-
PROHARDVER!
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
stamas80
tag
válasz
BandiHUN #24862 üzenetére
Milyen telefonban használnád??
Mert bármennyire is azt írod, hogy 5V-os a sim, egyáltalán nem valószínű, hogy az!
A legelső teljes méretű sim-ek között voltak inkább 5V-osak. Azokban a telefonokben még 6V+ -os akkumlátorok voltak.
Az Xperia mini-d a 3,6Vos akksival nem hiszem hogy megnyikkanna az 5 Vos SIM-kártyával.De, nekem is például a Hongmi 1S-ben nem működik az új telenoros SIM, csak az egyik foglalatban.
-
axioma
veterán
válasz
BandiHUN #24862 üzenetére
En apumnak inteztem ilyet flottaba lepes elott. Szerzodes volt, de azt hiszem az adoszam nem volt rajta (gondolta a fene, hogy a szokasos azonositok azert nem jok, mert ha telenor online-on regisztralsz a szammal, akkor egy csomo adatot latsz az eredeti szerzodorol). De azzal igy nem is foglalkoztak, viszont a novake altal emlitett eljarassal a nevemre irtak (igy volt egyszerubb), mindossze kulon kiemeltek hogy buntetojogi felelosseg alatt kell nyilatkoznod, hogy tenyleg teged illet a szam. Aztan a flottaban mar egyszeru volt, mert a tulaj a ceg lett, a szamlafiz nev/cim meg barmire atirathato.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest