- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A 70 milliárd paraméteres DeepSeek R1 LLM-et is lokálisan futtatná az AMD
- AI a játékokban és azon túl
- SSD kibeszélő
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- Intel platformon még idén jó lehet a SteamOS
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
LyonnaisFan1
őstag
én is erre gondolok.
öreg jószág ez,de sose volt vele semmi gond.
a CRT-k mindig megbízható gépek voltak,de lehet hogy a 6-7 év a vég.
majd elkérem tesómtól majd az LCD monitort és ha azon minden jó akkor a monitorral lesz a baj.
addig használom,csak picit korlátozotabban
azért köszi,bízom benne hogy megoldódik az ügy!
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
stormy8906
tag
Az a baj.hogy a menüben nem találok tuner beállítást,nem tudom,hogy lehet feloldani. Digi kábel tv van nálunk mezei antennakábellel. Bementem hozzájuk, azt mondták ha DVB-T van benne akkor csak szobaantennával szabad hozzáférésűt lehet nézni ha van DVB-C is akkor mennie kell. lehet,hogy szükség van digi smart kártyára is?
-
albatross
csendes tag
Sajna kiderült, hogy a videókártya ventillátor ment gajra.Most átdugtam az alaplapira így megy(bár tuti, hogy valami vírust is bekaptam mert döglődik a windows, winlogon problémákat írogat, de ezt majd kifejtem egy másik fórumban ha nem sikerül megoldanom)!
Mindenesetre, kösz a választ!
-
csikost
csendes tag
kösz a választ. Laptoppal továbbra is "hatósugaron kívül", most a betöltés alatt is. (1280x800, 60 Hz) Holnap visszateszem a régi monitort a pc-re, és megnézem a beállításokat. Egyébként ma este kétszer elindult pc-n, linux op rendszerrel, akkor 900x600 60 Hz beállítással, de újraindításkor megint előjött a szokott probléma.
-
zsolthee
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Asszociációs játék. :)
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Gran Turismo
- A 70 milliárd paraméteres DeepSeek R1 LLM-et is lokálisan futtatná az AMD
- AI a játékokban és azon túl
- CSR Racing 2
- További aktív témák...
- Acer Nitro ED320QR Full HD Ívelt 180HZ monitor
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7 32 QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Alienware AW3420DW dobozában, gyári tartozékaival
- Asus ROG Swift PG27AQDM OLED Gaming Monitor! QHD / 240Hz / 0.03ms / G-Sync
- SAMSUNG (LS49CG950SUXEN) 49" 240HZ OLED GAMER ! AKCIÓ
- NEC MultiSync EA271Q 2560x1440 monitorok több db 2K/QHD állítható magasság HDMI, PIVOT, USB-C!
- több db DELL P2421 vékony kávás full HD 1920x1200 IPS LED monitor HDMI, állítható magasság PIVOT is!
- DELL P2319H - 1 év gari - több db - 23" 1920x1080 full HD IPS panel állítható magasság HDMI, PIVOT
- LG 27MP60GP-B Monitor, IPS, 27", Full HD,
- HP EliteDisplay E273m, usb-c, webkamerás monitor
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest