-
PROHARDVER!
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
club1
veterán
válasz
Mauddip #24898 üzenetére
Az EU-ba való belépésünk egyik hátránya a fogyasztói jogok megnyirbálása volt. Jelen pillanatban a szerviz jogszabályi kötelezettsége: Törekedniük kell a 15 napon belüli javításra.
Mi történik ha ez nem sikerül: Semmi, főleg ha bizonyítják, hogy törekedtek a 15 napon belüli javításra. Az aktuális szabályozás szerint a fogyasztó nem kapaszkodhat konkrét időpontokba, csak a vásárlástól számított 3 munkanapon belül maradt meg a cserejogosultság (az is csak akkor, ha a meghibásodás a rendeltetésszerű használatot akadályozza). -
Mauddip
aktív tag
Sziasztok,
olyan kérdésem lenne felétek, hogy garanciás javításra vittem be 3 hónapja vásárolt telefonomat (HTC Desire 500), konkrétan nem rezgett. Azt mondták, h 2-3 hét alatt megjön, viszont hétfőn volt 3 hete, h beadtam a készüléket, és nem kaptam cserekészüléket. Így sajnos a régi telefonommal bíbelődök (SE K800), és már jó lenne, ha végre visszakapnám, főleg mert hétvégén nagy szükségem lenne rá a navigáció miatt is.Szóval a lényeg, h van-e valamiféle olyan törvény, vagy ilyesmi (mert valamikor mintha olvastam volna ilyet), hogy első garanciáztatás alkalmával kérhetek azonnal egy másikat, a sajátom helyett?!
Van-e arra valami lehetőség, h ilyesmi kéréssel menjek be az üzletbe szerintetek?
A végső határidő pont hétvége után, hétfőn jár le egyébként.
Üdv -
razorka777
veterán
Üdv.
Anyámnak szombat éjjel lejárt a három hónap a feltöltés után.
Az SMS-ben azt írták, hogy aznap éjfélig töltse fel újra, ha használni akarja.
Ha most töltök rá 3000 forintot, akkor újra aktiválják a kártyát?
Vagy bukta? -
tomp
félisten
Linkeltem a február végi sajtóhírt amiben leírták, hogy heteken belül lesz csatornabővítés. Lassan májusnak is vége és még mindig semmi. Ha tudjátok, hogy a hír nem igaz, miért mondtátok azt?
Ezt! Ebben semmi sincs. Valami konkrétan szó szerint anyázik és az ott marad.
A jelenlegi csatorna kínálatért aminek a fele mosott(Filmbox csatornák), 2x 1490Ft-ot kérni vicc...csernak75
Akkor vezessük be mi ügyfelek a számlafizetésnél a "hamarosan befizetjük" szlogent. Fél év után pedig "ha lesz a befizetésről bővebb információm, jelzem önöknek" szöveget. Mindkettő ugyan az... -
-
tomp
félisten
Ha a fb oldalukon írok valamit a MyTV-ről, azonnal törlik. Szép...
Fáj az igazság, hogy 7hónapja semmi bővítés nélkül egy hulladék... -
darvinya
titán
válasz
KurtCobain #24887 üzenetére
Ha bemész a boltba és az árun 1500Ft van írva, meg veheted ingyen?
Amúgy van leírás:[link]
De itt a lényeg:
az 1. hónapban kedvezményes havidíjjal 190 Ft-ért!Tehát megrendelheted, mert van 200Ft-od a számládon.
-
KurtCobain
őstag
válasz
darvinya #24886 üzenetére
Ezt most nem teljesen értem.
Klikkem most járt le, 200+200Ft van a kártyán (csak a klikk miatt vettem). De a próba500 feltétele az hogy 1500Ft-tal töltsem fel a kártyát. Na ezt én nem szeretném, mert amúgy a kukában végzi a kártya.
A kérdésem tehát továbbra is az, hogy megkerülhető-e a rendszer? -
darvinya
titán
válasz
KurtCobain #24885 üzenetére
Ha ingyenes akkor nem kell, de ha nem akkor kell.
-
KurtCobain
őstag
Van valami trükk/kiskapu a próba 500 megrendelésére 1500 pénz feltöltése nélkül, vagy felejtsem el?
-
válasz
Ochocinco46 #24883 üzenetére
Akkor lehet a webshopban lesz. vagy csak bizonyos helyeken.
-
válasz
Ochocinco46 #24881 üzenetére
Samsung-okat preferálják... Kevés esélyt látok erre...
Beszélgettem az Alcatelesekkel a Veletech-en.. nem ugrálnak a szolgáltatók.. Kényelmesebb a Samu irány / profit..
-
Ochocinco46
aktív tag
Üdv,
van esély rá, hogy lesz a telenor kínálatában Alcatel Idol 2s? -
-
Ryder1
senior tag
válasz
Viktor0610 #24878 üzenetére
Köszi, közben rendeltem is vele egyet, sikerült.
Azért bíztam benne, hogy ez benne lesz a havidíjban.
-
-
Vki nem tudja ,hogy videken ,merre lehet kapni ezt a 300ft-os Telenor Simet?
Praktikum Net+Mini express vagy mi..,
-
Ryder1
senior tag
Sziasztok!
SMSPincér segítségével szeretnék pizzát rendelni, de nem egészen tiszta, hogy tudok-e. Smarttarifa 3-as csomagban vagyok.
"Feltételei: Számlás előfizetők esetében elérhető hitelkeret, és/vagy a szolgáltatás igénybevételéhez (a vásárlás kiegyenlítéséhez) elegendő univerzális egyenleg szükséges."Hitelkeretnél pedig ezt írják:
"Számlás előfizetéssel rendelkező ügyfeleink hitelkerete egyaránt lehetővé teszi a mobiltelefonon keresztül történő MobilVásárlás és emelt díjas szolgáltatások igénybevételét, ugyanolyan módon mintha univerzális egyenleg lenne. Számlás előfizetők akár egész hitelkeretüket felhasználhatják MobilVásárlás szolgáltatásra.A számlás hitelkeret összege a SIM-kártya aktiválásának időpontjától számítva:
0-6 hónapig 2 500 Ft
7. hónaptól 10 000 Ft"Smarttarifa 3 leírásában pedig ezt írják:
"A tarifacsomag havidíjának lebeszélhetősége nem vonatkozik ..., emelt díjas hívásokra és MobilVásárlásra."Akkor lehet, vagy nem?
-
andrás47
senior tag
Üdv !
Tudna valaki ajánlani valami olcsó havidíjas Telenor előfizetést , vagy flottát esetleg,
lényeg 3000 Ft alatt legyen és 5 db-ra kellene, lehetőleg egymást ingyenesen tudjuk hívni,
lehet egyéni vagy vállalkozói is, az sem baj ha egy kicsi net is jár hozzá.Köszönöm előre is.
-
stamas80
tag
válasz
BandiHUN #24862 üzenetére
Milyen telefonban használnád??
Mert bármennyire is azt írod, hogy 5V-os a sim, egyáltalán nem valószínű, hogy az!
A legelső teljes méretű sim-ek között voltak inkább 5V-osak. Azokban a telefonokben még 6V+ -os akkumlátorok voltak.
Az Xperia mini-d a 3,6Vos akksival nem hiszem hogy megnyikkanna az 5 Vos SIM-kártyával.De, nekem is például a Hongmi 1S-ben nem működik az új telenoros SIM, csak az egyik foglalatban.
-
Buldozer99
senior tag
Udv!
Mobil online flexi mennyire eri meg? Mennyire gyors? Sokat netezek telefonról(iphone) es szeretnek egy gyors es korlatlan netet hozza.
Koszonom elore is! -
OgKush
senior tag
válasz
darvinya #24870 üzenetére
Xda-rol szedtem, es masoknak nincs ilyen problemaja. Probaltam mar ez alapjan is beallitani de nem tortent semmi, wcdma only a preferaat halozat tipusa is. tegyem vissza a gyari rendszert, aztan probaljam meg ujratenni a romot?
-
OgKush
senior tag
\sziasztok!
Ace 2-re tettem custom rom-ot, ( cm) es most nincs mobilnet, APN-eknel megtalalom a pannon net-et, meg a telenor netet is, de nincsen halozat egyikkel sem. Mi lehet a problema? telefonalni, sms-t kuldeni lehet. -
BandiHUN
veterán
válasz
Merlini #24866 üzenetére
Visszajeleztek,hogy ingyen lesz,mert két év után ígyis-úgyis...
Ennyiből jó,hogy ha morognak a boltban,mutogathato a FB beszélgetést...
Egyébként emiatt jó dolog,hogy az FB-n is lehet kérdezni.Nem kell emailezni,várni holmi válaszra...semmi perc alatt emberi,"fiatalos" hangvételben le lehetett zavarni most is pl. egy elég "komplex" problémát.
Csak a bótos' se izéljen semmit,mert 16km-re az első Telenor pont,és csak az utazás is nyóccáz' pénz+ idő,nagyon remélem,hogy nem az lesz,hogy "majd küldünk kártyát",hanem telefonképesen,SAJÁT névre szóló holmival távozok.
Röhögnék,ha a régi karit letiltanák,és "majd küldjük az újat",de táncsak megvárható dolog ennyi. -
BandiHUN
veterán
Közben a Telenor is válaszolt facebookon(meglepetésre 10 percen belül),és ott is ezt mondták,annyit azért előre meg tudtam tenni,hogy ugye a Telenor Online rendszerében ÉN regisztráltam a kártyát,a levelezési címet átírtam a sajátomra,és végülis igazoláshoz ott van a vásárlás után igényelt ingyenes Telenor mail jelszava is,amit aktívan használok is 10 éve.
Szóval elvileg nem lesz gond.Mostmár csak az a kérdés,hogy a mikrósított,de egyébként működő SIM milyen "büntetőjogi" elbírálás alá esik...jó lenne free megúszni,de legalábbis nem az elvesztős tarifát perkálni.Bár kártyacserét eddig még sosem vettem igénybe,most se lenne gond,csakhát 5V-os...és mostmár a 3.3V-os SIM-eket viszik a telefonok. -
axioma
veterán
válasz
BandiHUN #24862 üzenetére
En apumnak inteztem ilyet flottaba lepes elott. Szerzodes volt, de azt hiszem az adoszam nem volt rajta (gondolta a fene, hogy a szokasos azonositok azert nem jok, mert ha telenor online-on regisztralsz a szammal, akkor egy csomo adatot latsz az eredeti szerzodorol). De azzal igy nem is foglalkoztak, viszont a novake altal emlitett eljarassal a nevemre irtak (igy volt egyszerubb), mindossze kulon kiemeltek hogy buntetojogi felelosseg alatt kell nyilatkoznod, hogy tenyleg teged illet a szam. Aztan a flottaban mar egyszeru volt, mert a tulaj a ceg lett, a szamlafiz nev/cim meg barmire atirathato.
-
BandiHUN
veterán
Sziasztok!
Lehetőleg konkrét tapasztalat alapján kellene segitség...
Adott egy Telenoros 10 éve meglevő kártyám.Úgy néz ki,hogy cserélni kellene micro sim-re...és nem a mérete miatt,az új telefonom nem látja,99% ilyen idősen,hogy 5V-os..
Namármost az Xperia Minim remekül megy vele vágás után is...
DE itt jön a dolog,hogy ezt a kártyát én 10 éve egy kollégám haverjától vettem...és az ő nevén van,neki telefon kellett,nekem egy kártya.Viszont előásni esélytelen nyilván,viszont a SIM cseréjéhez kellenek adatok,akkoris cumifélő,ha meglelem a 10 évvel ezelőtti szerződést...
Szóval mit lehet itt tenni?Nem előfizetős,hanem Praktikumos.
Előfordulhat,hogy akár szerződés nélkül a nevemre irják a kártyát?Hiszen használom,másik telefonban... -
tomp
félisten
Bővült a szolgáltató számlázás listája a Google Play Áruházban!
Érdekes, hogy anno a telenor milyen nagy hírrel harangozta be, hogy "Hamarosan" nálunk is lesz. Természetesen semmi nem lett belőle... Milyen meglepő...
Ezt a "Hamarosan" szöveget eljátszották márciusban is egy másik szolgáltatásnál. Ott sincs azóta semmi.
Jól csinálják! -
tomp
félisten
Esetleg meg volt az oka rá, hogy megreklamáld nem? pl. hiába 2évnél fiatalabbat cseréltettél de nem miattad hanem mert pl hibás volt.
Amikor engem húztak le pénzzel, csak a hatósággal együtt adták vissza.
Habár a februári szolgáltatási hibámnál a nem használt szolgáltatás díját szépen rányomták a számlámra extra díjakkal együtt de utólag felhívtak és jóváírták. Amikor nem ment a szolgáltatás folyamatosan megpróbáltak segíteni. Ha akartam valamit csak hívjam őket és rögtön adnak segítséget.
Adatkeret veszett oda. 30GB. Adtak folyamatosan 2GB-ot. Ha elfogyna, hívjam őket és adnak további adatot. Lehet, hogy csak azért segítettek ennyire mert képes vagyok akár az NMHH-ig is elmenni.
Habár ha normális cég lenne akkor nem hazudnának a szolgáltatásokkal nem?
pl. a próba csomagoknál keményen hirdetik, hogy próbáljuk ki az LTE hálózat adta sebességet. Nos a próba csomagok csak szimplán LTE hozzáférést adnak de nem emelik meg a sávszélességet...
A másik, hogy márciusban kiküldött egy "hamarosan bővül a kínálat sport, dokumentum csatornákkal" üzenetet a mytv alkalmazásban. Nos! Lövésük sincs, hogy mikor lesz bővítés. Egyáltalán lesz e valamikor laza 7hónappal az indulást követően... De hazudjunk, vágjunk jó pofát hátha sokan elhiszik.Kifogtál egy korrekt és rendes ügyintézőt! De sajnos felettük már nem olyan rendes emberek ülnek.
-
oszy
veterán
A Telenor ismét bebizonyította számomra, hogy a normális cégekhez tartozik! Megreklamáltam (szépen megfogalmazott levélben részletesen leírva minden), hogy szerintem nem volt igazságos a SIM kártya cserére elvett 3.825,- Ft. Következő számlámnál egyedileg jóváírják!
-
BlackSoft
addikt
válasz
Rigiboy #24852 üzenetére
Soha...
2-3 hétig szoptam velük. Bementem azt mondták rendeljem meg online. Hazamentem szar volt. Bementem, azt mondták akkor megrendelik ők nekem oda az üzletbe, majd hívnak. Nem hívtak. Bementem megint, nem rendeltek ők semmit, hívjam fel a 1220-at. Fél órát beszélek az automatával, végre valaki felveszi, ő nem tudja mivan, átirányít 38 felé. Nagy nehezen az lett a vége, hogy ha nem megy az online oldal, akkor szopás, kérjük próbálja meg később... Nem megy mái napig. Az egész egy bughalmaz.
-
Rigiboy
tag
Netes rendelés mikor fog normálisan működni?
-
-
-
-
Crucio
aktív tag
Már feltettem egy kérdést, talán senki sem látta, vagy idiótán fogalmaztam, úgyhogy újra nekifutok:
A telenornál van egy opció, név szerint a korlátlan böngészés. Arra lennék kíváncsi, hogy ezt a korlátlan böngészést a telenor vajon hogy állapítja meg? A 80-as porton folyó kommunikációt nem méri, igaz?
És ha ez igaz, akkor végülis a skype szintén korlátlanul használható, mivel hogy tud a 80-as porton kommunikálni. Pl telefonálásokra. -
Ha egy prepaid szám át van irányítva egy másikra, és a prepaid-ről elfogy az egyenleg, akkor az átirányítás is leáll? (mindkettő szám telenoros)
-
zichie
senior tag
Klikk csomag esetében hogy megy a lassítás, ha elfogy az adatmennyiség? Tegnap du. elhasználtam a 100 megabájtomat és kaptam sms-t a lassítás tényéről. Ezután még aznap mértem sebességet és a letöltésem 0,18 mbit/s, a feltöltésem pedig 0,14 mbit/s körüli volt. Ez jóval több, mint a 32 kbit/s. Most ma pár perce mértem ismét a sebességet: 5 mbit/s a letöltés és 0,35 mbit/s a feltöltés. A következő ciklus csak holnaptól lesz. A Telenor Online szerint 0 MB a még felhasználható adatmennyiségem, tehát ez még a lassított net.
-
club1
veterán
válasz
mckangi #24838 üzenetére
Részlet az ÁSZF Startra vonatkozó részéből:
"A tarifacsomagban foglalt adatforgalom kizárólag online APN-en keresztül vehető igénybe. A tarifacsomag igénybe vétele esetén internet alapú hanghívások nem kezdeményezhetők."
Ettől függetlenül Telenoréknál ex has alapján működnek a voip korlátozások, még sip klienst sem tartok kizártnak hogy működik. Természetesen nem írnék alá 2 évet erre a díjcsomagra ha a voipozásra szeretnék építeni, hiszen Telenorék bármikor dönthetnek úgy hogy teljes egészében megfelelnek a saját ÁSZF-nek... -
mckangi
senior tag
Sziasztok!
Most vennék egy új Start csomagot (előfizetést) , ezen korlátozva van a Voip?
(Nem a Viber, WhattsApp-ra,hanem a rendes Voip kliensre gondolok.) -
Bone123
HÁZIGAZDA
Hogyan lehet aktuális számla- és adatforgalomállást lekérdezni? Djuice Számlás 20 a csomagom, Telenor Online-ban regisztrálva vagyok, de az opciót nem látom. Korábbi adatforgalmaimat is visszanézném. Köszi.
-
BlackSoft
addikt
Jelentem a Telenor egy nagy rakás lóürülék
Miután a tetves oldaluk használhatatlan, mert egyik nap vannak árak, másik nap nincsenek, harmadik nap nem működik egy következő dolog, bemenve egy üzletükbe, és megrendelve a készüléket "a héten értesítünk" mondattal nyugodtan távozva, majd 1 hét múlva bemenvén azt hallani, hogy ilyen rendelés nem volt, elküldtem őket melegebb éghajlatra...
Vettem egy telefont kp-ra üzletben, és szarjanak sünt. T-Mobile-al viszont szép üzletet kötöttem, mint speciális ügyfél, még a Telenor felé minden tartozást is kifizettek, csak menjek át hozzájukEzt azoknak írom, akik itt próbáltak segíteni a készülékvásárlási problémámban...
-
KurtCobain
őstag
válasz
Viktor0610 #24833 üzenetére
Akkor jól gondoltam, köszönöm!
-
válasz
KurtCobain #24832 üzenetére
A felhasználhatóságban nincs megkötés, mehet hálózaton kívülre és belülre is.
A kapcsolási díj ésaz SMS a havidíjon felül számolódik. -
KurtCobain
őstag
Sziasztok!
Egy ideig nálunk lesz egy kártya, előfizus. Még egy régi 60 perc nevezetű csomag van rajta.
Találtam róla infót, de mivel nekem sosem volt előfizetésem, így nem igazán értek hozzá. 62. oldal (pdf, 2.8MB)
És mivel nálunk lesz, azért kihasználnák, hogy ne feleslegesen legyen fizetve.Szóval a kérdésem: ez a 60 perc hálózaton kívül is felhasználható? Kapcsolási díjat ha jól látom pluszba kell fizetni. SMS ugye nem számít bele?
Köszi! -
csernak75
senior tag
válasz
--HARDCORE-- #24829 üzenetére
Én is egész nap használtam, amúgy tényleg lehetne valami ilyen hogy hétvégén korlátlan legyen.
Monndjuk az én letöltéseim beleférnek az éjszakai 100gb-ba is.(azért múlt hónapban csak 8gb maradt)
A Terheléses teszt eredményei: (DC-HSPA, a mérés idelyére a gépen leállítottam a letőltéseket)
Tegnap reggel:
Délelőtt: (itt valami nagyon meghalt kb. fél órára)
Délután:
Ma reggel: (
)
Azért a hipernet előfizetőknek véletlenül
maradhatna még korlátlan vagy 2-3 hónapig.
-
Rigiboy
tag
Üdv!
Valaki rendelt mostanában online? Nexus 5-t akarok 12 hónapra részletre kezdőnek 0FT van írva de elvileg kell befizetni valamennyit a futárnak amit majd később levonnak a havidíjból hogy van ez nem tudja valaki?
Köszi
-
Crucio
aktív tag
Sziasztok!
Telenornál amikor azt írják, korlátlan böngészés, akkor azt úgy döntik el, hogy melyik porton folyik a kommunikáció, igaz? Tehát ha a skype pl 80-as portot használ, akkor nem fog belassulni a mobilnet, igaz?
-
csernak75
senior tag
válasz
KamuMazsola #24814 üzenetére
Azóta helyre rázódott, most kb. 1-1,2MB/s-al jön a torrent reggel viszont még 2,2-2,5MB/s-al jött! Azért érződik a terheltség! (DC-HSPA hálózat)
-
Szokenesz
senior tag
Kár, hogy a sebességkorlátot meghagyták, megnéztem volna mit tud a hálózat.
Folyamatosan töltök, fixen 880kb/s, onnan nem mozdul, tehát tartalék van benne bőven. -
--HARDCORE--
senior tag
válasz
aprokaroka87 #24810 üzenetére
A fenébe... azt hittem én leszek az első.. azért fél nap alatt megvan a 10giga...
16K-val pár napig eltartott volna...
-
aprokaroka87
nagyúr
Mobil Online 100mb teljesen korlátlan...
Csak néztem megint hogy kb 7.0 mbit/sec el jött le vmiRemélem elfelejtik hogy nem lassitják ma
-
atosan
veterán
Sziasztok,
A kártyásoknak is korlátlan? Tavaly vettük a lányomnak a kártyát, klikk biztosan nincs rajta, viszont ha jól emlékszem egy-két mega internet hozzáférés van, de ebben sem vagyok biztos. Így is érvényes a korlátlan net mára? -
Szokenesz
senior tag
Telenornál a Klikk is korlátlan ma, nem csak a hipernet.
-
-
axioma
veterán
válasz
Atti0925 #24804 üzenetére
1220 felhivasa nem segit? Nem vagyok biztos benne, de mintha egyszer klikk is ugy kerult volna egy tokilyen kartyankra (a mytv biztosan, de mintha klikk is lett volna). Ott is sms-fogadasi gondnak tunt, kozben az mar nem az sms technikanak szolt, hanem annak hogy nem fogadta arrol a szamrol a kozpont a parancsot tartalmazo uzenetet (pedig elvben kellett volna).
-
Atesz 666
aktív tag
válasz
KamuMazsola #24801 üzenetére
Üdv.
-Köszönöm a gyors választ,de miért ne kerülne be a kínálatba.?
-Eddig szinte az összes Z-s SONY bekerült..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest