Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Acer notebook topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hővezető paszták
Aktív témák
-
Hitman74
csendes tag
Köszönöm a választ.
A vázon lévő tárcsa tökéletes, gondolom a legtágabb rekesszel kell felrakni, ahhoz, hogy a gépen tudjam állítani. Azért gondoltam, hogy a D és a G obik között csak ez a különség (rekeszállító gyürű), mert mást nem találtam. A mélységélesség nem gond, a fényerő és a képminőség a lényeg. A mostani kit objektív nem a fényerejéről híres, főleg nem 50mm-en. Az 1.8 sokszor jól jönne. Az analóg dolgot értem a mostanit is próbálgattam manuálban, de vagy lassú vagyok, vagy türelmetlen. Viszont az élességet visszajelzi a gép a D, G objektívekkel (ami CPU obi.), ami jó dolog, ezért nem szeretnék teljesen manuálisat, meg persze a fénymérés miatt. Azért gondoltam, hogy a végtelen állás jó lehet, mert tájképekhez pl. nem kellene állítgatni. De gondolom ez igaz is valamilyen szinten. Azt hiszem valahol kipróbálom majd és döntök, persze jobb lenne féláron használtan venni egyet, de eddig nem találtam sehol.
Aktív témák
- Sony WF-1000XM4 - ezúttal koppan az áll
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- Acer notebook topic
- LED világítás a lakásban
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Canon EOS 250D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel. (KEVÉS vagy 980 vagy 4200 expoval! )
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - Volta, Chesty, fejpánt, 3 akku (1.)
- Tamron 24MM F/2.8 DI III OSD Sony E
- Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 Is STM és Canon EF-S 18-135mm 1:3.5-5.6 Is objektívek
- Apple iPhone 7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 12400F / RTX 3070 ROG 8GB / 32GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Xiaomi 10W töltő nem használt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest