- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Meghallgattuk az egymillió dolláros, magyar fejlesztésű high-end audiorendszert
Új hozzászólás Aktív témák
-
Commo Dóra
újonc
Szép délutánt mindenkinek!
Van egy ősöreg Commodore CRT monitorom, 1802-es típus, a C64-emhez.
Kellett már egyszer-kétszer javítani az elmúlt huszonegynehány év során, egy donornak hála fel is lett frissítve, de most elég érdekes hibát produkált.
Múlt héten otthagytam egy program futtatása közepén, majd hirtelen arra lettem figyelmes, a másik szobából, hogy megszűnt a hang - rápillantottam a monitorra - se kép, se hang, és még a kapcsoló ledjéből is kihúnyt a láng.
Néhány próbálkozás, majd áramtalanítás pár órán keresztül.
Úgy gondoltam, hogy lesz, ami lesz, újra üzembe helyezem - és bekapcsolt! Hibának, pillanatnyi kómának jele, tünete, utózöngéje nem volt - megnyugodtam, így - bár mérsékelten - de használgattam a gépet az utóbbi napokban pár órán keresztül.
Viszont a mai nap a nyakamba zúdult egy dézsa vű, hiszen újra megtörtént az eset. Cifrábbnál cifrább káromkodások, majd megpróbáltam a múltkor bevált módszert - nem jártam sikerrel.
Valószínűleg szervíz lesz a vége, de egy kérdés: szerintetek mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Viccrovat
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Suzuki topik
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest