- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- Intel platformon még idén jó lehet a SteamOS
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Gaming notebook topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Amazon Fire TV stick/box
- Webkamera topic
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baryka007
őstag
válasz Superhun #7267 üzenetére
A Windowsnál sikerült rá erőltetni ha a Catalystbe tiltottam az EDID módot ( az edid mód az amikor a monitor tulajdonságai alapján állítja be a max felbontást ) nah szal azt kikapcsoltam és felment 1680x1050 re de játékon belül csak 1600x1200 at enged :S de azt hangsúlyozom még egyszer hogy NEM TALÁLTAM win7 re ilyen monitor drivert már két millió driver scannerrel próbálkoztam meg töltöttem le vistásat 32 biteset és azt sem engedi felrakni még xp-set is próbáltam 32 64 biteset is de egyiket sem engedi... :S
[ Szerkesztve ]
-
DJ WOKKY
addikt
válasz Superhun #6764 üzenetére
értem.
Mikor jön elő ez a hiba ? Terhelés alatt, értem ezt játék pl, vagy terhelés nélkül is.wutuka: az alaplapra kötve, ha nincs képed a monitoron, akkor a TV-n van ??? Vagy azon sincs ?
Mind a két drivernél használod azt a lehetőséget, hogy a megjelenítő 1.(monitor) illetve 2. (tv)-t használod ? Vagy csak kép- a képben megy át a jel ??[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- Intel platformon még idén jó lehet a SteamOS
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Spórolós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Microsoft Excel topic
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- NEC MultiSync EA271Q 2560x1440 monitorok több db 2K/QHD állítható magasság HDMI, PIVOT, USB-C!
- több db DELL P2421 vékony kávás full HD 1920x1200 IPS LED monitor HDMI, állítható magasság PIVOT is!
- DELL P2319H - 1 év gari - több db - 23" 1920x1080 full HD IPS panel állítható magasság HDMI, PIVOT
- LG 27MP60GP-B Monitor, IPS, 27", Full HD,
- HP EliteDisplay E273m, usb-c, webkamerás monitor
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest