- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple MacBook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hobby elektronika
- Modding és elektronikai kérdések
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
a_tesz
Korrektor
úgy néz ki megoldódott a hp laserjet 4 problémám, azért írom le, hogy másnak ha később keresné segítségére legyen. a motor tengelyén a kis műanyag fogaskerék meghasadt és nem bírta átforgatni a fogaskeréksort. szereztem másik motort, beszereltem, és most gyönyörűen hasít. köszönöm minden érintettnek a segítségét (elsősorban zka67 fórumtársra gondolok
)
-
dízelracer
őstag
válasz
Tonerklinika #946 üzenetére
Ez egész jól hangzik. Általában a webshop-ok isten tudja milyen megfontolásból de nem vállalnak nem, hogy 2év de egyetlen nap garanciát sem az új utángyártott patronokra.
-
arpeen2
senior tag
Segítségre lenne szükségem !
Adott egy HP Laserjet 1320 nyomtató, ami példányszám beállítástól függetlenül mindig csak 1 példányt nyomtat ki gyakorlatilag bármilyen apps alól. Most éppen Win7 alatt van használva, de állítólag korábban is ezt csinálta, kezdve XP-vel a Vistán keresztül a mostani Win7-el befejezve. Van valami ötlete valakinek ?
köszi
-
jolti05
őstag
válasz
dízelracer #944 üzenetére
Szerintem úgy müxik, hogy írunk egy mailt, és feladják postán, de ez csak egy jó tipp
-
dízelracer
őstag
válasz
Tonerklinika #942 üzenetére
-
jolti05
őstag
válasz
Tonerklinika #942 üzenetére
Most már teljesen egyértelmű, hogy Te vagy a boltvezető
Mivel én potenciális vevő vagyok, tedd meg, hogy válaszolsz az előző hozzászólásomra
-
jolti05
őstag
válasz
Tonerklinika #939 üzenetére
HP 300XL ( CC640EE ) kompatibilis utángyártott tintapatron ( FEKETE )
Kompatibilis :
Deskjet D2560/F4280 --> A másik oldalon ott van a 2480 is, gondolom akkor ne legyen félni valómKöszönöm a tippet
( Postaköltség mennyi vajon?
)
-
dízelracer
őstag
Van egy évek óta használaton kívüli HP deskjet 960c-m. Ezt szeretném most feltámasztani. Hiába töltettem meg egy haverommal félig, úgy néz ki a fekete patron be van száradva. Nem is nyomtat semmit, csak villog a festékpatron ikonja. A színes patron zsír új, eredeti HP biztosan nem azzal van a gond. Olyan kérdésem lenne, hogy milyen márkájú utángyártott patront (mikor megláttam mennyibe fáj egy eredeti fekete patron hozzá majdnem dobtam egy hátast...) érdemes bele vásárolnom? Úgy értem utángyártott és utángyártott patron között van-e valami minőségbeli különbség? Van olyan márka ami kevésbé hajlamos beszáradásra vagy tök mindegy mert a tinta egyforma mindben?
-
hp2500cm
csendes tag
Egy kis segítséget kérnék! HP 96A toner (C4096A) toneren ez olvasható a kódokon:
5A13M2
5C31H8
Lehet ezekből a gyártási dátumra következtetni? Érdemes még ilyet venni? Mit jelentenek ezek?
Köszönet! -
jolti05
őstag
Sziasztok.
Tudnátok segíteni abban, hogy HP300XL utángyártott nyomtatópatront hol tudok olcsón venni Budapest területén? (A 3mas metró vonalán mozgom általában, így arra fele lenne a legjobb
)
-
anonim80
csendes tag
HP psc 1110 (szken, nyomtató, fénymásoló).... hálózatba, gépbe dugva se kép, se hang ... S.O.S. !!!
-
Ateszzero
őstag
Sziasztok.
Van egy Hp psc 2175-ös nyomtatóm, rossz volt a scannelő része, nem bírt a motor a helyére állni és csak karrogot a fogaskerék, ezt megcsináltam.
Most meg az a baja hogy a patront kéri egyfolytában igazításra,. Na most ha azt nagy nehezen elfogadja, elkezdi beigazítani a patront és próbamonyomtatást végezni, itt a probléma :Elkezdi a próbanyomtatást, be is veszi a papírt, felmegy 3 vagy 4 kocka a kijelzőn, majd kidobja a papírt és kiírja hogy "próbanyomtatás visszavonva"
A pc nem veszi tőle a jelet sem ha rácsatlakoztatom USB-n keresztül.
Mit tanácsoltok? Mit lehet még vele bűvészkedni. -
delphinium
tag
Szia!
Nem a driverrel van probléma. Az a "tesztoldal", amit minden bekapcsoláskor kinyomtat, egy kalibrációs oldal lenne. Ezt beüzemeléskor kellett volna már visszatenni a szkenner oldalra, és megnyomni a beolvasás gombot (ahogy a lapon is rajta van). Ekkor kalibrálja, igazítja a patronokat, és ha rendben van, legközelebb patroncserekor kell újra megtenni. Ha valami nem világos, akkor itt az útmutató: http://h10032.www1.hp.com/ctg/Manual/c01855426.pdf , 47.oldal.
Ha kifogy valamelyik tinta, akkor is tudod használni a nyomtatót, csak ki kell venni az üres patront (36.oldal), és addig nyomtathatsz amíg a másik is kifogy. Szkennelni akkor is tudsz ha már egy csepp tinta sincs benne.
Ha nem akarsz problémákat, akkor gyári patronokat vegyél, xl -el gazdaságosabb.
Üdv: D. -
Immiboy
csendes tag
Sziasztok!
Kb. 4 hónapja vettem egy HP Deskjet F2492 tipusú nyomtatót. Eddig nagyobb problémám nem volt vele, de sajna a gyárilag kapott fekete patron elég hamar kifogyott (vagy kifogyóban van). A problémám az lenne hogy amikor bekapcsolom mindig nyomtat egy tesztoldalt és utána meg ez a panel jön fel (sőt amit elküldök rá azt sem nyomtatja ki):
A gondom az hogy már nem tudok vele scannelni és ez az ablak jön fel (miközben a zöld power gomb folyamatosan villog)
A kérdésem az lenne, hogyha kifogy a patron akkor nem lehet vele scannelni sem, vagy pedig létezik erre valamilyen beállítás? (A drivert is ujra tettem, de semmi nem változott.)
Válaszaitokat előre is köszönöm! Üdv
-
V.Zoltán112
tag
Jó nem pászol bele a feketébe. 2009-es a patron, a nyomtatóm 2010-ben jelent meg.
A probléma az, hogy azokban a nyomtatókban amelyek fel vannak a doboz oldalán tünttve a fekete mellet van még egy "photo black" nevű patronhely. és ez a patron oda valóó. az én nyomtatómba nincs, bele se pattan. fel sem ismeri.. szerncsére felbontottam,jó drága volt.. baszhatomXD
-
zka67
őstag
válasz
V.Zoltán112 #925 üzenetére
Bele lehet tenni. Valószínűleg régebbi gyártású a patronod mint a nyomtató, ami tavaly év vége felé jött ki, azért nincs rajta a nyomtatód típusa. Nem ártana megnézni a patron dobozán a felhasználhatóság dátumát, lehet hogy régóta ott porosodott a bolt polcán.
Ha annyit ír az adatlapja akkor annyit lehet vele nyomtatni.
-
lacam
aktív tag
válasz
delphinium #923 üzenetére
Aaaaz fasza....
...eddig mindíg gyári volt benne (tudtommal) de mostanság gazdasági válság van s ott spórolunk, ahol tudunk.
Remélem nem járunk rosszul. Ha beszárad, lexarom, kuka....de a gépet ne tegye tönkre. -
delphinium
tag
Szia!
Én láttam már olyan utántöltött patront, amivel csak néhány oldalt nyomtattak és két hét alatt a maradék tintát "beleürítette" a nyomtatóba. Lehetetlen volt kitakarítani, elektronikai hulladékként végezte. Így lesz az olcsóból drága megoldás. Sokan nem számolnak a rejtett költségekkel sem, csak „sportból” nem vesznek gyári patront.
D. -
zka67
őstag
Semmilyen kárt nem tud tenni a nyomtatódban az u.gy. patron.
Igen, van valamennyi előállítási költsége a fejnek is - nyilvánvalóan. De nem kimondottan emiatt drága az eredeti kellékanyag. Nézd meg pl. az epson tintákat, azokban nincs fej, csak tinta, mégis 10-12 rugó egy készlet eredeti patron ~200 oldalra. A gyártók szeretik a fejlesztési költségekre fogni a patronok magas árát, valójában azonban ebből van profitjuk nem a nyomtató eladásából. Hiszen egy otthoni nyomtató annyiba kerül mint a hozzáadott patronok (majdnem).
A HP nem tiltja az u.gy. patronok használatát, sosem tiltotta. A tintaszint jelzés is csak tájékoztató jellegű, ha pl. megtöltöd a patront, akkor üresnek fogja jelezni, de nyugodtan tudsz vele nyomtatni. A chip-ben csak a patron típusa és sorozatszáma van. A HP-k általában csak az utolsó két patron sorozatszámát jegyzik meg, ezért pl. tudod resetelni a tintaszintet úgy, hogy beteszel két (akár üres) patront egymás után és harmadiknak pedig az utántöltöttet, amit így már telinek fog jelezni.
Magyarul megveszed az u.gy. patront, beteszed és nyomtatsz vele.
-
lacam
aktív tag
Sziasztok,
Az életben nem volt HP nyomtatóm (most sincs, csak barátnőmnek
) ....viszont a többi márkánál már szívtam a beszáradt fej problémájával.
Ha jóltudom, a HP patronok azért olyan nagyon drágák, mert csere alkalmával a fej is megy a kukába a patronnal.
Abban az esetben, ha mindez igaz, az utángyártott fekete tinta vásárlásával nem kockáztatom a nyomtató tepsi épségét?! (ha rossz a minősége/száradt/csíkoz/stb, max a 3000ft-os patront dobom ki és mehet bele ismét a gyári)
Konkrétan egy 3325-ről van szó..nem mai gyerek.
Nomeg a másik sarkalatos kérdés: chip.
Elvileg "fekete utángyártott patron CHIP-pel" ....gondolom ez azt jelenti, hogy minden ok, beteszem és működik...nem kell még szívni a csippp nullázásával?!Csak visszaigazolást szeretnék, h jól-e tudom-e a dolgot ....-e
Üdv.: Lacam
-
zka67
őstag
válasz
V.Zoltán112 #918 üzenetére
-
zka67
őstag
válasz
V.Zoltán112 #916 üzenetére
Igen.
-
V.Zoltán112
tag
Sziasztok, vettem egy ilyen [link]
patront. A probléma az, h a nyomtatóm b110a, és nincs a patron oldalán feltüntetve.. szerintetek jó bele?? -
delphinium
tag
válasz
davidadam625 #914 üzenetére
Szia!
Rengeteg! Ha minőségi munkát akarsz kiadni a kezedből, ha nem akarsz problémákat, akkor csak eredeti/gyári tonert használj.
Üdv: D -
davidadam625
csendes tag
Üdv!
Lézernyomtatónál van-e komoly minőségbeli különbség az eredeti és az utángyártott tonerek között?
Árban van. Nem is kicsi. -
Henker2
addikt
válasz
delphinium #911 üzenetére
Köszi szépen!
Ez nagy segítség volt
-
DonThomasino
veterán
Hy all!
HP 363 patron chip cseréjéről vagy reset eléséről tud valaki mondani valamit?
DT
-
delphinium
tag
Szia, a proginak, amit keresel, semmi köze a nyomatóhoz. Ha már HP nyomtatód van, akkor a HP ajánl egy ingyenes progit. http://www.hp.com/global/us/en/consumer/digital_photography/free/software/photo-creations.html
Vagy használd a Picasa-t, a google-ról szintén ingyenesen letöltheted.
Üdv: D -
Susana
tag
-
mj620
csendes tag
válasz
Dr. COPY. #907 üzenetére
Egy kb 18 éves csaj volt ott aki bizonytalanul fel hívta a még bizonytalanabb főnökét és az mondta!A tintás most nyitott nem rég és azért kérdezem tőletek mert lahat kapni hozzá utántöltőt,és hogy valaki próbálta e már és jó lett e!
Valami olyasmire gondoltam ,hogy pl ne töltsd újra igazuk van vagy nyugodtan ujra töltheted hülyék azok ott a boltban -
mj620
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy van nekem egy hp f4580 as nyomtatóm ami hp 300 patronnal megy amik már kezdenek ki fogyni!
Elvittem töltetni őket és azt mondták hogy nem töltik meg mert nem biztos hogy jó lessz!
Nem fogyott még ki csak azt mondták eléggé érzékenyek ezek a hp-k!
Most találtam a vaterán utántöltőt hozzá de nem tudom meg vegyem e ha ennyire érzékenyek valóban!Szóval töltött már valaki közületek ilyen patront és utána működött hibátlanul?
Köszi! -
Henker2
addikt
Segítsetek már légyszíves! Van egy HP Deskjet D1460 típusú nyomtatóm.
Ehhez kellene egy olyan progi XP alá, amivel tudom szerkeszteni a képeket, lapválasztást tudok választani (A4, A5 stb.), Lapon a képek elrendezését be tudom állítani, meg ilyenek.Köszi
-
Metalwarrior
tag
Hali!
Egy Photosmart C4780 készülék vételét tervezem. Még semmi tapasztalatom a HP nyomtatóival. Találtam a 300-as tintákhoz utántöltő készleteket, viszont sehol nem találtam info-t róla, hogy mi a helyzet a chippel. Üresnek fogja jelezni, de enged nyomtatni, vagy resetelni kell?
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, karcmentes, 100% akku
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest