Hirdetés
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Melyik tápegységet vegyem?
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
SLYM
veterán
Sziasztok! Olyan netre lenne szükségem Domino csomaghoz, mint volt anno a netpluszS csomag a Telekomnál. Ott 569 forintért volt 200 mega net, de amikor az elfogyott, korlátlan 32 kbit/sec net maradt ugyanúgy, ami nekem elég volt. Köszönöm!
-
SLYM
veterán
sziasztok, a pokemon go miatt szeretnék nagyobb mobilnet csomagot választani, mint amilyen a domino surf. tudnátok ajánlani valami jobbat, ami ár teljesítményben is jó? olyan 500 mb kellene kb egy hónapban. ezen kívül csak telefonálok a telefonnal, semmi SMS vagy MMS meg ilyenek. bármilyen szolgáltató érdekelne, nem csak a telenor. köszönöm!
-
SLYM
veterán
köszi. ahogy látom pannon praktikum kártyás csomagom van, amiért 41 forintért beszélek/perc mindenhova. asszem. ez jónak számít? amiket ott alatta felajánlott pl ezt a djuice reload basic csomagot nem találtam meg, hogy mennyibe kerülne 1 perc. nekem melyik lenne jó szerinted? mennyit lehet ezzel spórolni, úgyértem mennyibe kerül most kb egy kártyás telón 1 perc?
-
SLYM
veterán
hali. hogy tudom megnézni, hogy miéyen kártyás csomagba vagyok és annak milyen díjai vannak? illetve, hogy tudom ezt megváltoztatni ha esetleg szükséges? köszi
-
SLYM
veterán
ezek tényleg olyanok, mint amilyennek itt írják? úgy értem nincs semmi, csak megveszem aazt a kis pendrive-nak tűnő modemet és egyszer feltöltöm és kész?
lenne még egy fontos kérdésem. használok kábelnetet. emegy a net. rádugom ezt a mobilnetet. ez mennyi idő alatt lesz használható ilyen esetben? kell újraindítani a gépet? valaki akinek van lehetősége ezt kipróbálni légyszi csinálja meg nekem. köszi
van hasonló ajánlata a djuice-nak is. azt ismeritek?
-
SLYM
veterán
köszi. eddig kb 1 db 3000-es kártya 2 hónapig bírta nálam. szóval keveset használom a telóm. sosem küldök SMS-t, vagy MMS-t. csak telefonálok a mobilommal, semmi mást. hívok t-mobilos, pannonos meg vodafonos telókat is vegyesen, szinte bármilyen időpontban. hát ennyi lenne. tudom, hogy nekem kéne dönteni, de nagyon nem vagyok ebbe benne, semmit sem értek ehez. szóval tudnátok ajánlani egy nekem megfelelő csomagot? köszi
-
SLYM
veterán
hali. pannonos, kártyás telóm van. kb 6-7-8 éves csomagom van, amivel kb 80 forint 1 perc
. szóval csak a telókat cserélgettem. hallottam, hogy úgy is lehet olcsóbb csomagra váltani, hogy nem kell megváltoztatni a számomat, meg, hogy ezt itthon a telefonomon is meg tudom csinálni, csak fel kell hívjak valami számot. ezt hogy tudom megcsinálni? illetve milyen csomagot lenne célszerű választanom? melyik most a legjobb? SMS nem érdekel, csak a telefonálás. köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Last Epoch
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Óra topik
- iPhone topik
- Autós topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- További aktív témák...
- Campfire Audio Comet fülhallgató
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest