Hirdetés
- iPad topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen alaplapot vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen notebookot vegyek?
- Jöhet az új PlayStation kézikonzol?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- A hagyományos tápcsatlakozónál marad az új Arc VGA-család
Aktív témák
-
törölt tag
Visszaolvastam, vettem a faradtsagot Szerintem mindannyian mellenyultunk a hasonlatokkal, mert a fotozashoz egyik sem ertelmezheto ugy mintha ferretennenk oket es tenyleg a fotozasrol beszelnenk inkabb, szoval ebbol az aspektusbol vizsgalva, egyet kell ertsek veled. Ha mondjuk holnaptol el akarnek kezdeni en is makrozni, biztosan inkabb hozzad fordulnek tanacsert azugyben, hogy milyen felszerelest vegyek hozza, nem pedig valakihez aki meg nem is latott eloben makro objektivet.
Persze konnyebb egy olyan embernek tanacsot adni, aki konkretan tudja, hogy mi a celja, viszont annak aki idejon azzal, hogy gepet szeretne, meg hogy teljesen kezdo, annak tenyleg nem egyszeru segiteni abban, hogy mit vegyen. A legjobb az, ha kiderult, hogy nem tudja, hogy mit akar, akkor vegyen egy belepo-kozepkat/belepo gepet egy univerzalis kitobival, aztan fedezze fel onmagat, a kepessegeit, a kedvenc temait, vagy legrosszabb esetben jojjon ra arra, hogy ez az egesz nem neki valo, eladja az indulo cuccost, es vesz helyette mondjuk egy robogot, es elmegy motorozni
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Elicar V-HQ Macro MC 90mm/2.5 pengeéles 1:1 makro objektív Minolta MD csatlakozással Ritka darab!
- Sony A37 fényképezőgép + Tamron 70-300/4-5.6 AF Macro LD Di objektív
- Nikon SB5000 Csúcsvaku SB-5000 SB 5000 Vaku Most INGYEN POSTÁVAL 150.000Ft.-ért
- Canon RF 50mm 1.2 L (garancia)
- Canon EF 16-35 f4 L IS USM
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest