen?
Fontos lenne nagyon...
-
D4rkm4n
őstag
Már korábban kérdeztem, hogy mitől lehet az, hogy ha Gödöllőn tartózkodok, akkor szinte soha nem hallja a beszélgetőpartnerem amit mondok?
Maximális térerő van és az ország összes többi pontján tökéletesen működik a telefonom, tehát nem azzal van a baj.
Gondoltam már telefoncserére, de amíg nem biztos, hogy a telefonnal van a baj, addig nem akarok pénzt kidobni rá.
Ötletek?
-
D4rkm4n
őstag
Ha akciósan vásárolok Pannon 60-as Nokia 3110 Classic-ot 7k-ért, akkor megtarthatom a jelenlegi előfizetéses kártyámat, vagy mindenképpen új számot kell hogy kapjak?
-
D4rkm4n
őstag
válasz
Viktor0610 #4403 üzenetére
Mármint új SIM vagy egymás közt cseréljünk SIM-et? Utóbbi elég elképzelhetetlen...
-
D4rkm4n
őstag
válasz
Viktor0610 #4401 üzenetére
Mi zavarhatja a vételt, ha a térerő maximális?
-
D4rkm4n
őstag
Még mindig fenn áll a probléma, hogy ha Gödöllő bizonyos részein telefonálok, a beszélgetőpartnerem nem hallja amit mondok. Térerő maximális és a beszélgetésben résztvevő telefonok máshol tökéletesen működnek.
Mi lehet a probléma?
-
D4rkm4n
őstag
válasz
Viktor0610 #4386 üzenetére
Azt elfelejtettem említeni, hogy maximális térerő mellett.
-
D4rkm4n
őstag
Mi a retekért lehet, hogyha Gödöllőről hívom egyik szintén Pannonos ismerősömet, akkor hívás közben kb. semmit nem hall abból amit mondok? Hosszú másodpercekig kimegy a "vétel" és egy árva szót sem hall?
Máshol tökéletesen működik mindkét telefon, tehát nem azokban van a hiba!
-
D4rkm4n
őstag
Amikor át akartam váltani Pannon60 díjcsomagra, a csajszi azt mondta, hogy a személyi mellé kell még vagy egy jogosítvány, vagy egy útlevél. Történetesen nem volt nálam egyik sem.
Mi van akkor, ha valakinek éppen se jogsija, se útlevele nincs?!
-
D4rkm4n
őstag
A Pannon 60 díjcsomagnál az 1980Ft az nettó vagy bruttó ár?
-
D4rkm4n
őstag
válasz
Viktor0610 #3440 üzenetére
Köszönöm a segítséget.
-
D4rkm4n
őstag
Djuice-os telóhoz is belőhető a családi csomag? (Csak mert a pannon.hu-n nem láttam kiemelve).
-
D4rkm4n
őstag
válasz
Viktor0610 #3428 üzenetére
2. verzió?
-
D4rkm4n
őstag
Jól látom, hogy háromezer néhányszáz forintért lehet venni Pannonos Nokia 1209-est a Tacskóban?
-
D4rkm4n
őstag
válasz
Viktor0610 #3363 üzenetére
Csak mert én a mobilarénás árfigyelőnél néztem és ott nem volt jelölve a pannonhoz.
-
D4rkm4n
őstag
Vajon kapható lesz a pannonnál is Nokia 1680?
-
D4rkm4n
őstag
válasz
Viktor0610 #3316 üzenetére
Rendben, akkor megpróbálom majd ledumálni az egészet a boltban.
-
D4rkm4n
őstag
válasz
Viktor0610 #3312 üzenetére
Erről a hat számjegy egészen pontosan hol szerepel? A telefon menüjében is megnézhető, vagy a telefon papírjain szerepel csak?
-
D4rkm4n
őstag
A Családi Csomagot csak úgy lehet igényelni, hogy egy szaküzletben megjelenik a két emberke aki egymás közt aktiválni szeretné a díjcsomagot, vagy lehet akár más időben, más helyen is?
-
D4rkm4n
őstag
Mennyibe kerül egy új Praktikum SIM?
-
D4rkm4n
őstag
válasz
okib4100 #3276 üzenetére
Na igen, de gondolom a felmérések azt bizonyítják, hogy a hívások döntő része nem hosszabb öt percnél. Akinek pedig eddig is csak 2-3 percig tartott egy-egy hívása, az ezután se fog fél órákat beszélni.
Mellesleg ez az akció csak hálózaton belüli számra vonatkozik ugye?
-
D4rkm4n
őstag
válasz
Viktor0610 #2677 üzenetére
Na, tartottam egy tesztet. Ma csak 37Ft-ot nyúlt le SMS írásért. Nem tudom a múltkori kirohanás mi volt... Na mindegy.
-
D4rkm4n
őstag
válasz
Viktor0610 #2679 üzenetére
Akkor még azt mondd meg, hogy pontosan mi is az a Pannon Happy?
Próbáltam utánaolvasni, de az egész oldal tök zagyvalék...
Már rájöttem. Olyan mint az egyszerhasználható fényképezőgép!
-
D4rkm4n
őstag
válasz
Viktor0610 #2677 üzenetére
Látom itt a PannOnline oldalán ingyen lehet megnézni az egyenleget és feltöltést is lehet innen intézni. Köszi az infóért!
-
D4rkm4n
őstag
válasz
Viktor0610 #2675 üzenetére
Már nincs meg az SMS, de annyit ír mindkettő, hogy az egyenlegem mennyi és hogy ebből mennyi áll rendelkezésre vásárlásra.
-
D4rkm4n
őstag
válasz
Viktor0610 #2671 üzenetére
Nem kérdeztem én le az egyenleget. Maguktól küldték!
-
D4rkm4n
őstag
Hali!
Olyan problémám lenne, hogy meglehetősen newbie vagyok Pannon téren, mivel most váltottam át erre a szolgáltatóra és mikor a kártyás telefonom be lett lőve kaptam egy SMS-t, hogy mennyi az egyenlegem. Aztán küldtem én egy SMS-t és erre küldött a Pannon még egy tájékoztatót az egyenlegemről. A kettő között 40Ft eltérés volt.
A kérdésem: hogy lehet ez?
Most néztem a Pannon tarifacsomagos árlistáját és elvieg nem lehet az SMS ára 40Ft. Vagy nem is vagyok Praktikumos?
Valaki homályosítson fel légyszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Telekom mobilszolgáltatások
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- ThinkPad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Slot1 Processzor
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- HP ProBook 430 G6, 13,3" FHD IPS, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év g
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest