- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
Akkor a CMOS Clear után a BIOS-ban kijelzett CPU_NB_VID értéket szabályozd úgy, hogy az alapérték és az általad beállított összege 1,35V-ot adjon. Tehát, ha 1,100V alapból, akkor +0,25V-ot állíts be, ha 1V alapból, akkor +0,35V-ot, ha meg 1,25V alapból, akkor +0,1V-ot, és így tovább. Értelemszerűen.
Azonban leírhattad volna, hogy nincs az a konkrét érték, hanem offset alapján állítható, és akkor is segítettünk volna. De nem, nem kérdezel, egy tök más értéket önkényesen beállítottál 1,35V-ra. Végülis nem volt sokkal arrébb a BIOS-ban, igazad volt. Egyébként másik feszültséget tekintve, meg másik értéket állítva tudtunk volna olyat mondani, hogy annak nem megfelelő (mást állítasz helyette az adott értékre) állítása károsítsa a hardvered. Mondjuk, saját tulajdonod.
"Te sem a muter hasában tanultad!" - Így van. Kérdeztem, és figyelmesen jártam el. A kapott tanácsokat megfogadtam, ha valami nem stimmelt, inkább megint kérdeztem
UI.: Ha csak 1333MHz-en jár a RAM-od, akkor sem vesztesz szinte semmit.
HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
- SzoftverPremium.hu
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest