Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
törölt tag
Visszaolvastam, vettem a faradtsagot
Szerintem mindannyian mellenyultunk a hasonlatokkal, mert a fotozashoz egyik sem ertelmezheto ugy mintha ferretennenk oket es tenyleg a fotozasrol beszelnenk inkabb, szoval ebbol az aspektusbol vizsgalva, egyet kell ertsek veled. Ha mondjuk holnaptol el akarnek kezdeni en is makrozni, biztosan inkabb hozzad fordulnek tanacsert azugyben, hogy milyen felszerelest vegyek hozza, nem pedig valakihez aki meg nem is latott eloben makro objektivet.
Persze konnyebb egy olyan embernek tanacsot adni, aki konkretan tudja, hogy mi a celja, viszont annak aki idejon azzal, hogy gepet szeretne, meg hogy teljesen kezdo, annak tenyleg nem egyszeru segiteni abban, hogy mit vegyen. A legjobb az, ha kiderult, hogy nem tudja, hogy mit akar, akkor vegyen egy belepo-kozepkat/belepo gepet egy univerzalis kitobival, aztan fedezze fel onmagat, a kepessegeit, a kedvenc temait, vagy legrosszabb esetben jojjon ra arra, hogy ez az egesz nem neki valo, eladja az indulo cuccost, es vesz helyette mondjuk egy robogot, es elmegy motorozni
Aktív témák
- Canon EOS M50 MII MILC fényképezőgép + Canon EF-M 18-150 mm f/3,5-6,3 IS STM objektív eladó
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- ELADÓ - Nikon AF-S 50mm 1.8G objektív szép állapotban, dobozában (full frame & aps-c)
- Sigma 28-45mm F/1.8 DG DN (A) - L-Mount
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - Volta, Chesty, fejpánt, 3 akku (1.)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest