- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
aytukabozs
addikt
Hát, ha tudsz mondj jobbat, végülis erre (is) van itt ez a fórum, de addig is aki elégedett vele az ajánlani fogja.
Másrészt, dispute előtt talán egy újabb levélben jelezd Calvinnek hogy refundot szeretnél.
Ha nem ajánl semmit, akkor meg mehet a dispute not as described indoklással. -
aytukabozs
addikt
válasz
fireman123 #4496 üzenetére
+1
-
aytukabozs
addikt
az hogy ebay.com önmagában semmit nem jelent, hisz ez egy piactér vannak normális eladók, és vannak sajnos csalók is hamis kártyákkal...
a gyakran ajánlott sincerity trading csak OK-s kártyákat/pendrivokat/stb árul.
ha máshonnan vetted és nem frankó akkor teszteld le H2tesw-vel, és ha fake, akkor indíts dispute-ot ebayen (amennyiben még él a vásárlóvédelmed)
LOST.DIR-ből még sosem próbáltam visszaállítani semmit, de EZ a módszer (ha fapados is) de úgyfest működik, sokan dícsérik a HSZ-ekben...
-
aytukabozs
addikt
Most esett be a sincerityről rendelt kártyám,
12 napot futott, ez elég jó szerintem,
és a transcend-info.com szerint eredeti (amire eleve is mérget vettem volna)
Azért egy H2testw-t még lefuttatok rajta -
aytukabozs
addikt
-
aytukabozs
addikt
válasz
Hali1975 #3960 üzenetére
jaj de jó hogy írod!!
élettartam garancia,
a sincerity több termékénél is kint van.
ez akkor azt jelenti hogy ha elromlik, és igazolni tudom hogy tőle vettem akkor ki fogja nekem cserélni mondjuk 2 év múlva ha bekrepál?
(bele akartam írni az első hsz-embe, de mire végére értem elfelejtettem megkérdezni)
-
aytukabozs
addikt
Jónapokat.
Tegnap eltávozott az élők sorából a memóriakártyám
ami elő okostelefonom a ZTE Blade-em óta meglátogatta már pár telefon SD slotját.
Persze nagyon okosan csinálgattam időnként backupokat róla, de kb fél éve már nem, tehát
tele volt jó kis pótolhatatlan családi képekkel, videókkal, meg néhány pdf scannel... :/
A telefon amiben eddig volt azt írja nem feismerhető a fájlrendszer, formázzam meg (de gondolom ha megpróbálnám, fail lenne a vége).
1 univerzális kártyaolvasó, valamint 3 másik okostelefon viszont szimplán nem is látja.végre elértem a kérdésig is
van bármiféle titkos, szektás varázslat, vagy állatáldozat hogy visszahozzam az elvesztett biteket...?másik meg hogy elkezdtem ugye nézegetni az utánpótlást, de az elmúlt 5 évben rohadt sokat fejlődtek ezek a kis sz@rok, és míg akkor bazniagynak és jónak számított a 8 gigás class 4 kingston, mostanra meg vicces kissé.
sokkal nagyobbat nem akarok, ezt néztem ki;
de rögtön el is akadtam valamin, mi rajta ez a 300* ?
a másik jelölt meg ez,
látom kb. 1 kategória, van valakinek valami érve bármelyik mellett vagy éppen ellene?
a terjengősségért elnézést, nem kenyerem amúgy...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Villanyszerelés
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- DOOM - The Dark Ages
- Politika
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- BestBuy topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - VADONATÚJ (1.)
- Raynox-250 makró előtétlencse
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM Sports ( Canon )
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (6000 vagy 42200 expoval)
- Fujifilm GFX50S II Garis + GF 50mm F3.5 R LM WR + 3db akkumláltor + Urth Core nyakpánt
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest