- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
s8audi
csendes tag
Sziasztok!
Vásároltam az ebay.com-ról egy gyanusan olcsó sdhc memóriakártyát ( http://www.ebay.com/itm/221752954411?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT ), ami természetesen be is kotlott kb 1 hét alatt. Egy új LG G2 minibe tettem, erre ma kiírta hogy a memóriakártya le lett választva. Újraindítottam és már meg se találja a képeket amiket csináltam.
Szeretnék venni egy megbízható EREDETI krátyát, csak nem tudom hol érdemes nézni olyat ami árba is jó és tényleg eredetit kap az ember!!!
Kérem aki tud segítsen tanácsával (márka, hely...)! Előre is köszönöm szépen! -
s8audi
csendes tag
válasz aytukabozs #4002 üzenetére
Nagyon köszi, a gyors választ, körülnézek!
-
silboy
aktív tag
Olympus Stylus XZ-10, iPhone 13 128GB, TCL 75C805, Sony KD-60XF8305, LG 50UH635V, Xiaomi Yi Sport Cam, Longines Hydroconquest Ceramic, Tissot PRX Automatic, Citizen CB0010-88E, Bulova Accutron II 96B210, Bulova Precisionist 29B226, Orient Bambino II FAC0000CA, RHA S500, Tennmak IE800
-
aytukabozs
addikt
Most esett be a sincerityről rendelt kártyám,
12 napot futott, ez elég jó szerintem,
és a transcend-info.com szerint eredeti (amire eleve is mérget vettem volna )
Azért egy H2testw-t még lefuttatok rajta[ Szerkesztve ]
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
s8audi
csendes tag
válasz aytukabozs #4005 üzenetére
Én ebay.comos kingstonom 5 napot bírt kb és el is veszett szépen minden ami rajta volt!!! Sejtem hogy az nem eredeti, de sajnos teljessen bizalmamat vesztettem és nem merek másikat rendelni. Viszont ha ez tényleg tuti lehet hogy beneveznék... Ez márkára is megbízható, jó minőségű?
U.i.: Esetleg valaki tudna abban segíteni, hogy a LOST.DIR nevű mappa tartalmát hogyan lehetne visszanyerni? Minden képem szépen sorakozik és a helyet is foglalja a kártyán, de semmi nem nyitja meg őket...
-
aytukabozs
addikt
az hogy ebay.com önmagában semmit nem jelent, hisz ez egy piactér vannak normális eladók, és vannak sajnos csalók is hamis kártyákkal...
a gyakran ajánlott sincerity trading csak OK-s kártyákat/pendrivokat/stb árul.
ha máshonnan vetted és nem frankó akkor teszteld le H2tesw-vel, és ha fake, akkor indíts dispute-ot ebayen (amennyiben még él a vásárlóvédelmed)
LOST.DIR-ből még sosem próbáltam visszaállítani semmit, de EZ a módszer (ha fapados is) de úgyfest működik, sokan dícsérik a HSZ-ekben...
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
s8audi
csendes tag
válasz aytukabozs #4007 üzenetére
Köszönöm az infokat!
Az ebay-el kapcsolatban igazad van, valóban nem ő tehet róla hogy árulnak rajta gagyit, csak bizalmamat vesztettem igazából az ott árulandó túl olcsó termékekkel kapcsolatban, nem nagyon értek ezekhez a dolgokhoz és nem tudom megállapítani hogy eredeti vagy sem. Ezért lettem kicsit paranoiás... De nyilván ha van sokak szerint dícsért és megbízható eladó nem zárkózom el előle, lehet hogy teszek egy próbát a sincerity-vel!
Akitől a kingston van már felajánlotta hogy küld másikat vagy visszaküldi a pénzt (én utóbbit választottam). -
vasii
senior tag
-
Hali1975
tag
Szia,
azert kintrol is lehet venni eredetit es nem csak fake-t:-)
Tobben ajanlottunk mar ezen forumon is megbizhato kinti eladokat.Tole eddig mar kb 10 rendelesem volt es mindegyik kartya-pendrive eredeti es tokeletesen mukodik,
[link]ez a samsung evo 32es most kifejezetten jo aron van nala
[link]Egy atka van, hogy hosszu a szallitasi ido/kb8-20nap kozott/.
De ha gyorsan kell, akkor ez is jo/igaz itt 2 font plusz van/, de gyorsan /volt mar 2 nap is/ 3-8 munkanap alatt ideer es ez is eredeti
[link]illetve ennek a nemet oldala, ahol nincs plusz koltseg, de nem er ide olyan gyorsan /8-10nap/
[link]a mymemory relative dragabb ,mint az ebayes elado/sinceritytrading /.
Udv
szerintem megeri az a plusz ido ,amit a szallitasra var, minthogy itthon vegyen majdnem 40-60%-al dragabban .
Az elso linkem szerint most a samsung 32es kartya kb 3300-3500ft.
En most vettem az akcio miatt 3at is:-) -
silboy
aktív tag
Az általam linkelt eladó eredetiket árul,már többször vásároltam tőle.Meg is rendeltem az Adata-t.
Olympus Stylus XZ-10, iPhone 13 128GB, TCL 75C805, Sony KD-60XF8305, LG 50UH635V, Xiaomi Yi Sport Cam, Longines Hydroconquest Ceramic, Tissot PRX Automatic, Citizen CB0010-88E, Bulova Accutron II 96B210, Bulova Precisionist 29B226, Orient Bambino II FAC0000CA, RHA S500, Tennmak IE800
-
Mark0056
csendes tag
Sziasztok!
Xperia Z2-mbe keresek memóriakártyát.
Melyiket ajánljátok:
SanDisk Ultra 64GB
Samsung Evo 64GBVagy hasonló árban tudtok jobbat?
Ennél a boltnál találtam őket legolcsóbban, viszont garancia nincs. Lehet ez gond? Gyakoriak a meghibásodások? Megér +4000 forintot 10 év garancia?
[ Szerkesztve ]
-
shteer
titán
Tegnap üzemeltem be az Eyefi SD-kártyát a fotógépbe.
Ha valaki még Wifi-s SD-ben gondolkodik, bátran ajánlom! Win desktop alkalmazással teszteltem, elég gyorsan szinkronizál - a fotógép kábelét teszem vissza a dobozába
szerintem jónak tűnik..
-
*Ropi*
félisten
128 GB-os, C10-es Samsung EVO micro SDXC írása (22 MB/s volt a max.). Az olvasása hozza a papírfomát (48 MB/s).
[ Szerkesztve ]
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
őstag
RAW-ot átviszi?
Melyik Win desktop programról beszélsz? Nem ismerem ezeket.
Mi van akkor, ha a kártyán törölsz egy fényképet? Akkor a már szinkronizált desktop helyről is törlődik?
Ugyanez a kérdésem arra vonatkozóan, hogy mi történik a szinkronizált fájlokkal, ha a kártyát formázod a gépben?[ Szerkesztve ]
-
kerekfej
addikt
SanDisk bills their latest microSD card has having the world's highest capacity, and at 200GB we have little trouble believing them.
-
*Ropi*
félisten
Akkor ezt kipipálhatjuk. Egyébként azért mondtam, mert ha megnézed a figura kezében tartott kártyát elég furcsa az alja ahol a 200 GB felirat van: mintha rá lenne téve (máshonnan). Meg furcsa ez a 200 GB: miért nem 256 vagy csak 240? Ennyi tartalék szektort tartana fenn szektorhibák javításához? Meg az eleve a megadott méreten felül szokott lenni...
-
hzsolee
őstag
"Why 200GB? So far we've seen SD cards advance along a base 2 sequence, leading to iterations of 2, 4, 8, 16, 32, 64, and most recently 128GB. It'd be logical to assume that 256GB would be the next step, but instead just one year after the first wave of 128GB cards we're now seeing a 200GB card. While the SanDisk reps we spoke to were mum on why, we suppose we can see how they got to 200GB instead: 128GB + 64GB = 192GB, and that extra 8GB would be nothing. A proper 256GB microSD card is no doubt in the works, but for now it remains out of consumer reach."
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
s8audi
csendes tag
Sziasztok!
Hála a tanácsotokért, rendeltem az ebay-ről sinceritytrading-től egy Samsung 16GB kártyát. A kérdésem az lenne érdemes-e leformázini mielött telefonba (LG G2 mini) teszem és ha igen milyen rendszert tegyek rá (NTFS, alapértelmezett...) ??? -
Zsigi72
aktív tag
-
őstag
Sziasztok!
Memóriakártyát szeretnék venni a telefonomba, ami kifejezetten fényképezésre és videózásra van fókuszálva illetve oda telepítenék programokat (főképp játékokat). Jelenleg 16Gb-os Samsung Evo-m van amivel nem vagyok igazán megelégedve, ettől gyorsabbat szeretnék. A telefon képes UHS-I-n használni a kártyákat elvileg, így ezt szeretném is kihasználni. Méretben 32-64 GB között gondolkodom. Amire emlékszem, hogy a Samsung Pro-kra jókat mondanak illetve régebben olvastam valahol, hogy nagyon dícsérik a Transcendeket is. Nem tudom milyen lenne a jó választás, az biztos, hogy Sandisket egyáltalán nem szeretnék.
Melyik márkákat, esetleg melyik konkrét típusokat tudnátok ajánlani?* Új Galaxy S21 FE tokok és üvegfóliák * Új Kyson 128GB pendrive * adatlapomon
-
hari73f
aktív tag
sinceritytrading-től [link]
05.31.- én rendelt Samsung EVO memóriakártya 06.02. feladással, mai nap megérkezett,
gyakorlatilag 1 hét alatt[ Szerkesztve ]
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
van valakinek tapasztalata a wifi-s sd kártyákkal kapcsolatban?
olyanra gondolnék, hogy az autóban a fejegységem kezel wifi kártyát. ha abban használom, akkor felismerné-e az androidos telefonom és tudnék e másolni rá vagy törölni róla?
Hogy működik pontosan? Hálózati meghajtóként látja? -
AndrewTdi
addikt
válasz aytukabozs #4034 üzenetére
jól hangzik. köszi
-
hardtechno92
tag
Sziasztok. Adott egy Wt19i CM11 rommal, EXT4+FAT32 Class10 32gb Patriot micro sdhc kártyával. A gondom az, mindegy milyen rom, tele a kártya vagy üres, csak 1 partíció vagy 2, a sebesség lassú. írás 1,5-3,0 mb/s ig terjed, az olvasás max 5mb/s windowsban. (a gyári 2gbos gyorsabb volt) persze a telefon is tetű lassú miatta, olykor akadnak a zenék (lol) akadnak a videók, képeket alig tölti be a galériába stb. ( régi 2 gbos ill 16gb os kátyával ilyen gondom nem volt ) esetleg kuka a kártya, vagy a telefon adta be a kulcsot? a kártya nincs 1 éves. Előre is köszönöm a választ
Meghirdetett termékeim más oldalakon is meg lehetnek hirdetve !!
-
neonkukac
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy 32 GB-os, TDK microSD, ami nagyjából egy éves. Tegnap kiírta a telefonom, hogy nem ismeri fel az SD kártyát, helyezzen be egy másikat. Azóta nem férek hozzá semmilyen adathoz, semmi nem képes felismerni, még a formázást sem ajánlja fel. Két számítógépen próbáltam, de egyiken sem sikerült hozzáférnem sehogy a kártyához, hogy legalább egy formázással próbálkozzak. Mentést persze nem csináltam, eddig nem veszett el semmiféle adat SD kártyáról, így gondoltam nem szükséges. (Saját hibájából tanul az ember, tudom...) Pár kép, egy nandroid mentés és titanium backup mentések lennének fontosak. Tudnátok tanácsokat adni? Dobjam ki és vegyek egy újat az egyetlen megoldás? Előre is köszönöm, ha tudtok valamilyen formában segíteni.
[ Szerkesztve ]
-
*Ropi*
félisten
válasz neonkukac #4038 üzenetére
"Mentést persze nem csináltam, eddig nem veszett el semmiféle adat SD kártyáról, így gondoltam nem szükséges."
Addig nem gondolja az ember, amíg nincs adatvesztése: most már te is tudod.
"Tudnátok tanácsokat adni? Dobjam ki és vegyek egy újat az egyetlen megoldás?"
Sajnos igen.
-
*Ropi*
félisten
válasz hardtechno92 #4037 üzenetére
Nem tudjuk, hogy milyen alkalmazások vannak telepítve a telefonodon, amik beleszólhatnak a kártya kezelésébe. Pl. nem használja valami swap-nak? A kártyát PC-n a korábban már többször linkelt h2testw-vel tudod intergritásra tesztelni (Vigyázz, mert minden adatot töröl róla!), ezzel pedig a telefonban sebességre.
[ Szerkesztve ]
-
neonkukac
csendes tag
Sebességet nem tudok tesztelni, egyátalán nem ismeri fel a telefon. Semmi alkalmazás nem volt rajta, előtte lett újratelepítve pár órával, swapet soha nem használtam ezzel a kártyával. A h2testw progi szintén nem megy, mivel egyátalán nem látom se windows intézőben, se TC-ben. Akkor szerintem ez így kuka, ahogy van. Köszönöm szépen a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
-
user2211
tag
Üdv!
Vásároltam 2 db Samsung EVO kártyát(16, 32 GB) sinceritytrading-tól, de az egyik hamisnak tűnik. A színe a 16 GB-os kártyának világosabb, és a sebessége 24 MB olvasás, 12 MB írás a CDM szerint. NTFS-re formázva még kevesebbet írt.
A másik kártya hozza a 40 MB körüli sebességet. A hátlapja mindkettőnek MADE IN KOREA, és a cikkszám MB-MP16D/CN. A h2testw programon végigment hiba nélkül.Az adatlapjára már úgy látom írt valaki negatív értékelést a 16 GB-os kártyával kapcsolatban. Mostanában aki vásárolt tőle, neki mi a tapasztalata a sebességgel kapcsolatosan?
Egyébként írtam neki, azt írta vissza hogy eredeti, és a gyártó előzetes bejelentés nélkül változtathat rajta...
Mit tennétek a helyemben? Negatívot adjak? Kérjek refundot? Mi ilyenkor a teendő?
[ Szerkesztve ]
-
Hali1975
tag
válasz user2211 #4043 üzenetére
Sziasztok!
NA nekem is rekordido alatt megjott az akcios 32es evo.
2-an es 3an rendeltem es ma megkaptam mind a 3at:-)De a kollega hozzaszolasahoz reagalva:
A 3 kozul 2 mas szinu volt .Amugy ezt leszamitva minden teljesen ok.
MOst betettem letesztelni es egyelore nekem is csak a felet hozza usb3as olvasoban:-(MOndjuk ez annyira nem jo,de ha hozza ezt az erteket a teljes teszt alatt, akkor meg mindig OK fgepbe, tabletbe:-)
Igaz igy nem fogok 100%ot adniMas is jart igy?
Udv -
user2211
tag
válasz Hali1975 #4044 üzenetére
Én tegnap kaptam meg. Akkor neked is hasonló kártyát küldött, de megbízható eladónak tűnik. Érdekelne mások véleménye is, nekik sikerült a 40-48 MB-os sebességet kihozni a tőle vásárolt kártyából? A 32 GB-os 35 MB körül mozog nekem, a 40 MB-ot nem éri el.
@ANOka:
[16 GB test]Bár itt is az írási sebesség 14 MB.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest