Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Ismerősnél van egy régi 19"-os Samsung LED monitor, pontos típusát sajnos nem tudom. Azt csinálja, hogy 4-5 óra használat után elmegy a kép, utána sehogy sem lehet életet lehelni bele, de érdekes módon a következő reggel már újra ad képet, de szintén csak pár óráig bírja. Mi lehet a gondja? Túlmelegedne benne valami? Másik monitorral probléma nélkül megy a számítógép, tehát nem a videokártya a ludas.
Előre is köszönök minden választ az ismerősöm nevében is!
-
válasz
petrelli86 #7273 üzenetére
4 hsz-sal feljebb egy hasonló problémára találtak megoldást.
-
válasz
DJ WOKKY #6765 üzenetére
Mikor jön elő ez a hiba ? Terhelés alatt, értem ezt játék pl, vagy terhelés nélkül is.
Mint ahogy írtam, akkor jön elő, mikor feketéből ismét színesbe kerül a kép. Terheléstől teljesen független. Érdekes módon ugyan ez el is tünteti, gondolom ekkor korrigálja valami.
Nem olyan hiba ez, ami garanciáztatást jelentene nekem, de azért zavaró, mert régebben nem csinálta, és tudni szeretném, hogy mégis mi okozza...
-
Kérdés:
Az miért van, hogy néha besárgul a laptopom kijelzője? Régebben nem csinálta. Akkor szokott néha előjönni, ha egy ideig teljesen fekete a kép (mondjuk kikapcsoltam a kijelzőt, vagy pl. belépek egy játékba), de ugyanez a szituáció el is tünteti (ha újra ki-be kapcsolom a kijelzőt, eltűnik, vagy játéknál egy ALT+TAB segít). Windows alatt az is eltünteti, ha változtatok a színbeállításokon a VGA vezérlőpultjában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óvodások homokozója
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mini-ITX
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Építő/felújító topik
- Villanyszerelés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest