Új hozzászólás Aktív témák
-
FoLey-v
addikt
válasz
sz.balazs.95 #15518 üzenetére
Örülök csak még egy jó darabig működjön a lényegje.
fero02 Igen tudjuk,azért nem fújt rá olyan spréével,de most könnyebben tudom nyomkodni a gombokat,mint előtte.
-
FoLey-v
addikt
válasz
sz.balazs.95 #15495 üzenetére
Remélem nem nagy kár.Esetleg megpróbáljuk szétszedni nem barmolva és megnézetni,ha nem akkor valakihez elvisszük a szakihoz.
Köszönöm! -
FoLey-v
addikt
válasz
sz.balazs.95 #15493 üzenetére
9 hónapja lett véve innen a PH!-n és ezalatt csak 2x nyomtam meg a többi gombot a power gombot mindig használtam,ma elkezdtem nyomkodni,hogy meg nézzem a beállításokat és egyszerűen fogta magát és többet nem reagált.Ha valaki erősen meg nyomja a gombot attól is lehet?
-
FoLey-v
addikt
Üdv!
Lenne egy problémám a monitorommal ASUS VW195U-mal,nem rég fogta magát és jobbról balra 3 gomb kattan az utolsó 2 meg nem és ki sem tudom kapcsolni,se nem tudom előhozni a menüt,de működik csak a 2 gomb nem jó,mi lehet a probléma,orvosolható?
-
FoLey-v
addikt
Üdv!
A következő problémám azlenne,hogy most van Medion 1772 xe monitorom és a régi nvidia driverre 163.xxx-el(VGA-hoz kapott driver cd) 1152x864 75hz-en tudott menni most a legfrisebb driverrel ezen a felbontáson csak max 60hz-en tud menni ami max 1024x768-ban meg 85hz-en tud miért van ez? -
FoLey-v
addikt
Nah még1 CRT monitor toppant be hozzám és az Medion 1772e,de csak 1024x768-at 85hz-en bírja sztetek fiatalabb a Belinea 10 70 65-nél?
-
FoLey-v
addikt
Nah egy utcsoo kérdés lenne,h a Belinea 10 70 65-ös monitornál,h ha 1280x1024-nál nagyobbra állítom akkor a kép összeszűkűl nem igazódik ki rendesen ez miért van van olyan progi amivel orvosolná a problémát?
-
FoLey-v
addikt
válasz
DJ WOKKY #7174 üzenetére
hát hallod ez hihetetlen feltettem vga-hoz kapott eredeti drivert és müködik igaz,h nvidia vezérlőpultnál ezt csinálja,de a felbontás beállításnál nem és 1024x768 85hz-en megy semmi vibrálás ez hogy lehetséges? talán annyira régi a monitor,h a win 7 felsem ismeri? vagy a vga driver?
-
FoLey-v
addikt
-
FoLey-v
addikt
Hali!
Van egy Belinea 10 70 65-ös moncsim,igaz,h régi,de tökéletes állapotban meg minden fasza tetszik csak az lenne a baj,h bios boot alatt van kép win 7 logo után a monitor fogja magát és lekapcsol(narancsárga fény) és sehogyan nemtudok mit kezdeni vele ha leszedem a drivert akk nemcsinálja,de ha felteszem akk igen.
Felbontással próbálkoztam már a legkisebbel is,de ugyanazz az eredmény másik driverrel nem próbálkoztam csak a legfrisebbel valaki tudja,h mit tudok vele kezdeni?Update: Amikor gép megy akkor úgy cserélem ki a monitort és úgy megy,de ha beállításnál rákattintok az észlelés gombra akkor kikapcsolódik.
Oprendszer: Windows 7 Home Premium SP1 32 bit
VGA: PNY Geforce 7300GT 512MB AGP
Driver: NVIDIA Forceware 280.26
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (LS27C902PAUXDU) 5K SMART PRÉMIUM PC-GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG( LS32A600NWUXEN) 32" QUAD HD GAMER MONITOR ! AKCIÓ%
- MSI: Optix AG321COR. 2k
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- SAMSUNG (LS27BG650EUXEN) QUAD HD 240HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest