- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AI a játékokban és azon túl
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- SONY LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Sziasztok!
Ismerősnél van egy régi 19"-os Samsung LED monitor, pontos típusát sajnos nem tudom. Azt csinálja, hogy 4-5 óra használat után elmegy a kép, utána sehogy sem lehet életet lehelni bele, de érdekes módon a következő reggel már újra ad képet, de szintén csak pár óráig bírja. Mi lehet a gondja? Túlmelegedne benne valami? Másik monitorral probléma nélkül megy a számítógép, tehát nem a videokártya a ludas.
Előre is köszönök minden választ az ismerősöm nevében is!
-
addikt
válasz petrelli86 #7273 üzenetére
4 hsz-sal feljebb egy hasonló problémára találtak megoldást.
-
addikt
válasz DJ WOKKY #6765 üzenetére
Mikor jön elő ez a hiba ? Terhelés alatt, értem ezt játék pl, vagy terhelés nélkül is.
Mint ahogy írtam, akkor jön elő, mikor feketéből ismét színesbe kerül a kép. Terheléstől teljesen független. Érdekes módon ugyan ez el is tünteti, gondolom ekkor korrigálja valami.
Nem olyan hiba ez, ami garanciáztatást jelentene nekem, de azért zavaró, mert régebben nem csinálta, és tudni szeretném, hogy mégis mi okozza...
-
addikt
Kérdés:
Az miért van, hogy néha besárgul a laptopom kijelzője? Régebben nem csinálta. Akkor szokott néha előjönni, ha egy ideig teljesen fekete a kép (mondjuk kikapcsoltam a kijelzőt, vagy pl. belépek egy játékba), de ugyanez a szituáció el is tünteti (ha újra ki-be kapcsolom a kijelzőt, eltűnik, vagy játéknál egy ALT+TAB segít). Windows alatt az is eltünteti, ha változtatok a színbeállításokon a VGA vezérlőpultjában.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- nVidia tulajok OFF topikja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Microsoft Excel topic
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Óvodások homokozója
- BMW topik
- További aktív témák...
- több db DELL P2421 vékony kávás full HD 1920x1200 IPS LED monitor HDMI, állítható magasság PIVOT is!
- DELL P2319H - 1 év gari - több db - 23" 1920x1080 full HD IPS panel állítható magasság HDMI, PIVOT
- LG 27MP60GP-B Monitor, IPS, 27", Full HD,
- HP EliteDisplay E273m, usb-c, webkamerás monitor
- Philips 221V8 Monitor tökéletes állapotban
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest