Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#40993792 #20499 üzenetére
Ez nem a saját ügyem volt (amint írtam, egy kamarai lap hozta le, amit hiteles forrásnak tartok), de sajnos több büntető ügyem zárult le hasonló eredménnyel és hasonló eljárási menettel.
Megkockáztatom, hogy régebben nem éreztem ezt a hiábavalóságot a tárgyalóteremben (bár életem legkafkaibb ítéletét bő 20 éve szenvedtem el). Az ezredfordulót követően elég sok büntető ügyem volt az ország széltében-hosszában, és és akkor az volt a bánatom, hogy szinte a kirendelt szakértők hozzák az ítéleteket, a szakvéleményekkel pedig voltak szakmai problémáim. De a bírók meghallgatták és figyelembe is vették az érvelésemet, és voltak felmentések és komoly eltérések a vádirattól.
Most meg éppen azon vagyok elkeseredve, hogy egy nagyon alaposan kidolgozott, profi szakvéleményt, amelyik konkrétan a vádlott ártatlanságát bizonyítja, egyszerűen figyelmen kívül hagynak.
Hozzá kell tennem, hogy rettenetesen el vagyok keseredve a hazám joggyakorlata miatt, és őszintén szólva nem is igazán értem, hogy mi az oka annak, ami a bíróságokon történik. A büntetőben még csak-csak értem, hogy az ügyészségnek kedvez az alkalmazott filozófia, de a polgáriban előforduló anomáliákra egyszerűen nem találok magyarázatot.
Pedig rettenetesen vágyom egy hatékony, korrekt igazságszolgáltatásra -- aminek mondjuk az új Pp. szerintem nem igazán kedvez.
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BMW topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest