Új hozzászólás Aktív témák
-
Juli2003
csendes tag
válasz
tepizoli #497 üzenetére
Szia.
Szerintem a hp.com oldalról javaslom a driver letöltését. Arra figyelj oda a HP oldalán hogy felül az legyen kiírva, hogy English-USA.
Azért 500MB egyébként, mert letölti a használati szoftvert is nem csak a drivert. Ebben sok mindent tudsz csinálni. Úgynevezett szolgáltató központ, illetve photosmart szoftver is. -
Juli2003
csendes tag
-
tepizoli
tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni a következő problémában. Kaptam egy HP PSC 2175 tipusú multifunkcios nyomtatot ,de nincs meg a telepitő lemeze. A neten több helyen is találtam hozzá illesztő progikat többek között a HP oldalán is. A probléma az ,hogy bármelyik verziot probálom mindig eljut egy darabig a telepités és amikor azt kéri ,hogy csatlakoztassam a nyomtatót /USB/ akkor kiirja hogy felismerte a készüléket de rögtön kiad egy ablakot ,hogy tegyem be a Cd-t és mutssam meg egy" hpfmom12.hlp " fájl helyét. De én ilyet sehol sem találok. Illetve torrent oldalon találtam ilyen letöltési lehetöséget de számomra hihetetlen több min 500MB volt a fájl vagy könyvtát. / De én a szolgátatom miatt nem tudok torrentről letölteni/ Minek egy nyomtatohoz ekkora telepitő? Lehet e valamit tenni. Kérem segitsetek! Elöre is köszönöm! -
Kuvik
tag
Sziasztok!
Én beárazáshoz kérnék egy kis segítséget.
Egy használt HP Photosmart 7760-as nyomtató, teli patronokkal, dobozzal, minden cuccával menniyt ér manapság?
Üdv, Zoli. -
hkatuska
csendes tag
Tud nekem vki ajánlani olyat amihez nem egy vagyon a patron,és a gép sem túl drága?
-
Pharosz
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan nyomtatót szeretnék ami 20k alatt van és lehet utángyártott patronnal is működtetni. Újságok nyomtatására használom. Most nézem a F2280-ast, mi a véleményetek?
Üdv
Robi -
Juli2003
csendes tag
Tudtommal mind a kettő másol számítógép nélkül.
De szóljatok ha rosszul udom.
F 4210-nél a bal felső fekete gomb arra való hogy feketében másolj.
Az alatta lévő zöld pedig a szines másolásra jó. -
hkatuska
csendes tag
Sziasztok én most szeretnék venni egy hp4210-est otthoni használatra segítsetek,érdemes vele foglalkozni?
-
Drea22
csendes tag
Helló!
Vennék egy HP 4210es nyomtatót!
Kérdésem: fénymásolni csak a számítógépen keresztül lehet rajta vagy gép nélkül is megy a másolás?
Válaszokat előre is köszi! -
Juli2003
csendes tag
válasz
#67459584 #474 üzenetére
Sajnos kevés az angol tudásom. Javaslom a www.webforditas.hu oldalt.
De amit én fordítok az a következő:
1 telepítsd a saját drivert
2. Menj a Printerek és faxok menü pont alá a vezérlőpultnál
3. Új nyomtató hozzáadása
4. Válaszd a Helyi nyomtatókat
5. Válaszd a plug and play részt
6. Következő
7. Válaszd az LPT 1-et
8. Következő
9. Keresd meg a HP deskjet 990c nyomtatót de szerintem itt a saját nyomtatódat kell megkeresni
10. Következő
11. passz (ezt látni kellene)
12-től már szerintem adja magát a többi feladat -
törölt tag
válasz
Juli2003 #473 üzenetére
Erre gondoltál? Megtennéd hogy lefordítod? Nagyon megköszönném!
Hello,
1. Install HP Deskjet F4280 Basic Driver from Hp Homepage
2. Go to the Printer & Fax folder,
3. click "add new Printer"
4. choose "Local Printer"
5. Uncheck "Plug & Play"
6. click "next"
7. Choose "Lpt1"
8. click "next"
9. under "HP" choose "hp deskjet 990c"
10. click "next"
11. Go to the Printer & fax folder now you have to see "hp deskjet 990c" printer installed.
12. Choose Properties from "hp deskjet 990c"
13. Choose connections
14. Check "USB Virtual printer port... HP Deskjet F4200 series"
15. click Okay.
I hope now you should be able to use your HP F4280 too...
Regards -
partymókus
csendes tag
sziasztok!
hp deskjet 710C-hez tud valaki drivert XP alá? A hivatalos honlapon nincs hozzá. A gyári INSTALL CD-n pedig csak WIN98 kompatibilis van.
Ötlet, javaslat?Köszi.
-
Koczkás
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy új HP 4210-es nyomtatót, amit elkezdtem feltelepíteni az előírásoknak megfelelően, majd amikor írtja, hogy most dugja be a az USB.-t, bedugom, de nem történik semmi, illetve a gép felismeri, hogy bedugtam, de azt írja ki, hogy ismeretlen eszközt észlelt az USB.
5. reinstall és új install után sem változott semmi, kipróbáltuk egy másik gépen is itthon de ugyan az a hiba.
Telefonáltam a HP központba, küldtek egy másik új nyomtatót, F4283-at, de ez is ugyan azt produkálja, tehát gondolom, hogy nem a nyomtatóknál van a hiba.
Az USB kábelt is kicseréltettem már a boltban, de semmi változás.
Nagyon kellene a nyomtató, de tanácstalan vagyok.
XP van fent.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
worker242
csendes tag
Köszi, ezt próbáltam legelőször, de ez nem segít. A probléma alapvetően ott lehet, hogy a nyomtató nem kommunikál a routeren keresztül visszafele. Egyszerűen csak fogadja amit kap és kinyomtatja.
Hiába állítom be azt, hogy 1 db fekete patron van benne, újra megnyitva a konfig panelt ismét azt látom, hogy 1 db 3 színű patron van a gépben (szerinte). Ha usb-n kötöm össze, akkor automatán felismeri, hogy csak fekete patronja van. -
worker242
csendes tag
Nos, a helyzet a következő. Beraktam a kifogyott színes patront is az új fekete mellé, és most derült ki, hogy a wireless routeren keresztül nyomtatva eddig is mindig csak a színes patront használta a nyomtató.
Ismét megpróbáltam többször újra installálni a wireless nyomtatást (a neten fellelt tanácsokkal felvértezve), de a helyzet mindig ugyanaz. A fekete patront így nem használja a nyomtató.
-
worker242
csendes tag
válasz
worker242 #464 üzenetére
Ma festékpatront cseréltem (egy feketét raktam bele a kiürült színes és fekete helyett, de ez talán lényegtelen).
Lehet, hogy itt van a bibi. Találtam egy ilyet:
The Printer Appears to Print but the Printed Page is Blank
Issue
The printer picks up paper and the print carriage moves back and forth, but the printed page is blank.
Also, the following conditions are present:*
The printer is installed over a network.
*
The print job was sent by someone without Administrator privileges on the network.
*
Only the black print cartridge is installed, the color print cartridge is not.Szóval, egy fekete patronnal csak kábelesen csatlakozva lehet nyomtatni, routeren keresztül (wireless) szükség lenne mindkét patronra... Mindenesetre érdekes.
-
worker242
csendes tag
Sziasztok,
következő a problémám. Van nekem egy "öregecske" hp 3745 nyomtatóm, amit wireless használok a di-524up routeremen keresztül. Ma festékpatront cseréltem (egy feketét raktam bele a kiürült színes és fekete helyett, de ez talán lényegtelen).
Most jön a gond, a csere óta nem nyomtat a masina wireless. Vagyis pontosabban szépen működik, viszi a papírt, a fej is mozog rendesen, még sincs a papíron semmi. Természetesen kipróbáltam direkt összekötve a nyomtatót és a laptopomat, hátha az új patron rossz. De nem, így tökéletesen nyomtat, szép tesztoldalt kapok.
Többször töröltem már és újra installáltam a wireless nyomtatót, eljutok a tesztoldal nyomtatásig fentieknek megfelelően látszólag minden működik de mégis egy üres papírt köp ki a gép. Teljesen érthetetlen... Még esetleg arra gondolok, hogy a driverrel van gond, de ha így lenne, akkor direktben sem nyomtatna rendesen, szerintem.Köszi előre is az ötleteket!
-
MEKK
aktív tag
Hali.
Van egy HP 3325ös nyomtatóm. Követkző hibajelenséget tapasztaltam nem mozgatja a partonokat a motor forog a szalag ami rajta van forog de a fej megse mozdul. szétszedtem de nem igazán látom hogy mi lehet a baj, egy picike fémpöcköt találtam a de nem találom a helyét pedig biztosan az rögzítené a szalagoh hogy mozogjon végre a fej.
Valaki valami tipp?
-
Juli2003
csendes tag
Szia.
Arra azért készülj fel mert a win7 eddig 4 nyomtatónál is ezt csinálta nálam a tinta információt nem jól jelzi. Ne lepődj meg ha nem hajlandó üres patron csere után rosszul jelzi.
Ilyenkor kapcsold ki a gépet meg a nyomtatót, és kapcsold be. Először a gépet aztán a nyomtatót.
Eddig ez segített. -
wolfy84
csendes tag
-
Kácsa
aktív tag
Szia !
Én is Win7 -et használok Deskjet F2280-nal.Nálam úgy óldodót meg a probléma ,hogy mivel a HP lemezt nem lehetett telepíteni kompatibilitási problémák miatt,hogy csak bedugtam a USB-t a laposba majd a Win7 lerántotta magának netröl a drivert.A nyomtatást,szkennelést meg lehet oldani:Vezérlőpult-Eszközök és nyomtatok menüpontnál kiválasztod a nyomtatódat és lehet használni . -
wolfy84
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni mivel nem rég toltam fel a gépemre a win7-et. És van egy hp deskjet F2180-as tipusú nyomtaóm. Az ehhez kapott drivert nem tudom felrakni az op. rendszerre. Légyszi ha tudjátok hol lehet ehhez win7 re müködő drivert szerezni akkor linkeljétek már be! Esetleg valakinek valami tipp?! Mit csináljak? Előre is köszi!
Próbáltam már vistara való driverel is.
De úgysem jó.
-
Dr. COPY.
tag
válasz
hp2500cm #454 üzenetére
Szia!
Szerintem lépjünk át ezen az eredeti vagy nem kérdésen. Ennek csak azért van jelentősége, mert ha nem eredeti az indokolhatja azt a szürkeséget amit korábban írtál. A 15 cm- ként jelentkező csíkot viszont nem és úgy vettem ki a szavaidból, hogy inkább ez zavar. Így látatlanba nehéz rájönni a hiba okára, többek között azért, mert kevés az információ. Ezért kellene kipróbálni egy másik gépben is.
Igazad van a HP el van szállva kellékanyag tekintetében, de nemcsak ő, hanem az összes többi gyártó is. De senki nem vethet semmit a szemükre, mert ezt az elszállást a fogyasztók gerjesztik.
-
hp2500cm
csendes tag
válasz
Juli2003 #453 üzenetére
Szia!
Nos...ezt találtam rajta:5A19M2
Mond ez valamit? Kódfejtők figyelem!
Szerintem nem hamisított. Azért mert hologramos matrica nincs rajta (nem magyar HP forgalmazás...), elvileg lehet eredeti, NEM? A doboz minősége, csomagolás módja, belső tájékoztató mind arra utal, hogy eredeti, csakhát S.AR...
Azért mert NEM méregdrága, irreálisan drága, még mindig lehet eredeti...valószínűleg nem hazai forgalmazótól származott. Tudom, most azt mondjátok, éppen ezért rá is fáztam. Lehet, de attól még jónak kéne lennie. Nem? Annyiért nyomtatót adnak kezdő készlettel...azért egy picit el van szállva kellékanyag tekintetében a hp.
-
Juli2003
csendes tag
válasz
hp2500cm #450 üzenetére
Amiről álltalában megállapítható hogy eredeti az 3 dolog!
1. A felső felén ahol fel lehet tépni a dobozt van egy hp matrica.
2. Hologrammos magyar felíratú matrica, hogy eredeti hp terméket vásároltál.
3. Az egyik oldalán van egy kód, ez álltalában 6 és nyolc közé esik.
Ha ez mind megvan, és az ára nettó:21-23 között van akkor 95%hogy eredeti a toner
-
Dr. COPY.
tag
válasz
hp2500cm #450 üzenetére
Szia!
A fényhenger egy fényérzékeny, ált. színes bevonattal ellátott henger a festékezőn belül. Egy kis felhajtható műanyag védi. Ha azt felhajtod alatta meglátod. A ne tegyük ki fénynek dolgot úgy kell érteni, hogy hosszútávon erős sugárzó fénynek. Amíg átöntöd addig nem lesz semmi baja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest