- Milyen széket vegyek?
- Platina besorolású tápcsaláddal bővült a be quiet! felhozatala
- Milyen processzort vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ocean
tag
válasz Gzula[HUN] #103927 üzenetére
Köszi még egyszer a tájékoztatást, meg is rendeltem a Monitor 60-ast
Szerelem volt első látásra, és kizártnak tartom, hogy a hangzásban majd csalódnék. -
Ocean
tag
válasz Gzula[HUN] #103924 üzenetére
Hát ma is tanultam valamit, a OneOdio márka számomra eddig teljesen ismeretlen volt, de nézegetem ezt a Studio 60-ast, és durván profinak néz ki. Nyilván nem az a lényeg, de akkor is
(amúgy hol nézett be 20k alá? nem találtam ilyet...)
Viszont még a legolcsóbb Pro-10-esük is körbe van dicsérve, és még ehhez is jár két kábel.
Itt csak annyiban zavartak össze, hogy a 3,5 - 3,5-ös kábel mindössze 1,2m hosszú, ez nagyon rövid. A hosszú kábel viszont 3,5 - 6,5-ös, kérdés persze, hogy milyen csatlakozó van a fejhallgatón, mert nekem a hangkártya oldalon foglalt a 3,5-ös, ez biztos. -
Ocean
tag
válasz Gzula[HUN] #103924 üzenetére
Ja igen, ennyit hagytam ki, hogy zártban gondolkodom.
Köszi a tippeket, lecsekkolom őket. -
Ocean
tag
Sziasztok!
Elolvastam mindent, és így kérdezek
Nem vagyok vájt fülű, így bőven megfelel nekem egy max 10-20k-ba kerülő fejhallgató is, és van is pár jó tipp az összefoglalóban, ezeket szeretném mégis kiegészíteni pár személyes nyavalyámmal.
Egyébként számítógéphez kell, játszani és filmezni.
Eddig egy világoskék Lidl-s Silvercrest-em volt, és igazából a hangzásával nem lenne semmi gond, csak annak a kábele ilyen szövet, és én nem tudom ez elkerülhető lett volna, vagy sem, de már túl sok helyen magába tekeredett a vezeték, és mivel nem simítottam ki azonnal, azok a részek meg is keményedtek, úgy maradtak. Meg nyomta a fülemet hosszabb távon.Ez a két extrám van amúgy, hogy legyen már lehetőleg kicsit hosszabb kábele a standard 1,2-1,5 méternél, és ne nyomja a fülemet. De ez utóbbit egy sima bolti próbával is nehéz eldönteni.
Tetszene pl. a Philips SHP2500 (amúgy ennek tényleg 6m kábele van?? ), csak ennél is írták kommentben, hogy volt akinek nyomta a fülét fél óra után, de amúgy meg közel 5 csillag az átlag értékelése.Szóval a Philips-el esetleg van-e valakinek tapasztalata, vagy helyette ajánlani egy másikat, ami akár 2-3 óra után is kényelmes a fülnek?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Februárban megjelenhet a HyperOS 2.1 nemzetközi verziója
- Google Chrome
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- ASUS routerek
- Netflix
- Furcsa hibát produkálnak a Garmin órák
- Milyen széket vegyek?
- Platina besorolású tápcsaláddal bővült a be quiet! felhozatala
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AORUS Z370, i7-8700K, GTX 1660 GAMING 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD, MasterLiquid ML240L RGB
- ROG STRIX B450-F GAMING, Ryzen 7 2700X, GTX 1660 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD
- AORUS B550M, Ryzen 7 3700X, GTX 1080 TI 11GB, 32GB 3200Mhz, 512GB NVMe SSD, NZXT Kraken X62
- Ej-ha Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB /256GB FHD IPS
- Bontatlan Új Lenovo ThinkPad X13 G3 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 6650U Hexa-core 16GB 256GB WQXGA FHD+
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest