Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pigsty
aktív tag
Érdekes, kerekfej másik topicban mostanában Kingston helyett Samsungot ajánl, megbízok benne korábbi hsz-i alapján, no de,
évekkel ezelőtt vásárolt 8GB Kingstonom hibátlan, viszont egy Samsung kártya fura hibát generál.
Legális boltban vettem, gb 4-8 GB környékén mindig elkezdi, hogy a Panasonic FZ38 fényképező nem tud rá írni, szinte mindig 2-3 esetleg 4 egymás utáni hibát generál, aztán egy ideig megint ment rá. Boltnál (Aqua) mikor visszavittem,szét tesztelték, állítólag hibátlan, SD Format, mindenféle volt rá, a gép könyve szerint kezelnie kell ezt a 16GB-s méretet is....
volt olyan is, hogy PC-s kártyaolvasóba rakva elsőre nem ismerte fel, ki-és-be dugás után igen, na, gondolom kuka előbb-utóbb, persze megnézhetem az érintkezőket, de se koszosak, se porosak....most a jó kártyát nem találom,amúgy is jó lenne biztonsági tartalék, szóval mit is vegyek?
jó lenne artijusos matricát kikerülni, most nem tudom, piacon mi a helyzet, 1-2 kártya esetén megéri, csak külföldről lehet eredeti gyártmányt rendelni..
(visszaolvasok pár hétet a témában)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest