- SSD kibeszélő
- CPU léghűtés kibeszélő
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ASUS ROG Ally
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz herceges215 #97993 üzenetére
Nálam egyetlen egy esetben volt sok magas, alaplapiról (Raltek HD), de ott is CSAK amikor be volt kapcsolva a Dolby. Akkor viszont nagyon. Minden más esetben és forrásról abszolut semmi extra, még EQ se hiányzott. A nyitottak között inkább meleg hangúnak jellemezném, ha neked világos, akkor a zárt irányba kellene menned inkább.
[ Szerkesztve ]
-
Dorien
veterán
válasz herceges215 #97993 üzenetére
A HD2000 jobban szólt? Nálam nem volt egy liga a kettő, az SHP-600 javára...
Talán érdemes lenne valami dedikált forrásról meghallgatni. Pl. [link]"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó DCA (MrSpeakers) Aeon Flow Closed planár fejhallgató 109.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html
-
Dorien
veterán
válasz herceges215 #97988 üzenetére
Gratula!
Kb. -10dB 7kHz környékén. Ha valaki kevésbé érzékeny a magas hangokra, akkor kevesebb is elég lehet. Forrástól is függ a magasok szúróssága.[ Szerkesztve ]
"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó DCA (MrSpeakers) Aeon Flow Closed planár fejhallgató 109.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz herceges215 #97977 üzenetére
Ár/érték arányban az egyik legjobb nyitott. Én az ISK HF2010-es verzióját ismerem, nem is tudnék 20ezer alatt jobbat, max egy jó árú használtban. Egy alaplapi elbírja, de azért nem a legkönnyebben hajtható fejesek egyike.
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz herceges215 #97975 üzenetére
Relatíve friss az ajánló, szerintem az abban foglaltak szerint érdemes körbe nézned.
-
wexford881
csendes tag
válasz herceges215 #88296 üzenetére
Szia. Bocs, hogy ilyen későn reagálok de pár napig nem voltam fent a fórumon mert sok dolgom volt.
Szóval:
-Takstar HD2000: Meleg hangú, kisség V karakterű. Kb. mindenhez jó. Nekem mai napig az egyik kedvencem.
Egyeseknek kevés mélye van, ha olyan fejhallgató kell amiben dübörög a mély akkor ez lehet hogy nem lesz a kedvenced.
A párnái elég kicsik és a driver elötti szivacs éri a fülem de nagyon laza úgyhogy nem nyomja.
-Omnitronic SHP600: A második kedvencem. Világos karakterű, szúrós magasakkal, feszes mélyekkel. Ha zavaróak a magas hangok akkor
kell egy kicsit az EQ-ban állítgatni. Ezt is kb mindenre használom, de az erőssége az akusztikus zenék.
Nyitott lévén minden hang behallatszik, csendes környezetbe ajánlott.Kényelemre nagyon jó: Nem melegszik/izzad benne a fülem és teljesen belefér a párnába.
-Audio Technica M30X: Ez nagyon különbözik a többitől. Mélye az jó sok van (legalábbis nekem), a középtartománya nagyon részletes.
Elektronikus zenékhez a legjobb. Akusztikus zenéknél hamar unalmassá válik, nem jönnek át az érzelmek, olyan száraz vagy nem is tudom.
Nekem nagyon kényelmetlen. A párnái kemények és laposak ezért bár belefér a fülem de a driver elötti nagyon vékony szivacs a nagyobb szórítóerő miatt nyomja fülemet.
Párnacserével javítható.
-Lewitz HP8500: Megmondom őszintén az elmúlt pár napban sokat javult a hangja (vagy csak kezdem megszokni).
Kicsit vékony a hangja, kevés a mély, de akusztikus vagy klasszikus zenéhez nagyon jó, elektronikus zenéhez felejtős.
Kényelemben az egyik legjobb, ami csak lehet.[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz herceges215 #88296 üzenetére
Bár nem tőlem kérdezted...
MS5T megint van a Muzikernél, ha nem csak mézesmadzag (nem nagyon kapni már sehol egy ideje), akkor azt vedd. SHP-600 alá legalább valami alap DAC kell, alaplapiról sok lesz a magas. Vagy EQ. Akkor viszont jó tud lenni. M30X szerintem nem a legjobb ár/érték arányú. Én telefonon normálisan be se tudtam a hangját lőni, meg olyan, mint egy játék.
Meg ott a OneOdio Studio Pro50.
#88295Dave™: Kinek melyik, de tényleg jó áron van.[ Szerkesztve ]
-
.DLL
veterán
válasz herceges215 #40649 üzenetére
Ha fél éves akkor még van rá gari, valószínűleg megszakadt a vezeték a bal oldalra menő kábelben.
(P.H.)
-
Dorien
veterán
válasz herceges215 #35580 üzenetére
Nem, csak ha ilyen frizurád van:
"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó DCA (MrSpeakers) Aeon Flow Closed planár fejhallgató 109.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- SSD kibeszélő
- EAFC 25
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Forgácsolás / 3D tervezés / Műszaki rajzolás / CNC program készítése, modernizálást
- 256GB 2400T (8x32GB) SAMSUNG DDR4 RDIMM ECC memória - 10e Ft / modul!
- 3D Nyomtatás, 3D tervezést - PETG, PLA, TPU, ABS, PC,