Hirdetés
Aktív témák
-
freelanced
addikt
válasz #31757056 #44764 üzenetére
Valószínűleg, a rossz tapasztalatok miatt. Pedig mindig megnéztem, mit veszek mégis beütött párszor és ha volt már ilyen lehet, hogy tudjátok, összespórol rá az ember aztán pár nap múlva bamm, és oda a pénz meg a cucc is. Nem mondom, hogy ez lesz valamelyik használt gépnél sőt valószínűleg nem, de már csalódtam a használt (és drága) cuccokban, ezért ha tehetem kihagyom. Obi még belefér...
[ Szerkesztve ]
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
-
Real_Necro
veterán
válasz #31757056 #44966 üzenetére
Azért tengerközelben nagyon is hasznos tud lenni szerintem. Legalábbis kitobival elég sok hasznát vettem tavaly Caprin.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Darko
senior tag
-
-
imyourfriend
őstag
válasz #31757056 #44974 üzenetére
persze. viszont volt már nekem közgyűrűsorom ami nem elektronikus és akkor a keresőbe nézve hát nem volt valami szép az az f/22 ahova visszaugrott. egy 18-105 f/44 környékére ugrik -10Fé-vel? az már sötét kereső nekem. régebben nézegettem viszont 10,5mm-esre nem tudok feltenni, talán 35mm-esre. majd meglátom.
(#44977) A Zéé: semmit. mivel közgyűrűsor nem ugrasztotta be a rekeszt ezért felugrott f/22-re és az annyi mint -10 Fé. amennyivel elsötétíti az nd1000 a keresőt
[ Szerkesztve ]
-
eastsider
nagyúr
válasz #31757056 #45098 üzenetére
nekem slingshot van, és nem gond vele szerintem a gyors cserebere. pont e kettő között rágódtam
ha gyorsan kell cserélgetni akkor elöl/oldalt hagyom... ennél a másiknál kicsit zűrösebb ezt megoldanijah és kétszer még az elején nyitva hagytam a hátamon (ugye az oldalán nyílik), a váz a kezembe volt, de pár obi benn volt a táskába, de mégsem estek ki
[ Szerkesztve ]
-
Larry303
addikt
válasz #31757056 #45098 üzenetére
én speciel pont ezt használom 202 aw
d7k 16-85 --- 70-300---- 55 2,8 -----50 1,8
ez mind bent van , plusz a szűrők kártya stb apróság...nekem nagyon bejön, hogy csak megam elé fordítom és katt
obicserét meg nem értem, melyik táskával tudod teljesen kényelmesen megoldani, úgy hogy nem veszed le?Santiagain:
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/kocsisbalazs
-
eastsider
nagyúr
válasz #31757056 #45117 üzenetére
tényleg nem értem mi vele a gondod! vagyis na! nekem elég pörfikt valahogy. ha cserélek tényleg gyorsan megy. már több mint 1 éve használom, nagyon megszoktam
bár sejtem mi vele a gondod...
így át kell rendezni. mert alapból tényleg trágya az elrendezés és semmire nem jó az egész...[ Szerkesztve ]
-
sarasota123
aktív tag
válasz #31757056 #45508 üzenetére
D5100-ban szinten csak ez a lehetoseg van, egyebkent szerintetek ennek van a gyakorlatban ertelme? ugy ertem, ennek az alig egy masodperces varakozasnak, mert ahol szabadon allithato a felcsapas es exponalas kozotti ido az oke.
He scales the mountain because he's not afraid of it. He slays the dragon because he's not afraid of him. And he walks through hellfire because Broomhilda's worth it.
-
m3ss
veterán
válasz #31757056 #46555 üzenetére
igazad van, de ez a hasonlat sem teljesen ideillo..es kulonben is inkabb olvass vissza
ha dakarra akarok gepet venni, akkor olyantol kerek tanacsot, aki terepezik, van rutinja ilyen teren. ha versenyautot akarok palyara akkor a palyaversenyzo cimborammal fogok ertekezni errol inkabb. nem pista bacsitol kerek tanacsot, akinek mind2 van, de meg nem indult dakaron sem, raadasul versenypalyan sem jart...lehet tolem pistabacsi szerelo is, sajat bevallasu szakerto is, aki nagyon jol olvassa a koridoket a monitorrol...akkor sem erdekel hogy mit beszel. ezert erdekelnek a kepek. tolem magyarazhat jozsika, hogy ez a futomubeallitas nem jo erre a palyara, amig nem lattam versenyezni mintha meg sem szolalt volna.
aztan ha beszolna, hogy a masodik kanyarban bennehagytam valamit meg jol ki is rohognem, mert ugye a kutya nem latta meg versenyautoban ulni
de persze lehet csak en gondolkozok csak igy. tolem ajanlgathat X korvakut makrozni akkor is Y-ra fogok hallgatni, mert latom hogy o csinalta is, van tapasztalata. nyilvan nem ilyen fekete-feher a vilag, meg az en autos hasonlatom se 100%-os, de (sztem) van benne vmi...https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
m3ss
veterán
válasz #31757056 #46590 üzenetére
valoban nincs sok ertelme a hasonlatoknak, meg nem is teljesen passzolnak. kicsit elgurult...vki imyourfriend miatt poccen be, vki meg pista bacsi, jozsi bacsi miatt. evvan
megyek inkabb fotozni vmit, a heten meg nem sikerult kijutnom...https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
aleister
veterán
válasz #31757056 #46590 üzenetére
Ezzel nem is lenne gond, ha valaki valami speciális területre keres felszerelést (pl makrózás). De nem ez volt, hanem egy kezdő érdeklődött az első váza kapcsán, mindenféle extra igény nélkül. Az itt jelenlévők már ellőttek jópár ezer expót, hogy segíteni tudjanak egy olyan embernek, akinek viszont teljesen idegen még minden a dslr világában.
Ehhez nem kell a haladó képelős topicba képet posztolgatni."A legjobb az, ha kiderult, hogy nem tudja, hogy mit akar, akkor vegyen egy belepo-kozepkat/belepo gepet egy univerzalis kitobival, aztan fedezze fel onmagat,"
Pontosan ez történt: mindenki a D5100+18-105-öt javasolta, ami ideális a kezdőnek. Kivéve m3ss-t, aki valami régi, használt vázat pár obival (még azt is kinézem belőle, hogy ezek közül valamelyik fix lett volna), ráadásul úgy, hogy direkt kérte a kérdező, hogy új legyen.
Aztán amikor meg lett támadva az állítása, akkor meg ahelyett, hogy érvekkel megvédte volna, elkezdett tök más területen támadni.
Elegáns.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Freddy76
addikt
válasz #31757056 #46984 üzenetére
A d7000 af problémája nem létezik. A d600 szenzorkoszolódási problémája nem létezik.
A Nikon szerint.
Amikor vettem a d7000-ret elgondolkodtam a 60d-n (elég jó áron adták), de annak a rendszernek is megvan a maga gondja.
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
forceberg
veterán
válasz #31757056 #48183 üzenetére
Milyen konkrét problémára gondolsz?
Gondolj arra is, hogy a D300/s-t azok vették leginkább, akik nem kütyüznek, hanem tudják, hogy mire használják a gépet.
D7k-val meg olyanok is barátkoznak, akik nem fotóztak komolyabban soha.
Sokan sírnak, de nekem a D7k eddig mindig elvégezte a feladatát, sőt továbbmegyek, a D90 és a D200 is...(#48185) madgie: ha nem kell a jpg, akkor én normálon hagyom, mert talán az közelít leginkább a nyers raw-hoz.
[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
aleister
veterán
válasz #31757056 #48629 üzenetére
A szó, amit keresel mazochizmus.
Egyébiránt meg egyszer beállítják jól, és életed végéig lesz egy kitűnő üveged. Nem hiába hívják más tájakon a szegény ember L-es obijának.
A méregdrága meg relatív. A Kanikon megfelelője 500-600 körül mozog.
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
madgie
titán
válasz #31757056 #48629 üzenetére
Nekem eleve magas, hogy lehet a 21 században pontatlan, össze-vissza AF-fel együtt élni
TayRol: a tégla még hagyján, de bekúrnak 51 AF pontot középre, majd kitalálják ,hogy azon belül csak a legközépső 11-et használd, mert azzal talán kevesebbet megy félre. Nonszensz
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Külpolitika
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Ukrajnai háború
- Monitor hiba topik
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Nem rakétatempóban, de nőnek a notebook-eladások
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hiába Musk kritikája, az ausztrálok szerint megoldható a közösségi médiás tiltás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sikernek tűnik a Xiaomi első EV-je
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest