- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Intel platformon még idén jó lehet a SteamOS
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Micro Four Thirds
Új hozzászólás Aktív témák
-
fero02
nagyúr
válasz DJ WOKKY #8943 üzenetére
Nagy valószínűséggel a tápban van a baj, de nem kellene erőltetni a bekapcsolást, mert lehet nagyobb is a kár, mint ami most van vele.
VSZM: én inkább azt mondom, hogy vagy ugyanazt kapod vissza, vagy másik hasonló hibával küszködő darabot. Ragaszkodj másik márkához, ha nem, akkor vásárlók könyve és be kell írni a sztorit.
Milyen készülékek mentek mostanában tönkre?
Ha hálózati problémák lennének, akkor a szomszédban, másik utcában is sorra mennének tönkre a dolgok, az meg gondolom nem történt meg. 1-1 feszültség tüske, hálózati "lökés" simán elképzelhető (sajnos), ami 1-1 meghibásodásért felelős lehet (érzékenyebb kütyük, pl monitor, pc táp, dvd játékos, stb).
[ Szerkesztve ]
-
axlrose32
őstag
válasz DJ WOKKY #7212 üzenetére
Szia!
Én is kitartok a régi mellett, de naponta hallom a szervizünkben, miután közlöm a várható javítási költséget, hogy akkor "inkább veszünk újat", főleg dvd lejátszók esetében.
Na ezt megelőzendő mindig előre közlöm, hogy a javítási költség sokszor több mint a cucc piaci értéke.
Ha valakinek így is megéri, akkor felőlem is mehet a javítás.06703896891
-
FoLey-v
addikt
válasz DJ WOKKY #7174 üzenetére
hát hallod ez hihetetlen feltettem vga-hoz kapott eredeti drivert és müködik igaz,h nvidia vezérlőpultnál ezt csinálja,de a felbontás beállításnál nem és 1024x768 85hz-en megy semmi vibrálás ez hogy lehetséges? talán annyira régi a monitor,h a win 7 felsem ismeri? vagy a vga driver?
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB • Iphone 11 Pro Max 64GB •
-
FoLey-v
addikt
válasz DJ WOKKY #7174 üzenetére
Nemtudom most jelenleg ezt használom Fujitsu Siemens P15-1 LCD-t 1024x768/75 hz-en,de lehetséges az ok,h nembírja már ,de amikor mükődés közben kicseréltem a moncsit akkor 1600x1200-at is bírta olyan mintha semmi problémája nemlenne
Pontosan ilyen problémám van [link]
[ Szerkesztve ]
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB • Iphone 11 Pro Max 64GB •
-
FoLey-v
addikt
-
Xiol
csendes tag
válasz DJ WOKKY #7125 üzenetére
ez a pontos száma , de ha esetleg vki tudna egy ollyan oldalt mutatni ahol le van irva hogy mely monitorokban milyen lcd van beszerelve akkor kiválasztanám a monitor tipusát ez mevenném azt.
[ Szerkesztve ]
-
Xiol
csendes tag
válasz DJ WOKKY #7123 üzenetére
igazábol azt nem tudom hogy vajon hány fajta 21,5 ös lcd panel létezik
ha biztosan tudnám hogy az adott monitorban ilyan van ami nekem kell akkor megvenném azt
talán van valami szerviz amit tudsz ajánlani , egy szerviznek volt egx 80 ezres ajánlata de mondtam annyiért nem kell, -
Kvelstadt
veterán
válasz DJ WOKKY #7110 üzenetére
mármint a játéknak? még a régi crt monitoron 1024x768
az is megoldotta volna ha újratelepitem a játékot mert bead egy beálitás menüt játék előtt és ott belőhettem volna csak én úgy szedtem le előtte hogy mikor kérdezte megmaradjon e a save akkor igenre nyomtam amivel együtt minden más beálitást is megtartott azaz mikor visszaraktam nem lettem előrébb semmivel.."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Mordok
csendes tag
válasz DJ WOKKY #7064 üzenetére
Nem-nem sajna nem hagyja magát. Fogalmam sincs, hogy miért csinálja. Egyszer beindítottam a GTA IV-t akkor jó volt, kövire meg már ezt csinálta és nem kicsit idegesítő. Mert ha lenne egy 100 ezres kártyám nem érdekelne, bírna mindent full HD-n is,de sajna nem ez a helyzet..
-
mistixx
tag
-
szakacs1965
csendes tag
válasz DJ WOKKY #7029 üzenetére
Elvittem egy szerelőhöz,aki a Samsungnál dolgozik,de nem igazán vágta a témát,mert azt mondta,kimérte a kondikat és azok jók.Nem akarom,hogy kísérletezgessenek vele,mivel minden más jól működik.Úgy néz ki megoldódik a gond,kaptam egy üzenetet javítással kapcsolatban.
üdv:szaki.Küldj privátot,vagy emailt,azt előbb észreveszem.
-
-
vendingo
veterán
válasz DJ WOKKY #6981 üzenetére
VGA csatin keresztül megy, de csak azon a felbontáson, ami a notin is be van állítva.
A hdmi porton 1-2x-r sikerült behoznom valami képet, de nem volt nagy előrelépés.
Monitor nem volt még rákötve, de LCD tv már igen, és akkor ment minden rendesen.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
kaliber
aktív tag
válasz DJ WOKKY #6944 üzenetére
Hát a telefonban nem nagyon akart mást mondani örült, hogy náluk működött dvi-n innentől kezdve az én problémám, hogyan oldom meg. Vettem egy monitort 39K-ért és csak analógba tudom majd használni?
Miért jársz futni? Mert az élet rövid, a futástól kicsit hosszabbnak tűnik :)
-
kaliber
aktív tag
válasz DJ WOKKY #6942 üzenetére
Asus a kártya csatik: 1d-sub+1dvi+1HDMI
Amíg nálam volt megpróbáltam HDMI-vel is összekötni (a monitoron nincs HDMI így dvi átalakítóval lehetett csak) itt már a BIOS legalább látszott de a windows még így sem.
Úgy beszéltem az üzlettel, hogy had láthassam működés (dvi-n) közben a monitort, nem zárkóztak el tőle.
-
kaliber
aktív tag
válasz DJ WOKKY #6938 üzenetére
Két kábelt adtak egy d-sub és egy dvi kábelt (felülről a negyedik lábkiosztásu a dvi) a d-sub kábellel megy, de a dvi kábellel nem akar működni -még a BIOS sem látszik- és erről a vga kártyáról a régi monitorom működik dvi-n keresztül.
Vettem egy másik kábelt is hátha az a hiba -alulról a második- de azzal sincs kép plusz a régi monitorom dvi kábelével is megpróbáltam.Csak, hogy bonyolítsam egy kicsit:
A d-sub kábel lábkiosztása (mivel ezen a monitoron csak dvi csatlakozó van) felülről a harmadik az egyik oldalon a másikon pedig a legfelső.[ Szerkesztve ]
-
KingSize
tag
válasz DJ WOKKY #6930 üzenetére
Megnéztem, fehérnél háttérnél látszik leginkább, egy picivel világosabb mint a többi pixel, de nem nagyon venni észre, próbáltam ezt a nyomkodós módszert, de nem vált be, hagyjam így ahogy van
A cmabrigde-i etegyemen kéüszlt eikgy tnuamálny aítllsáa sznreit a szvkaaon bleül nincs jlneestőgée annak mkénit rdeeözndenk el a btűek: eyeüdl az a fntoos, hgoy az eslő és az uolstó betű a hlyéen lygeen; ha a tböbrie a lgnoeyabb özeássivsazsg a jleezmlő, a sövzeg aokkr is tleejs mrtébéekn ovasalthó
-
RGN253
csendes tag
válasz DJ WOKKY #6894 üzenetére
A kártyára ezt írja: Mobile Intel 4 Series Express Chipset Family, engedi is a vga-val elérhető maximális felbontást, csak vibrál, minden felbontáson sajnos. Hz-el nem variáltam, 60on kívül nem is kínált más opciót.
Pc-t úgy néz ki hétfőn megyek rendelni, a környéken kb. minden ismerősömnek notebookja van :S, így gondolom némi átfutási idővel leghamarabb kb egy hét múlva tudom csak pc-re kötni, ami elég idegesítő. Ha addig így használom azzal árthatok a monitornak? -
gban
veterán
válasz DJ WOKKY #6864 üzenetére
Értem.
Akkor nem szedem szét, csak ha nagyon ráérek egyszer és unatkozom
Teljesen fixen jelen van a 2 csík, közte kb. 2 pixeloszlop meg jó.
Régebben olvastam emlékeim szerint, hogy a panel szélén lehet ilyenkor kontakthiba, ahol "bemegy" a vékony kábelezés meg az infó, nyomkodtam is alul meg fölül a burkolatot, de semmi változás.
Igazából az a bajom a szétszedetten - bekapcsoltan hibakereséssel, hogy semmi kedvem belefutni a világítás nagyfeszébe, meg amúgy sem egyszerű hátul nyomkodni, elöl meg nézni kontakthiba után kutatva.
Külső tápos (ami nincs meg, de fabrikáltam egy molexes megoldást, így a pc-ból kapja az áramot), így szerencsére a 220-tól nem kell tartani, ez mondjuk mindenképp pozitív.Postázást nem vállalok.
-
Zoli83
tag
válasz DJ WOKKY #6842 üzenetére
Már küldtem nekik e-mailt, de félek ki fognak nevetni ezzel a hibával. Amúgy ez volt az utolsó ilyen monitorjuk és ahogy néztem a honlapjukat garanciálisan csak úgy tudnának valamit kezdeni vele, ha beviszem a monitort, amit sajna nem nagyon tudok kivitelezni, mert miskolci vagyok, a bolt pedig pesti.
-
Frohman
csendes tag
válasz DJ WOKKY #6829 üzenetére
A D-SUB out of range hiba alapvetően azt jelenti, hogy olyan frekvenciát akarok "használtatni" a képernyővel, ami nem megfelelő neki, "meghaladja a képességeit". Ez nem is lenne gond, a régi CRT-nél aláírtam, hogy ez benne van a pakliban. De egy vadiúj LED monitornál már érdekesnek találom. A gyári információkban az áll, hogy az ajánlott konfiguráció 1920*1080@60Hz. És ezen a konfigon futtatom. A VGA-m pedig bírja, bírnia kell, szintén támogatja ezt a felbontást.
Ami pedig a legzavarbaejtőbb, hogy nem is játék közben fagy ki leginkább, hanem egyszerű feladatok során.Tehát hogy válaszoljak a kérdésre: igen, állítottam a frekvencián. Valaki másnak valami ötlete?
Where you expect us to go when the bombs fall?
-
kaliber
aktív tag
válasz DJ WOKKY #6795 üzenetére
Arra gondolsz, hogy reklámozok, de jó lenne, sokkal kevesebbe kerülne mint egy feleslegesen megvett videokártya vagy monitor javitási költség vagy egy új monitor csak ezt a nyüves gépet szeretném használni már két hete ezzel a hibával szenvedek.
-
wutuka
aktív tag
válasz DJ WOKKY #6781 üzenetére
Nem tudom,már semmit sem értek.
Most úgy megy kifogástalanul,hogy a VGA kártyába van kötve a HDMI.Filmek mennek onnan a TV-re,az alaplapi DVI csati meg a monitorral van összekötve.
A gondok akkor vannak,ha mindent az alaplapról akarnék csinálni,mert úgy lenne igazán értelme a z68 chipsetnek...Lionel Messi : The Best !
-
-
wutuka
aktív tag
válasz DJ WOKKY #6776 üzenetére
A catalystban hogy lehetne átállítani,hogy a monitor legyen az 1 kijelző? Alapértelmezett természetesen a monitor,de 2 számmal...Egyszerűen nem tudom átállítani.
Ha bekapcsolom a gépet nincs kép sehol.Ha a moncsit ki és bekapcsolom,akkor sincs változás,csak ha a monitorkábelt kihúzom,és visszadugom.
Catalyst drivert már az útolsó hármat is kipróbáltam,eredmény nélkül.
Intel vga driver 1 van,abból nincs választék.De ő helyesen választja ki a megjelenítőket.Ha ő a monitort 1-nek veszi a Panasonicot meg 2-nek,akkor mi a fasznak választja fordítva ki a catalyst??? Hova lehetne ezzel a jelenséggel fordulni tanácsért???Lionel Messi : The Best !
-
wutuka
aktív tag
válasz DJ WOKKY #6765 üzenetére
Amikor újraindul a gép,sajnos egyik helyen sincs kép...Hallom,hogy a win7 feláll,de kép nincs.Ha kihúzom egy pillanatra a moncsiból a kábelt,visszarakva megjön a kép.Azt nem értem,hogy mi a fene játszódik le ilyenkor?
A két drivernél a Catalyst-ra,és az Intel Driverére gondolsz ugye?
A probléma ott van,hogy a catalyst a monitort 2-nek azonosítja a pana TV-t meg 1-esnek
az Intel VGA driver meg szerintem helyesen pont fordítva.
A Catalyst controll centerben sehogysem megy az,hogy mint az Intel driver esetében az 1 számú a monitor legyen.Van ötleted? Ha zbben valaki segít ötlettel áldani fogom a nevét!
Kiterjesztett mód van természetesen.Lionel Messi : The Best !
-
addikt
válasz DJ WOKKY #6765 üzenetére
Mikor jön elő ez a hiba ? Terhelés alatt, értem ezt játék pl, vagy terhelés nélkül is.
Mint ahogy írtam, akkor jön elő, mikor feketéből ismét színesbe kerül a kép. Terheléstől teljesen független. Érdekes módon ugyan ez el is tünteti, gondolom ekkor korrigálja valami.
Nem olyan hiba ez, ami garanciáztatást jelentene nekem, de azért zavaró, mert régebben nem csinálta, és tudni szeretném, hogy mégis mi okozza...
-
Whaazzup
senior tag
válasz DJ WOKKY #6752 üzenetére
Szia.A relé kattog mivel más nem add ilyen hangot.A kattogás azt jelenti hogy indítani akar a táp,két dolog is lehet kevés a kakao ezért kattog a primer oldal át kell nézni,kondi,dióda.vagy a second oldalon zárlatos valami legtöbbször a sorvég táp tranzistor a ludas átvezet,de lehet sortrafo is.ami nagyon leterheli a tápot ezért letilt.ÜDV.
-
$p@rr0w
őstag
válasz DJ WOKKY #6754 üzenetére
Pár hónapja már volt javítva, kiégett a nyák a tápcsatlakozó forrasztásánál, a helyére pedig egy darabka drót lett beforrasztva, nem én csináltam, eddig jól is ment, most megnéztem, nekem nem tűnik úgy hogy elengedte volna vagy ilyesmi, nem tudom lehet-e köze hozzá. Illetve a nyákon van több helyen is kifolyva kissé ragacsos folyadék, régebben vki mondta h mi az de elfelejtettem, azt hiszem forrasztó gyantra talán? Az gond lehet?
Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
Ry0K3N
senior tag
-
nyxor
aktív tag
válasz DJ WOKKY #6707 üzenetére
Eléggé elszomorítottak, lehet hogy nem lesz meg az áhított P2370HD. Annyit mondtak, hogy a csereutalvány elsősorban cserére szolgál, szóval ezt elküldik a Samsungnak, akiknek ha van ugyanilyen monitorjuk, akkor küldenek egyet, vagy ha nincs, akkor visszakapom a pénzem. Remélem az utóbbi lesz, mert már régóta tervezek venni egy full hd monitort, és nem kéne mégegyszer ugyanilyen, amit 3 évig bámultam, és szépen tönkre is ment. Mennyi az esély arra egy 4 éves modellnél (aminek már a javítása se gazdaságos), hogy nincs már belőle a Samsungnak?
[ Szerkesztve ]
LG G2
-
jozsi252
veterán
válasz DJ WOKKY #6702 üzenetére
Az az igazság hogy most aug 24-én lesz 2 éves. És nemtudom hogy 2 vagy 3 év gari van-e rá, ezekre, mert ipon oldalán 3 év van írva, illetve garilevelen meg az hogy alap 12 hó, és ezen felül +12 +24 hó szóval akkor nemtudom eldönteni hogy 2 v 3. De én hozzányúlni semmiképp se akarok, viszont ha csak 2 év van rá akkor beis jelentem, de ha 3 akkor még tudom húzni ezt a hibát valameddig.
iPhone 16 Pro Max
-
Hunork
veterán
válasz DJ WOKKY #6688 üzenetére
Szia!
Asus VW193D. Most persze melózok, mást nem tudok mondani, ajnos.
Illetve egyet igen: kezemben a GTX550 felhasználói kézikönyve, és aszerint alapból nem támogatja az említett felbontást. Ez azért vicces.
Az 1360x768 után egyből az 1600x900 és 1024 jön.Összességében ahogy nézem, a 16:10-es méreteket egyáltalán nem kedveli...
Amúgy tökéletes a kártya, rommá verte az előzőt...
Az 1280x960 sem olyan vésze, végül is ebben játszok a legtöbb játékkal, ha max-ra állítom a grafikát, csak a Win7, az asztal, az hiányzik nagyon 1440-ben...
Remélem, tudtam segíteni adatokkal!
Üdv!"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
-
BiGg DoGg
csendes tag
válasz DJ WOKKY #6658 üzenetére
Igen, CRT. Akkor lehet csere lesz a vege, mert ezzel mar alig lehet birni, egy filmnel kell meresszem a szemem, ha latni is akarok valamit
Es nincs mi zavarja. NA akkor errol ennyit
Kosz!
Samsung B2100 Xplorer + 2 GB MicroSD >>>> HTC Windows Phone 8X >>>> Xiaomi Mi Max 2 >>>> ASUS ROG Phone III Strix Edition
-
Revolit
senior tag
válasz DJ WOKKY #6648 üzenetére
Igen, sejtettem Kezd elegem lenni, hogy mostanság minden elromlik... még ha ez speciel garanciális is...
Egyébként a mobilom a monitor előtt volt, kb pont azon a tájékon ahol előjött a hiba, lehetséges lenne hogy bármi köze van a dologhoz (Motorola Defy)
Mindenesetre nehezen tudom elképzelni, de remélem nem valami extra sugárzó darabot kaptam Pont nemrég láttam egy videót, hogy 4 mobil közé raktak egy kukorica darabot, megcsörgették mind a 4 mobilt, és lett pattogatott kukorica.... -
-
lanw
aktív tag
válasz DJ WOKKY #6575 üzenetére
a monitoron két kimenet van ! Mindkettőt próbáltam ugyanaz az a szitu ....már videókártya csere is megvolt , és a probléma fent áll ....azért cseréltem kábelt ,mert egyből arra gyanakodtam...de az újjal is ua. a jelenség...Én már csak arra tudok tippelni , hogy a monitornál nem stimmel vmi 100% -ban.
To be or not To be
-
Harti
senior tag
válasz DJ WOKKY #6571 üzenetére
Minden felbontásban látom ezt, igazából nem is csíknak mondanám hanem ilyen hálósodásnak. Most, h nézegetem közelről, az egész ilyen egy bizonyos szögből. Minél fentebbről nézem, annál jobban látszik ez a csíkozódás, minél jobban aláhajolok, eltűnik. Volt már egy pár monitorom de még ilyet nem láttam...
Cseréltem tápkábelt is, de ugyanaz. Ez lehet kábelhiba? Más ötletem nincs. :S
-
beci43
senior tag
válasz DJ WOKKY #6563 üzenetére
Igen Nvidia,az ASUS nem mellékel semmilyen drivert a monitoraihoz,sajnos.Egyébként gyönyörű képe van.
Érdekes hogy a Catalystban alapból benne van a hőmérséklet beállítás,az nvidia erre nem ad.
Hardveres beállítás viszont nekem drága.Miért adjak még ki huszon-harmincezer Ft-ot,csak azért hogy be tudjam állítani,így sem volt olcsó mulatság.
Ha esetleg tudsz vmilyen progit,azt nagyon szívesen venném.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Okos Otthon / Smart Home
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diablo IV
- Hogwarts Legacy teszt
- Intel platformon még idén jó lehet a SteamOS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest